Ettåringen

ja då var man stolt mamma till en ett åring. i måndags fyllde majken ett, en dag som inte bjöd på för allt många utsvävningar. i lördags började alex och jag spy och vi kunde inte fatta vad ifrån det kommit, men tror det var vattnet i kran som gjorde sitt. i går fick vi nämligen reda på att vattnet har magsjukan bakterien i sig. AHA! tänk att alla sa att vi skulle dricka mkt vatten och vi försökte och så var det antaligen det som gjorde oss så sjuka. haha. alex var hur som helst hemma från jobbet denna vecka vilket var tur, har aldrig sett honom så här dålig. men tur så firade vi majken i fredags med min familj och nu sitter jag i bilen med min sambo och majken och är på väg till grebbestad. midsommar ska firas, majken ska firas och hoppas hoppas hoppas på bra väder. midsommar för några år sedan och midsommar nu är liiiite annorlunda. haha. men jag klagar inte. att vara ute, supa sig kanon, göra bort sig, ful-dansa på dansgolvet gjorde jag tillräckligt förra helgen i grebbestad under personalfesten. haha. det här året med min lilla skrutt har så klart varit fantastiskt roligt och underbart. det man inte riktigt förstår är att hon påverkar inte bara mig och alex mkt utan hela ens familj med så många inblandade och det är många som bryr sig om henne. vi kommer aldrig komma ner till grebbestad känns det som, vi har nämligen ett släp med oss med någon jäkla trapp till svärfars kompis. men men, vad gör man inte? och nu regnar det också... jippi... ha en underbar midsommar allihopa och drick varannan vatten=)

hur man överlever en sån här helg...

ja då var personalfesten över och vi är tillbaks till vardagen. vilken helg det varit sen. mkt fylla, god mat, trevligt sällskap och ännu mer fylla. det var otroligt roligt och skönt att fräffa respektive som lever precis som jag och majken, några som verkligen förstår hur det är att vara själv på vardagarna och som kunde komma med tips och jag insåg att de problem alex och stöter på är inte unika... nej det var kanon och det är fruktansvärt tråkigt att alex var tvungen att åka i morse, vi har ju knappt fått umgås med våran tös som också var i grebbestad och lekte rövare.
nu snart ska vi in till Nora för att ta 1 årskort hos Nisse som är fotograf. jag har packat olika ombyten och köpte nya adidas skor som hon ska ha, lilla snutten. om en vecka blir hon 1 år. tårta ska beställas, en klänning måste inhandlas, mat ska beställas och ett liten ljus måste köpas... det är inte bara det här med kalas=)

hur orkade man gå ut varje helg förut? man är inte 18 längre, det kändes i kroppen idag... nu blir det lungt fram tills midsommar, då det vankas grebbestad igen. jippi.

man hinner knappt landa

det jag gillar med alex är att han är så lik mig och vill hitta på saker nästan jämt. (nu gillar jag fler saker med honom såklart) och det är så skönt att ständigt ha nya saker att se fram emot. våran helg i stockholm var underbart bra med kanon väder, bra shopping (blev 3 peak tröjor samt ett tomas sabo armband, synd att det bara är morsdag en gång om året) och trav som var mkt underhållande. och i morgon styr vi volvon först till örebro för att världens bästa lilla syster ska ta studenten (wiehie!) och sedan åker vi till grebbestad för firmafest hela helgen med alex jobb. majken ska med men birigt och lasse är där nere och tar hand om henne medans vi sover på hotell vilket också känns helt underbart.

livet är bra nu kan man säga.

majken har även fått dagisplats. den 17:e augusti börjar hon på gullvivan och vi var där och inspekterade stället i veckan. mysig personal och majken tyckte det var superkul med alla barnen så det känns kanon. det är konstigt bara att den lilla bubbla hon och jag levt i nu i ett år ska sprickas. lilla snuttan. snart ett år blir hon också. det går för fort.

nu är skolan slut, böckerna är inlämnade och nu ska jag bara njuta sista tiden med världens bästa majken, som för övrigt sover i sitt rum nu. hela nätterna sover hon även och det är gudomligt skönt.

ikväll blir det att packa igen, känns som vi inte gör något annat, kramas med min sambo och busa med min dotter. jag har världens bästa familj jag, det ni.

RSS 2.0