rapport från nya lägenheten

nu känns det som det var sådär länge sen jag fick skriva av mig här. jag är nu i min nya lya. jippi. grejer överallt och köket är inte klart än, men nu bor jag här i alla fall. haha. sista natten hos föräldrarna var i natt o tur det. när man väl flyttat hemifrån är nog det värsta man kan göra är att flytta tillbaks. inte illa menat emot dom, men jag måste vara själv ibland. men dom har varit väldigt gulliga den här tiden.

idag har jag lunchat på stan med dank off course. skönt att hänga utanför statt, det kändes som evigheter sen. och inte tröttnat på varann har vi än... eller det kanske hon har på mig? haha. jag har haft spenderar byxorna på mig idag också. en skinnjacka har inhandlas samt ett par höst skor. men det var jag värd! haha.

och idag är det äntligen torsdag. wihie. ikväll ska alex o jag på harry´s premiären. har provat många olika kläddalternativ men har liksom inte hittat DET ännu. ska bli skönt att träffa folk och alex i alla fall. ikväll får jag äntligen sova med honom igen. det är helt sjukt hur man kan falla för en person så snabbt... men när det känns rätt så gör man väl det i guess?

en målare är här nu och ska äntligen tapetsera klart. det är kul att se andra jobba och jag sitter här i min soffa, med ett kaos omkring mig och verkar oberörd av att han är här. han lyssnar på city radion och fortsätter han med det sker ett mord i form av att jag rycker radion och kastar den ut genom rutan, hämtar min hammare och slår sönder den i tusen bitar... man lyssnar inte på city radion. det finns inte. jag går o gömmer mig i sovrummet tills han gått.... eller tills han byter till rix fm eller P3.

det går bra nu

jo då. jag ser ljuset i tunneln. imorse gick jag till och med till jobbet. det ni! men jag var helt slut efter det också. och jag har jobbat helt mkt idag. inga tunga lyft såklart men jag har fått känt mig lite delaktig. som jag var behövd och det var precis det jag behövde. en liten ego grej. för igår hade jag en piss dålig dag. usch. men dom sa att man blir deprimerad efter en operation, och det stämde ju.
men efter vinprovningen idag kände jag mig dålig så jossan fick hämta mig och köra hem mig. eller innan det fick hon hjälpa mig att bära en av alex´s presenter. hihi.  imorgon ska jossan o jag börja fixa i min lägenhet. en snäll tjej det där. förhoppningsvis kan alex o jag sova där i helgen. eller först ska dom bli klara i köket. varför ska det ta så lång tid?! gah.

hoppas ni inte missa top model igår?! och det bästa är att det är varje dag nu. jippiiiiiii. tv:n är min bästa vän just nu. vi har hittat tillbaks till varann. haha.

tisdag idag. den här veckan går sakta alltså. det är ju hela två dagar kvar till torsdag. hur tråkigt som helst att sova utan honom. gick inte alls bra att sova natten till idag. inatt hoppas jag det går bättre, för jag var uppe typ 07.00 idag och inte har jag sovit middag ens. ja inatt måste jag klubba ner mig tidigt.

nej, nu ska jag kolla efter mina föräldrar. dom ska få laga mat till mig. moahaha.

det åskar

ska man sitta vid datorn då? det är väl inte farligt att ha på den va? det gäller bara tv:n? eller? hjälp...

jag har inte sovit middag ännu. vad händer? och jag känner mig faktiskt pigg. huh. jag känner att jag har tusen saker att göra i mitt liv och kan inte heller stressa ner nu. ska plugga drinkar och olika viner till harry´s också. plugga gjorde man i skolan... inte när man jobbar. jag tror det har blivit något slags missförstånd.

rastlösheten blir bara större o större. jag klättrar på väggarna. jag måste få utlopp för det här innan jag ställer mig i ett hörn o bara skriker. bög operation. eller nej, det tar jag tillbaks. det har varit o är tufft för det gör ju ont och det är ju jobbigt för jag kan ju inte leva normalt men det är verkligen värt det. för redan nu så mår jag tusen ggr bättre, trots smärtan. så svaret på frågan är det värt det är ja. absolut ja. för det var det jag verkligen behövde. sen att andra saker runt om en blir lidande får man ta i andra hand. just nu sätter jag mig själv i första och det var länge sen. men utan stödet från min familj, vänner och alex vet jag inte vad jag hade gjort.

nej jag vet vad jag ska göra nu som jag inte gjort på evigheter... jag ska måla.

this time will pass

idag är en ganska bra dag. jag har till och med varit på jobbet. inte gjort mkt alls, men jag har i alla fall varit där o visat intresse. bara en sån sak liksom.
nu är jag hos päronen och funderar på att sova middag. haha. vilket liv jag lever just nu. det är kaos.

helgen har spenderas med en massa filmer, en del fotboll och en massa pussar. alex har varit en klippa hela helgen. snällare och mer omtänksammare människa får du leta efter. och han är min=) hihi. nu är han i sthlm igen o jag saknar honom redan. buhu.

oh, ingen hemma som kan laga mig lite mat. vad är detta?


icke

hej mina soldater. det är helg... lördag och jag och alexander är duktiga och är nyktra. eller jag har inget val men han är ju gullig i vanlig ordning och är med mig. hihi.
jag mår mkt bättre nu. fick panik i morse av att jag inte sett folk på länge, så förut idag så tog vi en sväng över torget. sen var jag trött o vi åkte hem till honom så jag fick sova. jag blir sjukt trött av alla tabletter. halv kul att umgås med. i know.
nu har vi kollat på fotboll och bara hängt. ikväll åker vi upp till jossan som har fest o säger hej bara.

han ligger i soffan och jag ska nu krypa ner bredvid honom nu.

myself and i

jag mår relativt bra. är hemma från sthlm och det är otroligt skönt att ha en sån bra familj som ställer upp.
men det finns ingen bättre än dank. det finns inga ord jag kan beskriva hur mkt hon har ställt upp dom här senaste dagarna. hon har bärt mig till toan, suttit vid min sida i 8 timmar på en träpall, torkat tårar och bara varit stöttande. jag vet inte vad jag gjort för att förtjänat en sån tjej som hon i mitt liv, tydligen något jättebra. så ett tack räcker inte till henne. det är en evig tacksamhet.
imorgon hoppas jag på att jag kan sova med alex. min alex. hihi. han har också varit mkt förstående och det betydde otroligt mkt att han kom förbi igår och kolla hur det var med mig. att han finns där i allt det här.
sen tack till er alla andra för alla sms och samtal. man inser verkligen vilka som är nära vänner och som ställer upp.

det gör ont och det värker, men jag trodde det skulle göra 1000 ggr ondare.
syster har nu fått tvättat mitt hår och jag har fått i mig en kopp kaffe så snart mår jag som vanligt.
smärtan går inte att förklara. det gör bara ont.

kan inte sitta uppe för länge, måste lägga mig ner nu.

återkommer. see ya.

äckliga bachelor

jag hoppas att ni som läser det här inlägget såg Bachelor finalen igår. för det gjorde jag. äckliga bachelor.
förra helgen så satt jag som en spänd räka framför tv:n kl 19:05 och trodde han skulle välja Sadie redan då. men icke. en till vecka fick jag vänta, och vilken vänta sen! dank o jag gick hela veckan och spekulera vem han skulle välja. vi båda trodde Sadie. de var som gjorda för varann?
alex fick först se man city mot man united OCH chelsea - liverpool i utbyte mot att han kolla på bachelor med mig. 2 matcher som var okej, blev bättre när jag läste Moore och veckans nu=)
och vem väljer han?! jo jen! mitt hjärta brast och det kändes som han gjorde slut med mig. jag grät som en nyfödd bebis... typ. han såra sadie (och mig) djupt. det aset. haha.

MEN jag gick in på bachelors hemsida. hihihihi. det är slut mellan Jen och han och ett tag dejta han Sadie men det höll inte. då känns det lite bättre i själen på något sätt.

skadeglädjen är den bästa glädjen, right?

You and me

jag är så hemskt ledsen över mitt uteblivna bloggande den här helgen. men jag har varit fullt upptagen med att jobba, ätit en massa godis och umgås med min alex (.a.k.a rackarn, hihi). jag vet att jag bruka skriva att vi brukar mysa, och den här helgen var inget undantag. He is lovely.
idag har jag jobbat otroligt länge för att vara mig samt flyttat alla mina grejer i min gamla lägenhet till min nya. pust och stön säger jag bara. men jag har världens bästa familj som hjälpt mig. kommer bo med dom några dagar fram över och då kommer dom nog vara värda mindre än vatten (vi har en tendens till att tröttna väldigt fort på varann. för många starka viljor på en o samma gång). haha. nej då. jag älskar dom.

imorgon ska jag upp kl 07.00 för att städa min gamla lägenhet. tidigt tycker ni? jag med! men det är för att jag runt 11 ska åka till sthlm med dank. och i morgon får jag pussas med alex igen! tjobidoo! på onsdag sker det. men jag är inte så nervös faktiskt. mest förväntansfull. men imorgon kväll kommer jag väl skaka hela natten av skräck. haha. då har jag ju dank vid min sida=) så jag kommer inte blogga på några dagar nu, ja jag vet, det är jätte tråkigt men försök att klara er?

ni ska vi äta laxsoppa och kolla på CSI. mamma ska även få klia mig på vaderna hela kvällen. grattis till henne. hehe.

ta hand om er.


Inbjudan

Oh. det är bara jobb, jobb o jobb o jobb. men det gör inget, för snart kommer han hem! wiehie!

därför kommer jag antagligen inte skriva så frekvent här dom närmaste dagarna, men ska göra mitt yttersta. 

ikväll blir det äntligen mys. avis? det ska du vara! moahaha.


Weight of the world

mina tuttar värker. dom gör jätte ont.

sen sitter jag med en jätte kurrande mage och väntar på att min mousakka i ugnen ska bli klar. den ser riktigt god ut. ah, mat!

har annars haft en bra dag, det har inte hänt något direkt kul som jag kan skriva om, tyvärr. bara att det är en massa bra tv program som ni inte får missa. såsom projecy runway och so you think you can dance. wiehie.

han kommer hem imorgon antar jag. piss. ikväll är en perfekt myskväll med regn utanför och en filt över oss med en bra film. nu får det fan bli torsdag snart!

nej, ska kolla över min mat i ugnen igen... snart så, blir det även mat till en björnfoth.

nu ska jag också sluta blogga

skulle jag klara av det? det har blivit som en drog. men kan calle schulman så kan jag. calle har gått och blivit min stora idol, en idol som sviker mig med uteblivande bloggande. men jag har idag hört att han ska öppna en nu blogg via schulmangruppen.se. hoppas! så här gör vi: slutar calle blogga for life nu så slutar jag med... när jag känner mig redo för det.

Gunnar rydholm har dött. synd för han var en väldigt rolig människa... eller i alla fall verkade det så på 100 höjdare när han var med. han som gjorde krokodil ljudet ni vet? haha vad kul.

jag var duktig och tog tag i mig själv och började städa i köket. jag är rätt duktig på det när jag väl sätter i gång, städa alltså. men när jag skulle börja städa ugnen så hitta jag en gammal chicken nugget liggandes intryckt i ett hörn. den var helt vit och såg, tja minst sagt äcklig ut. haha. så jag stängde luckan igen, kasta in handduken och gick och la mig i soffan. jag städar den i morgon, i promise.

kanske, kanske, kanske kommer han hem redan i morgon. TJOBIDO! men jag skulle inte hoppas på det... ih. men kanske. oh det vore underbart det. i sure miss him. vi hinner inte tröttna på varann i alla fall, det är en bra sak. hihi. ni vet när man tänker på en person så börjar man helt plötsligt att le? den där må-bra-känslan? den har jag haft hela dagen.

jag har ett problem som vi har bearbetat hela dagen idag på jobbet men inte kommit fram till någon lösning. vart fan ska jag gömma cissi i min flytt utan att päronen kommer på henne?
help.





 


Quiet heart

jag funderar starkt på att lägga mig för dagen. jag är helt slut i kroppen. men jag måste städa i lägenheten. skit också. men inte kan man lägga sig kl 19? eller?

igår beställde jag 5 st olika tryck med andy warhol till min fina lägenhet. det är inflyttningspresent från mig själv till mig själv. det kommer bli jätte fint i nya lyan med dom. men dom kommer från USA och tar ett tag, det är synd det. hoppas på nästa vecka. får se när det blir första natten i nya lägenheten. vägrar att sova själv då i alla fall och nästa vecka kan jag ju inte, då ska jag till sthlm ju. buhu. jag börjar bli äckligt nervös.

nu ska jag bleka tänderna, fila mina naglar och sen städa... kanske ska duscha? nu blev det jobbigt.


Thank´s for today my love

här ligger jag i min ensamhet och äter tacos skal samt skrämmer upp mig själv till CSI. det är en ganska läskig serie det där.
efter CSI blir det duschen och sen family guy avsnitt. men family guy är inget roligt att se på själv ju. det ska jag göra i hans säng med han som håller om mig och stryker på mig. oh bara måndag. blä blä blä.

och från och med i morgon börjar jenny jobba med mig. wiehie. undrar vad vi ska hitta på då. säkert hjälpa till med harry´s. oh det är tråkigt att betsa en massa trä plankor. man tröttnar efter två st typ... men va fan, något måste man ju göra på jobbet.

nu börjar det bli mörkt tidigt ute. skönt tycker jag.

Two beds & a coffee machine

Det är måndag.
depp måndag och jag sitter på jobbet, trött som en gnu och pillar med scheman. jag behövde en brejk från det och nu sitter jag här. kan inte sluta gnugga mig i ögonen, även efter 10 koppar kaffe... min säng... var är du?

helgen var mkt bra i alla fall och det är en jävla tröst. i lördags var det ju jobb på kvällen i vanlig ordning. var en lugn kväll och det hände faktiskt inget roligt. i går, söndag så var jag hela dagen med honom. och vad gjorde vi? tja... käka med dank på strand cafét, hyrde film, åt godis, åt lite mat igen och bara låg sked typ. hihi. det som suger nu är att han åkt igen till sthlm och kommer hem på torsdag. det är alldeles för lång tid kvar. sova själv inatt måste jag göra. fy helvete.

till veckan ska jag börja flytta grejer också... hur fan ska jag hinna med allt? tänkte vara lite duktig idag efter jobbet och börja städa lite. oh gud så tråkigt.

nej, jobba igen innan chefen kommer på mig sittandes här. kanske hämtar en kopp kaffe också.

See you suckers

jag är skit trött och kollar på ett program om skönhets operationer. uhuh. ska färga håret, men orkar inte riktigt.
börjar jobba kl 18 idag också. det är tidigt det. igår var det lugna gatan på jobbet. fy vad tråkigt det var.

idag har jag i alla fall hunnit fika med dank o jossan + något rikspucko till tjej som jossan festa med igår som tvingade sig med på våran fika. skank.

nu kommer jossan o hälsar på. see you suckers.


You moved on, I hate you

Oh, vart ska jag börja?
Igår i alla fall så var jag överallt på dagen och skrev kontrakt och överlåtelse kontrakt och sen jobbade jag lite grann... eller ja, vi satt mest på kontoret och skratta åt allt o alla för vi alla var så trötta. då är det roligt att jobba på statt. haha.
sen kom ju han äntligen (JIPPI!) hem så vi var först o kolla på min lägenhet och sen laga vi mat och kollade på film och bara mös. iiiihhhh.
idag har vi först varit inne i marieberg o kollat kläder. hitta inget alls. tråkigt att alla affärer börjar med höst kläder, det är ju fortfarande sommar i mitt hjärta. you bastards. sen IKEA och där köpte jag 3 lampor och en pläd till nya lyan och han var med som smakråd. och hör o häpna, han är kille men verkar ha rätt bra smak, eller i alla fall samma smak som mig på saker o ting. hi. sen åkte vi hem o luncha på strandcafét och sen hem till honom där vi vilade och kolla på film. helt okej fredag än så länge=) suger att jag snart ska jobba. hade gett min högra arm för att få ligga sked med honom i stället.

och nu sitter jag o gråter som en nyfödd bebis till äckliga bög extreme home makeover. jag är en blödig tjej.

nej, göra sig i ordning för jobbet kanske? woho.

Suck, pust och stön

01:25

jag är trött. sitter på jobbet och tycker klockan är mkt. haha. jag har haft semester för länge.
gick väl sådär ikväll. lagomt med folk i alla fall. mer än vad jag jag trodde det skulle vara and that is a good thing.
men nu känns det sådär med tanke på att vi har städningen kvar och jag kassorna. bläää.

han är så söt. har planerat något imorgon men säger inte vad. huh, jag gillar´t.

nej, man kanske ska gå ut till baren o kolla hur det går för mina duv ungar. hihi.

sleep tight, bitches.

Walk idiot, walk

Onsdag... och jag är hemma en liten sväng. har jobbat hela dagen och kl 20.00 ska jag vara tillbaks. men det kan bli kul att börja jobba i baren igen. det var ju faktiskt hela tre veckor sedan. jag kommer suga. haha.

igår var jag ute och gick på kvällen. det var det skönaste jag gjort på länge och det var mkt välbehövligt. man rensar tankar något så fruktansvärt när man är ute o går med bra musik i öronen.

har även börjat packat ihop mina saker i flyttkartonger. 6 st har det blivit än så länge och då har jag bara packat ner allt skit jag har i köket. men imorgon kommer han hem och då ska jag få flyttlådor han har hemma. naaaw. haha. känns lite tråkigt att lämna den här lägenheten. har fina minnen här ifrån... men i min nästan dubbelt så stora nya lya kommer jag säkert också få en del fina minnen. hihi.
imorgon ska jag först kl 11 skriva kontrakt på min nya lägenhet och sen kl 14 ska jag skriva överlåtelse kontrakt på min gamla lägenhet och få pengar. imorgon kommer jag vara en rik kvinna. det finns inget som kan pigga upp mig mer än pengar... typ. pengar och pussar... och lite mer grejer. eh.

torsdag i morgon. jiiiiiiiiiippi. då blir det äntligen mys igen.

You say it best

... when you say nothing at all.

depp för jag vet EXAKT hur du känner dig. jag vill inte att du ska må dåligt, det är det sista jag vill.

dank tyckte min lägenhet var stor. hihi. dom har börjat göra om i den också! jippi!  därför ska jag börja plocka i ordning här hemma nu. men jag är en lat människa just nu.

So lately, I've been wonderin
Who will be there to take my place
When I'm gone, you'll need love
To light the shadows on your face
If a great wave should fall
It would fall upon us all
And between the sand and stone
Could you make it on your own


And maybe, I'll find out
The way to make it back someday
To watch you, to guide you
Through the darkest of your days
If a great wave should fall
It would fall upon us all
Well I hope there's someone out there
Who can bring me back to you


I know now, just quite how
My life and love might still go on
In your heart and your mind
I'll stay with you for all of time



jag ger mig inte på det där med att förklara i ord utan låter en låt text ta över när orden inte räcker till.




Ge mig något som känns

puh. det är varmt. sådär utomlands varmt. oh bara för det slutade jag tidigare även idag på jobbet. moahaha. men då fick jag göra skitgörat idag också. moppa hela jävla statt. men med bra musik i öronen från min mp3 så gick det ann. snart ska jag möta upp danken och vi ska fika och sen ska hon äntligen få se min nya lägenhet.

bara tisdag. skit också!

jag återkommer säkert senare sen.

Som jag kämpat

men erkänn att min blogg blivit fin? Jag är riktigt stolt med tanke på att jag trodde jag var helt oteknisk, men icke!

Jag har ägnat hela min helg åt family guy boxarna och idag kolla jag på Simpsons... det gav mig inte samma glädje som det en gång i tiden gjorde. nej, family guy är mkt bättre, råare och skämten är roligare. Ska kolla på ett avsnitt nu tror jag, men tråkigt o kolla själv.

jag var ute o gick i värmen förut. höll på att smälla av. kul att det kunde bli fint väder min första arbetsdag, kul... kul... kuk väder. men lite känns det som det kvittar för nu känns det nästan som sommarn är slut. nu kan det bli höst lika gärna. men jag är inte bitter.

i morgon ska jag måla lister på jobbet. wiehie.

och sen höll jag på att smälla av idag förutom av värmen. dom har gripit en man som är misstänkt för att ha typ 7000 barnporrsbilder på sin dator och hur många filmer som helst. i och med att det här är en ganska liten stad spred sig detta rykte som en löpeld över staden men ingen visste vem det var... förens idag. Det är min gamla orienterings ledare. Hepp liksom. direkt förvånad är jag inte egentligen, för han var/är verkligen en snuskgubbe personifierad. han var skum och det sa mamma idag att jag jämt sa när jag sprang orentering. jag tyckte inte alls om honom. bra omdöme krilla. ibland så.
nej usch, jag blir bara irriterad när jag tänker på det.

I´m all alone

Måndag. Första dagen på jobbet och det känns okej. Jag mjukstartade med att göra drinklistor och pillade lite med schemat. Jobbade 5 timmar och sedan kastade jag in handduken. Nu ligger jag hemma, det är fint väder och jag tycker synd om mig själv. Det gör jag allra bäst med depp musik. Sneglar snett emot en marabou dajm chokladkaka som införskaffades igår... Men jag ska inte äta den... oh, den ser god ut... Den måste slängas!

Ja men lördagen i alla fall. Den var som vilken lördag som helst typ. Jag var full och odräglig. haha. Men nu är det slut på drickanden ett tag. Riktigt skönt må jag säga.
igår åt vi mest mat och gjorde vi inte det så åt vi godis. sen var det bara en massa mys hel dagen. Jag börjar falla, riktigt jävla mkt också. Och hur jag ska kunna sova själv inatt vet jag inte riktigt, jävligt tomt med tanke på att jag inte sovit själv sedan i onsdags... jag saknar honom redan och det är bara måndag. suck.

nu ska jag gå o kolla vad dank gör på hennes jobb i badhuset.

Timeless

Nu kommer en massa drabbel. Håll till godo.

En del av mig kommer alltid tycka om dig. alltid. du har räddat mig på så många sätt och jag är så tacksam över att jag träffat dig. det finns inga ord som kan beskriva hur tacksam jag är över dig och att du fortfarande är min vän. det får allt som vi haft att betyda så mkt mer.

Men varför gör det så ont?

snart kommer min hyresvärd och vi ska gå igenom lägenheten. wiehie. sen kommer jossan och då ska vi gå på alkoholen. jippi!

bion igår var bra... Mr Brooks hette den visst=) sen massa avsnitt av family guy på natten och i morse. det är mys nu.

blä för allt just nu.


Håll käften, fuck you

Imorgon är det lördag och jag är faktiskt sugen på att gå ut. Hoppas det blir kul bara. Sista kvällen innan man börjar jobba igen på måndag. Uh. Men det känns helt okej att få lite rutin igen i vardagen.

Det var mysigt igår. hihi. Och jag fick till och med en present, gulligt va?=) och snart ska vi på bio... vad den hette kommer jag inte alls ihåg... haha.
Det är fredag och jag ska på bio, det är vuxen poäng om något det.

Var o kolla i nya lägenheten idag. Det kommer bli kanon tror jag. Med nya tapeter o sånt. Wiehie.

behöver man göra sig i ordning för att gå på bio? det är ju ändå mörkt?

I want to fuck you

Jag är glad idag över att jag inte var ute igår för det låter på mina flickor som jag inte missa något. Förutom att jossan var het och fick skamliga förslag. Hahaha. Men jag var sympati bakfull idag och har ätit en massa godis och sen har jossan o jag tagit oss en tupplur på eftermiddagen. Nu sitter jag o väntar på honom. Vilken tönt jag är. har bytt om tio gånger tror jag och går o fnissar som en 14 åring. Sök hjälp björnfoth.

Är ännu ett steg närmare min flytt nu. Har varit duktig och pratat med min vice värd och vi ska träffas på lördag... Lördag liksom, vet inte hon att jag ska ut o vara full då? Har inte människan ett rätt i huvudet? haha.



 


Jag vill också kunna dansa

Jaha, då har det börjat igen... So you think you can dance på femman. Då lever jag lite bättre när det finns såna bra program att följa och kunna prata om med alla vänner. Som för övrigt är ute på Statt i denna skrivande stund. Och fattar ni, jag är hemma! Men jag hann verkligen inte följa med ut och suget är obefintligt.
Har jag blivit vuxen måntro? Nej det hoppas jag verkligen inte. Hoppas dom har en bra kväll i alla fall, även om dom dissar mig nu och inte svarar när jag ringer dom asen. hihi.

Ullared gör jag aldrig om igen. Blä o fy för folk. Kanske därför jag är hemma ikväll. Ullared har gjort mig folkskygg.

Imorgon är det torsdag. Wiehie!

Oh men jackpot! det är Armageddon på 6:an. Min ensama kväll har räddats. Ska bleka tänderna nu, smörja in mig med brun-utan-sol och ta hand om mig själv med en kopp te.
Och inte vakna bakfull. hihi.

RSS 2.0