ångest

jag får så himla lätt ångest. dom minsta grejerna kan jag gå o grubbla på i flera dagar och det är skit jobbigt. jag försöker vara alla till lags men det fungerar inte. jag ska från och med nu tänka på mig i först och främst.

4 veckor kvar på jobbet om allt går som det ska och det ska bli himla skönt. missförstå mig inte nu för jag älskar mitt jobb och har alltid gjort det. jag har den bästa chefen ni någonsin kan föreställa er och arbetskamrater som man kan skratta oavbrutet med i flera dygn om man ville. jag kommer sakna allt med mitt jobb när jag går hem och är mamma ledig men det är det att jag klarar inte av det längre. jag är inte allert och jag måste sitta ner så fort jag får chansen för min rygg o röv gör så jäkla ont. jag kan inte bära grejer längre och jag är trött mest hela tiden. det här känns som ett naturligt steg att gå hem och vara med min blivande familj. 4 veckor går fort.

behöver jag ens skriva att jag saknar alex eller fattar ni det redan? haha.

nu ska jag försöka sova. bebis har varit igång HELA dagen idag. först på bilskolan sparka bebis så hårt att boken skaka när jag hade den på magen och på jobbet ville bebis jävlas med mamma för att ha fått suttit på bilskolan i fyra timmar och ha tråkigt så den sparka så skönt på min kissblåsa. haha, och nu är det igång igen, härligt!

just a magic monday

när alex inte är hemma så är det bara tomt. det är tomt att komma hem från jobbet och inte ha någon som möter en med en kram. i sängen har jag ingen att brottas med täcket om. jag har ingen att säga till att lägga sig på sidan för han snarkar, något han jämt yrvaket förnekar. ingen att säga jag älskar dig till innan jag somnar in och ingen att lägga mig intill i sängen mitt i natten efter att ha varit uppe o kissat för 10:e gången. det är bara tomt.
nästa vecka åker han till göteborg för jobb. vi får se hur det går med det där. får alex jobb där på heltid så kommer bebis och jag nog följa med alex ner. vi är en familj och det kan vi inte vara om han jobbar 30 mil bort ifrån bebis och mig. men vi får se, det är himla luddigt. vi letar lägenhet lite i alla fall.

vet ni vad? idag har jag suttit på bilskolan hela dagen... jojo, det är sant! jätteduktig var jag och klara ett av fyra fest. men vet ni hur tråkigt det är? om ni alla där ute som läser har körkort så vill jag bara påminna er alla om hur mkt det suger. alla viktfrågor med släp är en särskild favorit. bläääää. men i morgon ska jag dit igen, på´t bara.
sedan fika jag med jenny och sen sprang jag till jobbet för att göra punktinsatser där. haha.

hoppas bebis somnar snart för nu är mamma trött och vill sova. för när bebis är vaken då kan jag inte sova ett dugg, det är fullt ös nu efter en lugn helg.

äntligen torsdag

idag kommer min karl hem... idag kommer min karl hem... na na na na. jag har dammsugit, diskat och plockat i hela lägenheten så han blir glad att komma hem. jag ska vara som ett plåster på honom hela helgen för både bebis och jag har saknat honom något så fruktansvärt.

imorgon fyller min bästa jenny år så idag blir det tårta på jobbet. huhu, jag ska pringa dit.

nej nu in i duschen och sen nip tuck. wiehie.

tillbaka till verkligheten

jaha, då var det måndag igen och alex åkte som vanligt till sthlm i morse. det är redan jättejobbigt att han är borta. mest för att jag ska till barnmorskan idag och börja mäta magen och lyssna hjärtljud och det missar han=( men ska vara på barnmorskan idag om att byta dagar så alex kan vara med.
i fredags åkte vi till grebbestad och stannade tills söndag. det är otroligt mysigt att vara med alex´s föräldrar och toppen väder där nere både fredag och lördag. vi ägnade oss åt att äta god mat, prata massor, åkte in till strömstad för att shoppa lite och sen var det ju såklart melodifestivalen! vi ringde o rösta på sanna nielsen och när hon gick vidare grät jag lika mkt som henne ungefär. haha. jag är inte alls blödig!

igår på kvällen var alex o jag och hälsa på jossan en sväng. hon är min länk till utelivet och allt som händer, jag har ingen koll längre. sen köpte vi söndags snacks och bäddade ner oss i soffan och skratta i vanlig ordning till en annan del av köping. det programet är det bästa som någonsin visats. hoho.

fick ni något fint på alla hjärtans dag föresten? en överskattad dag enligt mitt tycke men det är alltid kul att få presenter. jag fick rosor och bebis fick lundmyr of sweden byxor och strumpor. alex tänker på oss båda=)
snart får jag inte in mer kläder i bebis garderob... haha, det kan aldrig bli för mkt!

nej, nu ska jag slänga på mit lite kläder, lite smink och bege mig till barnmorskan för lyssna på bebis. wiehie.

ha en fin vårdag.


intressant liv

i helgen har vi grejat med bebis grejer. mysigt=) min karl är hemma hela denna vecka. wiehie!
sängen hämta vi i lördags och den åkte upp med en gång. hihi.




l

sängen är uppe. det är trångt men mysigt.




vecka 25 +1.


nu jobb och jag vill vara hemma.

my love

Idag kommer min älskling hem! jippi. när man är sjuk och sliten så vill man inget hellre än att få bli ompysslad och bli kramad på. och som jag ska kramas med honom idag. wiehie. jag börjar jobba kl 18.00 så då får vi lite tid tillsammans innan jobbet. lycka.

på lördag ska vi hämta pjälsängen på babyproffsen. wie. jag sa att i mars skulle vi sätta ihop den men alex tyckte att vi lika gärna kunde göra det i helgen så alla lösa grejer försvinner. okej då=) tjatar han så. hihi. så i helgen blir det för mig att tvätta små lakan och örngott.

nu är det dags för den obligatoriska filmen innan oprah börjar. mystic river har jag laddat hem och det är en film jag tror starkt på. sean penn är bra.

sicko

jag har precis klarat av dokumentären Sicko av michael moore. jag älskar dokumentärer och michael moore är den bästa i sin genre. det jag har att säga om den filmen är att jag är himla glad över att jag inte bor i USA. USA är verkligen ett sånt land det är jag, jag, jag". dom tänker som så att har man gratis sjukvård så betalar jag, ensam en massa sjuka människors sjukvård när jag betalar skatt medans jag kanske är en mkt frisk person och inte alls behöver sjukvård. dom tycker alltså att man enbart ska betala för sig själv när man är sjuk, vilket är helt vansinne. man vet aldrig när olyckan är framme och det är några otroligt sjuka summor som sjukvården kräver. en medicin som en tant gick på kostade cirka 800 kr i USA medans samma medicin kostade typ 32 öre i kuba. dom lurar ju folket! hoppas dom fått upp ögonen där borta. det har jag i alla fall, jag älskar sverige=) trots att jag inte tycker om att sitta i telefonkö när jag ringer till karolina. dagens i- lands problem.

morgonen har varit händelserik. för er som inte tycker om att läsa om spyor; hoppa över detta avsnitt. efter en mkt god frukost så satte jag mig i soffan för att kolla på reprisen av oprah. då börjar jag hosta som vanligt och självklart kommer hela frukosten upp (spyan förvarna inte mig ens) över våran svarta matta, filt och bord. JA! då tackade jag våran tvättmaskin för det var bara att slänga in filt och mina kläder i den på en gång. jag hann ringa till alex och kolla hur jag skulle göra med mattan, kan jag tvätta den i tvättmaskinen? jag har i alla fall tvättat den för hand men jag antar det får bli kemtvätten. oh, nu blev det jobbigt. sen in i duschen och skrubba mig ren. och ja, jag vet... jag är en jävligt fräsch tjej.

nu ska jag kolla på CSI säsong 8 innan jobbet. ja, jag ska jobba idag. wiehie!

mina bröd

idag var jag hos doktorn och får reda på fredag om det är något fel på mig. dom tog prover i näsan på mig av alla ställen på kroppen. obehagligare sak har jag aldrig varit med om. men det är skönt att jag tar tag i saken och gör tester i alla fall.
jag får panik av att bara vara hemma. idag har jag till och med bakat! det ni. så snart ska jag smaska på nybakat bröd. imorgon ska jag till jobbet som det ser ut och som jag känner mig och jag längtar! dom på jobbet är som en andra familj och jag har missat så mkt skvaller och skratt. vet inte hur det ska gå när jag kommer vara mammaledig. jag kommer hänga där varje dag med bebis och fika med alla. haha.

för övrigt har det varit fullt ös idag i magen, det är skönt att veta att allt är som det ska med bebis. att det är jag som mår dåligt och inte knodd.

nej nu ska jag kolla hur det går för mitt bröd i ugnen... vilken husmor jag är. haha.

helgen

min älskling har åkt återigen och jag lyckas aldrig vänja mig riktigt. tänk er om man skulle kunna ha en vanlig vardag med sin sambo? att träffas på kvällen efter jobbet och laga lite mat och få sova ihop varje natt. wiehie. kanske blir ändring på det framöver men inte just nu... eller ja, det är helt upp till han.

annars har denna helg varit en sjuk sådan. både alex och jag har nysit och hostat ikapp. men ifredags så kunde vi inte hålla oss längre och beställde bebis säng! det blir en vanlig vit med hjärtan inristade i stommen. hur gullig som helst. kommer om två veckor cirka. men vem har bråttom?=)
och i lördags mina vänner var alex och jag med mina föräldrar i ullared. jajemän. kl fyra gick vi upp och säga vad man vill om ullared men det finns riktigt billiga grejer där. vi handla nästan bara grejer till bebis som nu har en hel garderob med kläder att komma ut till=) trots att jag var jättesjuk så gick det ändå bra, det var så lite folk och kl 12 var vi klara för att åka hem igen.
igår så pysslade vi hemma hela dagen. satte upp hyllor, ordna med lampor, organisera alla saker, ni vet såna där roliga saker som man måste göra ibland. vi gick utanför dörren en gång och då var vi på willys och handla. en mkt skön dag=)

så min helg har varit en bra sådan, en sjuk men bra. hur har eran helg varit?

nu ska jag kolla på film. tror det blir Sicko eller dagboken.

RSS 2.0