för eran info

om en vecka exakt fyller jag år. ett stort grattis till mig. och vad önskar jag mig? tja, det enda jag önskar mig kan jag inte skriva om här ännu tyvärr, men snart så. thihi.
annars så var det roligare att fylla år när man var mindre. att fylla arton var ju helt klart den bästa födelsedagen, efter det gick det liksom utför. haha.
idag har fixat hemma, sovit middag och kollat på nip/tuck säsong 5. jippi! väntar på att avsnitt 2 & 3 ska bli klart nu.

och ibland skapas rättvisa

har precis läst aftonbladet är stureplansprofilerna inte kan överklaga domen. ibland sker mirakel. dom valde att fullt tro på kvinnan. det är en av få fall som jag följde i tidningen. läste allt om det tror jag och blev lika äcklad varje gång. det som är synd är att det frias för många män som gjort liknande och bara för att det här blev så uppmärksammat så tror jag att det påverka domen. den synen dom hade på tjejer har många killar, och bara för att dom hängde på stureplan så blev det uppmärksammat. att man hänger på lokalkrogen i säffle o våldtar en tjej där slår inte på samma sätt. att man bra väljer vissa våldtäktsfall att publicera för allmänheten så gör det själva våldtäkten mer hemsk. men efter den här domen tror jag och hoppas att det kommer att anmälas fler våldtäkter, för det sker varje dag överallt. till och med i karlskoga läste jag på kanon. men den tjejen lyckades sparka sig loss i helgen.
som den där kända tvläkaren som våldtog en patient som var under narkos. säger att han runkat innan han vaxa bikinilinjen på henne och att sperman hittat in själv. kom igen! erkänn ditt jävla as. och nu säger han att kvinnan var med på det. att hon ville vara med en 40 år äldre man. om han får gå fri så är det fel på systemet, men alla bevis pekar på honom.
det här med våldtäkt har alltid varit en stor grej för mig, som projektarbete så prata jag och linn för högstadie elever om hur man skyddar sig bäst emot våldtäkter och sexuella trakasserier.
det är nog det värsta som kan hända en och jag hoppas att aldrig någon i min omgivning får vara med om något liknande.

så, där får ni lite seriöst babbel från mig. nu ska jag äta salta chips och slöa...

min underbara helg

helgen i göteborg var exakt vad jag behövde. inte för att jag är direkt utvilad men det är riktigt gött att bara komma bort. bort med alex. vi har ätit gött, handlat ännu mer och gått på stan i tre dagar. puh.

jag orkar inte skriva om allt som hänt i helgen så jag tar det i stora drag. hoppas ni inte blir allt för ledsna.
när vi tog taxi till liseberg i fredags så sa taxichafförn något i stil med "det är nog mkt folk, det är någon konsert". jag tänkte inte mer på det förens vi kom fram och såg den kön som var till lisebergs konserthus. med stora bokstäver stod det "KENT 23-25 NOVEMBER". kuk tänkte jag. då skulle jag gett min själ för att ha sett konserten men det var slutsålt och fick nöja mig med att lyssna på deras soundcheck. prata med min vän anders igår som tydligen var på konserten och den var inte värd 2 av 5 möjliga i betyg i DN enligt honom. jag fick i alla fall nöja mig med att gå på lisebergs julmarknad som var hur mysigt som helst. det handlades massa godis och lite presenter o sånt.

idol i fredags var en chock förstås. men roligast är att följa andreas väg till storhetsvansinne "jag ser mig själv som en etablerad artist ", eh, what?! idol är inte roligt längre, ta tillbaks sam och ha han o andreas i finalen. jag saknar sam´s baskrar. haha. för jag bryr mig inte längre nu.

idag mina vänner måste jag ha slagit i huvudet ordenligt när jag låg och sov. i morse slog jag in alla paket och sen har jag varit o köpt två julstjärnor och julgardiner som är uppe. jag som banlyst julpynt i alla år. det är en mognadsprocess antar jag. haha.  jag börjar känna igen mig själv nu och det kan bara bli bättre... wie.

ikväll gråter jag till prison break och är ni ensamma som jag är det bara ni kommer förbi. ta med marknadsgodis bara, oki?

jag är nog inne i en ond cirkel

jag lägger mig cirkus kl halv ett- ett på nätterna och sover till ett... varje dag! idag var jag duktig och gick upp kl 12. det ni. men att en människa kan vara såhär trött. haha. så jag går upp, duschar, sminkar mig och går till jobbet direkt. vilket liv va? jag har inget liv utan alex, så är det.

nu sitter jag och mumsar i mig en macka med philadelphia och marmelad och väntar på att vårdcentralen ska ringa.
spännande onsdag va?

wiehie

tidigt hem från jobbet. wie. men vad gör det när man går upp kl ett på dagen? då tror jag att jag inte kommer lägga mig på ett tag. pust.
så jag kan berätta om min tråkiga helg. den bestod av jobb och jobb. och igår skulle jag tvätta berget av tvätt alex och jag har samlat ihop, men det sluta med att jag sov hela söndagen och alex fick tvätta=) ja jag vet, han är för snäll min karl.

men till helgen mina vänner, då åker alex o jag till göteborg! på fredag blir det lisebergs julmarknad och på lördag blir det en massa shopping. julklappar och kläder ska inhandlas. oh, i can´t wait. hoppas det är snö där nere, så man kommer in i julandan. och sova på hotell och det bästa av allt, HOTELLFRUKOST! hohohoho. jag kommer vara som ett barn på julafton när vi ska käka frulle. haha.

make it stop

idag kommer min älskling hem! tråkigt att jag jobbar hela helgen, men vi får i alla fall söndagen tillsammans. jippie.
måste kanske sova lite middag innan jobbet? haha. det här måste bli bättre snart, för jag vet inte snart vad jag ska ta mig till.

och i morse var jag duktig och har städat lägenheten tills min alex ska komma hem. han ska ju inte få tro att jag bara legat i soffan o slöat på mina lediga dagar; )

gamla, öppna sår

ibland så gå jag in på min lunar endast för att läsa gamla dagboksinlägg. det är den enda anledningen till att jag har kvar skräpet. det är gamla minnen som kommer upp till ytan, som öppna sår. och jag kan inte förstå att jag varit så blind. att jag medvetet behandlat mig så illa genom åren. saker och ting förändrades i mitt liv, men samma gamla problem var det hela tiden. jag var fast. men jag var för ung för att förstå och förändra något. tänk om jag inte hade satt ner min fot och ändrat något. då skulle jag garanterat varit kvar, varit kvar i samma hjul och må dåligare och dåligare. 
jag är glad att det bara är minnen, både bra och dåliga såklart. men jag vet inte, det gör ont att läsa allt och det kommer det alltid att göra. 

jag mår bättre än någonsin, mkt beror på min omgivning och vilka jag väljer att kalla vänner och min familj, och alex off course. hellre har jag några riktigt tajta vänner, så som jenny, jossan o karro än 20 ytligt bekanta. dom tre är de jag verkligen kan berätta ALLT för. alex också, men det är på ett helt annat plan.

till något helt annat. det var evigheter sedan jag var med göran, även om vi till och med bo grannar. men idag var jag allt där, och det kändes som tiden mellan oss har stått still. även om vi inte pratat på evigheter så hittar vi tillbaks till varann på direkten. det är allid kul med skvaller och det sitter göran jämt med. ni ska bara veta vad jag hört=) moahaha.

håll till godo

jag har så otroligt bög tråkigt så här har ni. håll till godo.

favorit mat: spahetti och köttfärsås är alltid gott. pannkakor med. tacos går alltid ner.
favorit färg: svart.
favorit tid på dygnet: tiden mellan 19 till midnatt cikus.
favorit tv program: grey´s anatomy, prison break, idol, bonde söker fru och miami ink.
favorit programledare: hm, fredrik o filip.
favorit plats på jorden: kina var något speciellt det.
favorit plats i sverige: avenyn i göteborg.
favorit dryck: jag har snöat in mig på pepsi max.
favorit klädaffär: hm. beror helt på om jag har spenderar byxorna på mig eller inte.
favorit spel: nu spelas det hela tiden quadrodrop på min mobil. annars worms, alltid worms.


vad åt du senast: jag och jossan åt en tacosallad.
vilken tid gick du upp idag: ja klockan var runt 11.47 cirkus.
vilken tid somna du igår: kanske runt 24 slaget där efter många turer.
hur mår du nu: sådär. jag lever.
vad dricker du helst: pepsi max fortfarande. och vatten.
vad har du på dig: tshirt och trosor. stoooora sköna trosor för er som undrar.


finns gud: nej gud finns inte. "gud" är en ursäkt för att man inte själv ska ta ansvar för sina handlingar. man ska inte tacka "gud" om det händer något bra, man ska tacka sig själv. det samma när det går dåligt. man har sig själv att skylla. livet formas efter ditt egna öde, som du formar efter vilka beslut du tar i livet. det är inte en högre makt.
tror du på spöken: nej. det vore coolt, men nej.
livet efter döden: det vore ju skönt att veta att man inte försvinner bara. jag hoppas.


blä för sthlm

måndag. pust. kände redan igår att det här skulle bli en dålig dag, och det är det också. jag undrar hur mkt en människa kan spy egentligen? tur att jag är ledig idag och i morgon. det blir nip/ tuck säsong tre hela långa dagen och på sin höjd gå in till köket för att ta en macka.

igår var det fars dag och jag och alex var inne i örebro o hälsa på alex pappa ulf. första gången jag träffa honom och i vanlig ordning så glänste jag. haha. vi var ute o åt o lite sådär. en trevlig söndag.

det är sjukt tråkigt att vara själv. att bara ligga sked, pussa på, kramas och få säga gulliga saker till. jag saknar redan alex. blä för sthlm.

nej, var är mina myskläder?

oprah, hur kan göra såhär?

vadå gamla oprah avsnitt? vad har hänt? det är nästan så jag måste ringa till tv3 och fråga om dom missat det. hur kan dom göra såhär emot mig... äckliga tv3.

ett av alex och mitt söndags nöjen har varit att kolla på ensam mamma söker. kollade precis hur deras liv var idag och jag trodde verkligen på lenita o mattias, men icke då. tråkigt. dom passa ju så bra. ska genast ringa alex och berätta.

in i duschen, sen ett nip/ tuck avsnitt och sen till jobbet. idag tog jag friheten att börja 16.00. inga konstigheter alls. haha.

ni ger inte upp

här sitter jag på jobbet, ska egentligen pilla på det äckliga schemat till statt personalen men behöver ett brejk, och då kom jag på er alla där ute som inte har blivit uppdaterade om mitt liv... you poor guy´s. men för att vara helt ärlig har den här helgen varit rätt menlös. eller ja, i torsdags var alex o jag på ikea och handla ny byrå till sovrummet. den blev stor där. haha. sedan i fredags luncha vi lite och sedan kom min bosse och hämta min gamla byrå och madrass. direkt efter han hade åkt på kom alex mormor o morfar och kolla på min ugn som jag tagit sönder. thihi. den går att laga, men det blir krångligt. suck. sen efter det kom nya madrasser så då fixa vi med dom. när vi var klara så provsov jag sängen på en gång, för att sedan vakna lagomt till idol. en mkt bra fredag. och så mkt har jag nog aldrig  gråtit till idol som jag gjorde i fredags. haha. jag är en sån blödig människa.

lördagen bestod av att alex o jag efter frukost var ute o gick en liten runda för att jag sedan gjorde mig i ordning till jobbet. halloween är nog en av årets roligaste helg att jobba i think, även om det bara är småbarn ute. det är roligt att se att personalen bjuder på sig själva med utklädnad och sånt. kul.

och igår, söndag så var jag o alex på marieberg. jag köpte bara en tröja och en toppen bra lotion för min torra hud. sen blev det inget mer. jag var inte shopping sugen direkt. sen mat hos alex mormor o morfar och efter det vilade vi och sen tv tittande. slapp söndag är dom bästa dagarna på veckan.

nej jag tar tillbaks att min helg varit menlös, den har varit mkt bra faktiskt. alex är som han alltid är, helt underbar. hade någon sagt till mig för ett halvår sedan att mitt liv skulle se ut såhär nu skulle jag nog skrattat mig till tårar eller slagit till den personen. jag har det väldigt bra, trots allt gnäll nu från min sida, så är jag sjukt lycklig. och jag tillåter mig själv att vara lycklig också, det var ett jätte problem förut. ibland är alex för snäll emot mig (eller ibland, det sker väl ganska ofta) och jag undrar ibland om jag verkligen förtjänar en sån som honom. jag hoppas på det.

hel ledig. wiehie.

jag är ledig idag, kan ni tänka er. och mkt har jag att göra idag. först ett stop på apoteket, sen en snabblunch med karro och sen till örebro med älskade alex som äntligen kommer hem igen. den här veckan måste jag säga har gått himla bra ändå. den har gått snabbt, vilket är tur. och det bästa av allt är att jag är ledig i morgon med. jippi.
nej, in i duschen och sedan iväg.

RSS 2.0