ÄNTLIGEN!

idag har jag kört upp och vet ni? jag klara det! jag är den lyckligaste tjejen i världen idag. wiehie vad stolt jag är över mig själv. klarar jag det här klarar jag allt.

sofia o jag har varit ute på raggar runda och sen körde jag en sväng själv. vilken frihet!

det händer grejer

bloggtorka, men jag har inte haft tid. vi har haft besök i helgen i form av svärmor och svärfar och svärmor åkte nyss hem till grebbestad igen, men vi ses redan på fredag då vi åker ner till alex bror, gustavs födelsedagskalas. mkt åkande, men det är bara roligt att det händer något.

idag skulle jag ha kört upp, det ni! men det blev inställt och jag var jätteledsen för det igår. men har fått en ny tid snart, vilket är bra. att det alltid ska krångla. men det är inte det enda som krånglar, men den frustrationen jag känner för det tar jag inte upp här. ibland blir jag mållös och det är jag nu.

sedan har majken varit sjuk. förkyld och haft en jobbig hosta så på fem månaders kollen fick hon inga sprutor, det ska vi göra i morgon i stället. inte roligt alls har det varit med en sjuk bebis själv. men men, nu är det toppen bra och vi ska till badhuset idag med miranda och johanna. på kontrollen så vägde hon 8130 gram och var 64 cm lång. det är en stor bebis vi har. Bvc sköterskan blev förvånad. haha.

nu ska tjejen ha mat. vi ses.

lite bilder

vi tog med oss en förkyld tjej från sthlm. majken har aldrig varit sjuk, inte ens efter vaccination men nu rinner näsan på henne för fullt. men under dom här dagarna i sthlm så har hon saknat sin gåstol som fick stanna hemma och nu tar hon igen tid. hon åker omkring på hela nedervåningen och pratar på. haha.

känns tråkigt att vara tillbaks till vardagen igen. men vi har mkt att se fram emot vilket är tur.

sthlm var i alla fall toppen och vi kom hem med hur många påsar med julklappar och grejer till oss. hihi. tror att johanna och totto också var nöjda med helgens shopping. jättekul att dom följde med och det får vi göra om! världens duktigaste tjejer har vi också som inte gnällde en gång under dagarna på stan.

här kommer lite bilder från dopet...

                                               
alla samlade                                                                   världens dukigaste och finaste tjej<3



                                           
hur man ser ut.                                                          finklädd under middagen.



                                         
doptårtan.                                                         busa måste man få göra även i finkläderna.



                 
mamma hade med många byten under kvällen.                   

rapport från hufvudstaden

mkt har hänt sedan sist. majkens dop har ju gått av stapeln och allas familjen samlades i grebbestad. en mkt lyckad helg och majken var nöjd med att alla ville komma och tackar för sina presenter. hon skötte sig exemplariskt i kyrkan som innan hade en gudstjänst som hon satt snällt och lyssnade på. hon spydde ner klänningen en gång bara, vilket vi också var mkt nervösa över.

i torsdags begav jag, alex o majken såklart till sthlm där vi är nu. majken är sjuk så vi har inte sovit på två dagar, men det stoppar inte oss från att shoppa. hihi. igår morse läste alex på nätet att man släppte 1000 biljetter ytterligare till metallica som jag har tjatat på att jag velat se. vi bor cirka 3 minuter från globen och gick dit för att stå i kö, men vi fick biljetter! tjoho.
joahnna, totto och miranda kom igår också och vi sprang ner till stan på en gång och trängdes med barnvagnarna. jätte roligt att det är ett par med till och dom är toppen att umgås med.
vi bor ju i en varsin jobblägenhet som alex har så det är också bra, att slippas trängas hela tiden.

bilder kommer när vi kommit hem.

nu duschen och en skrikig tjej.

RSS 2.0