face this world alone

jag måste snart anlita någon som kan tyda mina drömmar. jag drömmer mardrömmar nästan varje natt nu och det är alltid någon som dör som är i min närhet eller så händer det majken något. det är riktigt jobbigt att vakna och för en sekund tro att det faktiskt är sanning. jag får sluta kolla på läskiga saker på tv:n. idag har jag varit i skolan. mellan sam och matten så hade jag inte timma ledigt så jag åkte till kronis där jag inte varit själv och handlat sedan majken låg i magen, förstå vad skönt det var! sedan tillbaks till skolan och efter det hämta majken som blev bortskämd  hos birgit och lasse. fick lite mat och sen hem för att vänta på mamma som ska komma och hämta majken så jag kan åka o träna. det är full rulle med andra ord. hihi.


                                       
favvo nallen.                                                            pratar med mamma.


                
en riktig linslus...


                 
del av rummet.                         mat är sååå gott!





ser ni tänderna?

broken strings

jag har alltid haft lätt för att gå ner i vikt, vilket är sjukt skönt. i alla fall så är jag en bit på vägen nu i mitt sundare liv vilket känns fantastiskt skönt! på en månad har jag nu gått ner ganska exakt nio kilo och det är tack vara promenader varje (det finns inga ursäkter längre med vädret) dag, träning varannan ungefär och GI mat. det gäller bara att hålla i det här nu, men jag är väldigt målmedveten.

vardagen fylls med plugg, majken, jobb, träning och såna där roliga grejer att göra i huset, städa, tvätta och damsuga ect. det är ett pyssel att få ihop allt med majken och utan min familj hade det här aldrig gått. jag är dom evigt tacksamma.

igår var svea och annie här för ett besök och majken tyckte det var himla roligt att träffa svea igen, det var för länge sedan och idag blir det träff med Karro vilket också var sjukt länge sen, men så är det när man pluggar=) på kvällen jobbar jag och då är majken hos mormor, lämnar bort henne mkt nu men den enda som tycker det är jobbigt är ju jag. majken vill ju att det händer saker hela tiden nu och det gör det verkligen.  

hon är snart 8 månader nu, det går för fort. bilder kommer snart.

RSS 2.0