En weekend i London...

jo, då har man även gjort london på en weekend. måste jag säga att det var fantastiskt bra? det var det i alla fall! Shopping, bra och onyttig mat, massa folk, tunnelbana, bra hotell, hotell frukost, och lite shopping igen. vi såg inte så mkt utan satsade på att hitta nya kläder och skor. handlade mkt nytt vilket jag är värd och när jag på nyårsafton satt och sa att jag inte skulle äta godis förens vi åkte till london förstod jag nog inte hur jobbigt det skulle bli, men jag klara det! men nu är jag tillbaks till verkligenheten igen och det är nu det blir tufft, att komma tillbaks till bulgur-och-sallad-landet igen. jippi. 6 kilo kvar nu till sommaren som ska bort, det är nu det blir jobbigt. 
otroligt skönt var det för alex och mig att få komma iväg själva och majken hade det toppen här med hennes farrmor och farfar vilket var en jätte lättnad. jag klämde och krama hela gårdagen på lilla tjejen, sakna henne grymt mkt såklart.
bilder kommer så småningom, nu är det frukost som gäller. tillbaks till verkligheten som sagt. underbart.

det går rykten på bygden...

jag är fortfarande bakis och det var i söndags vi hade personalfest. huh... snart ska jag till jobbet och skratta åt mina arbetskamrater och jobba lite.
svärmor och svärfar skulle ju ha kommit hit i helgen men dom blev sjuka och fick vara hemma så jag och majken åker ner till dom i morgon istället och har det gött i några dagar. jippi.

det är vad som händer nu.

jag är oteknisk

jag försöker att ladda ner program till min nya iphone men icke... jag är så sjukt oteknisk och måste vänta på att alex kommer hem och hjälper mig. men ändå, jag har en fin iphone att pilla på hela dagarna. thihi.. fick jag fram det också=)

snutt ligger ute och sover i vagnen, skönt. dom senaste dagarna har helt ärligt varit ett helvete. majken har haft hög feber, snorig och en jäkla hosta. i fredags var vi hos doktorn som berättade att hon hade en hosta som påminner om krupp, som är vanligt för småttingar och antagligen kommer hon ha det ibland, något som växer bort. jippi. det har varit sjukt påfrestande spec på nätterna då hon hostat så mkt så hon inte fått luft och hon andas pipigt och speciellt när alex åkt och jobbat igen men efter i söndags har det blivit mkt bättre och hon har sovit kanon bra på nätterna vilket är bra. alex kommer ju redan i kväll och det blir långledigt, sköööönt!
på fredag kommer svärmor, svärfar med barn och det ska bli himla kul. majken har saknat dom mkt och hennes mamma och pappa med såklart. nu hoppas vi på bra väder i helgen.
idag blir det plugg, städning och pillande av  iphone. hi.




älsklingar!

RSS 2.0