hur man överlever en sån här helg...

ja då var personalfesten över och vi är tillbaks till vardagen. vilken helg det varit sen. mkt fylla, god mat, trevligt sällskap och ännu mer fylla. det var otroligt roligt och skönt att fräffa respektive som lever precis som jag och majken, några som verkligen förstår hur det är att vara själv på vardagarna och som kunde komma med tips och jag insåg att de problem alex och stöter på är inte unika... nej det var kanon och det är fruktansvärt tråkigt att alex var tvungen att åka i morse, vi har ju knappt fått umgås med våran tös som också var i grebbestad och lekte rövare.
nu snart ska vi in till Nora för att ta 1 årskort hos Nisse som är fotograf. jag har packat olika ombyten och köpte nya adidas skor som hon ska ha, lilla snutten. om en vecka blir hon 1 år. tårta ska beställas, en klänning måste inhandlas, mat ska beställas och ett liten ljus måste köpas... det är inte bara det här med kalas=)

hur orkade man gå ut varje helg förut? man är inte 18 längre, det kändes i kroppen idag... nu blir det lungt fram tills midsommar, då det vankas grebbestad igen. jippi.

Kommentarer
Postat av: Anette

Det är sååååå himla trist att vi inte kan vara med när hon fyller år. :o(

Men vi får snart ses igen ändå. Med eller utan kalas. Kram till er!!

2009-06-09 @ 10:31:02
URL: http://levermittliv.wordpress.com
Postat av: Evelina

Häftig sida! Hur ofta brukar du uppdatera den?

2011-07-11 @ 04:03:35
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0