Vatten tack

Nu har jag varit hos brorsan och ätit så mkt så jag måste lägga mig ner, dra ner byxorna nerför magen och bara ligga och andas ut och in. Och när jag äter såhär mkt så blir jag skit törstig efter ett tag. Haha. För övrigt fullt frisk.

men åh, kom hem nu och håll om mig.

Har lånat med mig Family Guy säsong 1,2 och 3 från bror. Ska jag kolla på hela kvällen nu.

In loving memory

Ska egentligen gå ut och gå men vädret är för ostabilt. Så visst, i vanlig ordning hamnar jag här framför datorn där jag sitter o pillar.

Dagen har annars varit mkt bra. Vakna hos honom o gick hem för att fräscha och sen ner till stan där jag mötte Johanna. Världens bästa Johanna. Johanna är 7 år och vi fika först och sen var vi på stan där jag köpte en ugnsform till min bror i födelsedagspresent som han ska få idag. Tråkig present I know, men han ville faktiskt ha en sån!
Kanske ska gå o sola? Men jag flagnar och då kanske man inte ska det? Eller är det då man ska göra det kanske? Help.

Och imorgon blir det roadtrip med mamma till Ullared av alla ställen. Haha. imorgon ska jag i alla fall ge det stället ett ärligt försök. Måste ha tusen nya saker till min nya lägenhet nämligen. Ska hinna med att gå ut imorgon också, men är inte alls sugen. Statt liksom, jippi. Hahaha.

Sjukt hur allt kan vända i livet egentligen. Bara sådär också.

Nej jag måste ut o röra på mig nu. Ta tag i dig själv Kristin.




Jag vill ju mysa
.

I have lost my mojo

Sorry till er alla att jag inte uppdaterat er men jag har nämligen farit o flängt en massa på min semester. i måndags styrde jossan o jag näsan emot Gotland. Vädret var skit dåligt, blåste och regna och det var mkt folk. Alla dessa stockholmare alltså. Det finns nog inge mer patetiskare folkslag. Men allt var värt det ändå, för fan vad jag behövde komma bort ifrån jävla karlskoga. Campingen var rolig och det är roligt att det var folk man kände där som man kan hänga med. Vi kom hem i lördags efter 2 timmars sömn och började direkt gå på alkoholen igen och var ute o slängde på vårat lurviga på Statt. Det sög kan jag meddela. att komma hem från Gotland där det är en helt annan puls för att träffa samma männniskor, lyssna på samma musik som vanligt och bara gå runt o fula sig som man alltid gör på Statt. haha.

Sista semesterveckan nu har jag startat upp med att tvätta, städat lägenheten, betalat räkningar och snart ska jag till IKEA med jossan o dank. Ikväll blir det mys. Hihi.

Är Stressad som ett djur nu. På återseende.

Jävla depp- Karlskoga

Jag tycker inte alls om den här staden.
Och sen får jag be om ursäkt till er alla miljoner läsare att jag inte har uppdaterat er på ett tag. Har varit fullt uppe med en massa saker. I onsdags var jag full som en kastrull och gjorde bort mig på statt. Men den bju´r jag på. Jag hade skitkul och det var en riktig spontan kväll. I love spontan-kvällar. Igår var jag bakfull som ett ägg och var inne igen i karlstad men denna gång för at shoppa. Man shoppar mkt onödigt när man är bakis. Haha. Sen hyrde jag, jossan o dank film. Mkt mysigt.

Nu såhär till sommaren har jag en viss görmåga att flytta till Jossan. Så jag vet inte hur flitigt jag kommer uppdatera här. Nästa vecka åker vi kanske till Gotland också, men det är verkligen inget bestämt. jag är hemma nu en kortis för att packa lite grejer till Jossan. Vi kan inte vara ifrån varann nu.
Och i morgon kommer Takida. Wiehie. Imorgon blir det vattenskoter och båttur med dom. Håll i hatten.

ta hand om er tills vi hörs nästa gång.
puss

Äckliga extreme home makeover

Här sitter jag i min ensamhet och gråter, eller ja stortjuter till Extreme Home Makeover. Och jag hatar det programmet. Det är så äckligt amerikaniserat och han som har hand om det hela, Ty eller vad han heter är för energisk för min smak. Springer omkring och skriker mest. Men dom lyckas alltid hitta någon äcklig snyfthistoria som gör att jag sitter fastklistrad framför tn:n och gråter och tänker att det inte alls är så synd om en själv som man vill att det ska vara ibland. Det finns alltid någon som har det värre och då får man ångest att man är en liiiiten människa som inte kan ändra världen och skiter i allt. Och bara gråter.
Så bara för av bedöva ångesten är det family guy nu. Ska kolla på det och inte känna något alls. Oh vad skönt.

Röd som en räka

Grillfesten var hur kul som helst igår. God mat, trevligt folk, vin med päronloka och kareoke. Kareoken var de roligaste på länge. Haha. Jag rev av låtan som Sara med Mauro Scocco och Spending my time med Roxette. jag var kung och med vin i kroppen så sjunger man bäst i världen. Jenny skulle INTE sjunga kareoke, det skulle aldrig ske satt hon och sa och hur tror ni det sluta? Man fick slita ifrån henne mikrofonen i slutet av kvällen typ. Bara hon som sjöng när vi andra inte orka mer. HAHA. Men hon var duktig.
Jag hoppas jag får ett sånt förhållande med någon som Peter och Paula har som vi var hos igår. Dom visar att det finns hopp. Dom är så gulliga, mot varann och emot andra. Genuint mysiga människor tycker jag om.

Denna dag har jag trots huvudvärk aktiverat mig med att ha åkt vattenskoter och solat hela dagen. Var mkt mysigt. Och nu har jag ätit plättar med glass och hallonsylt. Mätt som fan och kollar lite ångestladdat på min tomma tallrik framför mig.

Imorgon åker jag och några från jobbet till Karlstad för utbildning i två dagar. Det kommer bli jätte roligt men det är samling 08.20 på Statt så jag måste försöka lägga mig i tid.

Nu ska jag duscha min röda kropp, det kommer göra ont. Men jag känner mig smutsig. När jag är klar ska min hud se ut som ett grillchips.

En mkt bra första dag på semestern
.

She´s bringing sexy back

Jaha. Här är man gullig och öppnar sig hjärta för sin bästa kompis och det hon regerar först på är bilden jag lagt ut. Fnys. Haha. Som kompensation får hon en ny bild upplagd. Får vi se hur lång tid det tar innan hon messar o klagar på den också=)
image5

Erkänn skit fin? I know.

Och dusha har jag ännu inte gjort. Skämmes ta mig fan.

Love you buddy

Då var det söndag igen. Men denna söndag är inte som alla andra. Jenny o jag ska till Peter och hans fru Paula från jobbet och bli bjuda på mat, dricka lite vin och umgås. Op op op. Mysigt värre. Vi ska fira att vi går på semester. Kan ni fatta? Jag, Kristin har nu semester i tre veckor. Eller ja, i morgon ska jag ha möte med Johan och på tisdag och onsdag är jag i Karlstad på Harrys utbildning. Så semster o semester vet jag inte. Haha. Men skönt ska det bli.


På denna semester ska jag:

Sova ut varje morgon.
Gå ut och gå varje morgon innan frukost.
Festa, men bara när det är något speciellt som händer. Ingen överdriven alkoholkonsumtion.
Åka till Grebbestad. Wiehie. (ses vi där v.30?)
Takida kommer. Det betyder fest.
Träna 5 ggr i veckan, minst.
Försöka få en liten solbränna.
Umgås med mina vänner så mkt det bara går.
Inte skänka en tanke till Statt. haha. Bara när jag är där och är full.


Sova ut i morgon, kan ni tänka er?

image4


 

Underbara Terrassen med fina Jenny. Det är min andra hälft. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne, antagligen gå under. Hon håller mig över vattenytan när jag håller på att drunkna, hon tröstar mitt i nätterna och hon är den jag skrattar med tills jag inte kan få luft. Det är med stolt röst jag säger att Jenny är min bästaste, bästa vän och det kommer hon alltid att vara.
Hon är inte bara fin på utsidan, utan insidan är lika vacker... Och ja grabbar, hon är singel.
Love you buddy.

Blödigt, men det bjuder jag på denna söndag.

Nej, mot duschen. Oh, orka. Det är ett projekt utan dess like. Och tvätta håret. Fy vad jobbigt.











 


I think he knows

Sista arbetsdagen för mig idag innan semstern. Tur det. Jag är en sliten person nu. Jag drar på det in i det sista med att göra mig i ordning till jobbet. Jag vill verkligen inte idag. Jag vill bädda ner mig i sängen med en kopp te, en bra film o mysa med någon. Jag skyller på vädret. Det ösregnar. Och gå ner till jobbet måste jag göra också. Tråkig historia med tanke på att jag har inte har något paraply. Skit också.
Denna dag har annars varit en mkt bra en. Jossan, jag o jenny har fikat i vanlig ordning på Paris o sen gick vi till jossans syster där vi bara hängde. Sen har jossan o jag varit ute o gått och ätit mackor. Mackor är otroligt gott. Med bara ost. Mums.
Tror ni det går ut mkt folk ikväll? Jag är skeptisk. Hoppas det för då går kvällen så mkt fortare.


image3

Fulla och goa. Men roligt har vi tillsammans.

Nej nu måste jag verkligen ta tag i mig själv. Klistra på ett leende och gå ner till jobbet.



Det där med porr- sms

Egentligen borde jag sova. Jag befinner mig i någon slags dvala där jag inte vet om jag är vaken eller om jag drömmer. På dagarna är jag sjukligt trött och äckligt pigg på nätterna så det resulterar i att jag sover cirka 6 timmar per natt nu. För vissa är det kanske lagomt mkt, men för mig som behöver minst 10 timmar sömn per natt är det en piss i havet. Jag går runt o grubblar på allt, kan inte riktigt släppa saker o ting och det tär på mig. Oh, vilket I-lands problem va?
Men va fan. låt det vara lite synd om mig ett tag.
Unna mig det.

Sen har jag en liten fråga till er alla där ute. Vad är den stora grejen med Porr-sms?
Är det något alla killar vill ha och gärna skriver?
Jag är skitkass på det där med porr-sms. Jag förstår inte själva grejen med att man kan gå igång på det. Alltså missförstå mig inte nu. Att prata dirty i sängen kan väl gå an men det finns gränser. Att få en text om vad en person vill göra med mig kan jag gärna skippa. Det blir bara genant.
Idag skämdes jag lite, och det krävs mkt för att jag ska göra det.

Men han kan få vem han vill så det är väl bara att spela med. Haha. Vad gör man inte?

Oh, igår kom Slitz till Statt. En kul kväll med massa trånande killar. Stackars tjejer. Haha. Tjejerna gav mig komplex tills jag kom till insikt. Men man kan inte jämföra sig med såna tjejer. Jag tror ingen kan förstå hur mkt fejk allt det där är. Jag såg på när dom repa och ni skulle inte känna igen dom på stan när man tar bort lösögonfransarna, sminket, löshåret, lösnaglarna och sätta på dom vanliga kläder istället för en mini kjol och korsett. Plane Jane.

Nej, dags att klubba ner mig nu.


Ego Krilla

Idag har jag smörjt in mig med rätt brun-utan-sol lotion, duktig jag är va? Haha. (läs tidiagre inlägg för att förstå)
Jag ska nog lägga mig snart, jag är trött och jävligt illamående. Jag åt på tok för mkt mat nyss. Puh.

Idag har jag gått o grubblat på om jag är en självisk person. Så pass självisk så att jag har så fullt upp med mig, mig, mig att jag inte ens ser när en nära person i mitt liv mår dåligt. Eller självklart har jag märkt att det varit något, men varit för upptagen med mig själv att jag inte ens frågat den enkla frågan "är allt bra?". Nu är hon en sån person som alltid har skenet uppe och säkert bara skulle svara "det är bra med mig, lite trött bara" typ. Men ändå, fan Kristin. Jag ska börja bry mig om personer i min omgiving mer. Jag lärde mig något idag och det är bra.
För övrigt har jag haft en trevlig dag. Jag har varit trött och när jag är trött är jag grinig, ego, stressad och jag har även varit ett nerv vrak. Men för övrigt är jag fullt frisk.
Detta har jag botat med att jag har städat min toalett, blekt tänderna och varit ute och gått med Jenny. Det ni.

Sleep tight, bitches.


Jag älskar att vara tjej

Jag är fast. Jag är fast i den här äckliga blogg världen. Så fort jag gör något så tänker jag på en gång "oh, detta måste jag ha med i min blogg". Tänker citat i huvudet och sånt trams. Så ja, jag erkänner att jag är fast.
Denna dag har jag först jobbat och sen åkte jag och systrarna Danielsson till Örebro för att handla kläder. Jag hitta inget, helt otroligt. Var inge sugen och på "bettet" skulle jag kunna påstå. Har haft en rätt dålig dag och tycker att jag inte passar i något. Det är måndag, då får man känna så.
IKEA är däremot ett bra ställe. Billigt skit är bra. Oh jag kan knappt bärga mig att få gå där när jag flyttat in till nya lägenheten snart. Jag ska handla så mkt nytt. Wie.

Vecka 30 är det nu spikat att det blir Grebbestad igen. Grebbestad i mitt hjärta säger jag bara.
image2

Men iofs, en mkt bra dag har det varit idag. SMS är en mkt bra uppfinning. hihi.

Börjar 08.00 igen imorgon. För er vanliga dödliga kanske det är en normal tid att börja arbeta på, men inte för en Krilla. Jag är och kommer alltid vara en nattmänniska. Jag kommer aldrig kunna ha ett 08-17 jobb. Det är tråkigt, för tidigt på morgonen och man hinner inte göra något när man kommer hem. Nej usch o fy. Sen har jag ett förjävla morgonhumör också. Haha. Men hatten av till er som klarar det, hatten av.

Oh vet ni då? På onsdag är det slitzparty/ sommar party på Statt och jag kände sådär för att stå bredvid Slitz brudar i ett par hotpants så jag tänkte bättra på min bränna (vilket skämt, jag är ju vit som mjölk) och har smörjt in mig med brun-utan-sol nu i tre dagar. Men till min stora förvåning så såg jag på jobbet idag att jag inte riktigt har blivit så brun som jag brukar bli... och det beror på att jag tagit fel lotion så klart! Jag har nämligen varit så smart att jag köpt en vanlig lotion och en brun-utan-sol lotion från samma märke som ser likadana ut. Jag är ett riktigt ägg ibland.
Och allt detta skyller jag på Slitz brudarna som ska rubba mitt ego och få mig att få komplex, innan jag ens har träffat dom. Det är underbart att vara tjej.


I like the way you move

Det finns nästan inget bättre än söndagar. nästan. Söndagar betyder att telefonen är på ljudlös, lunch med Jenny och sen film och naturgodis med samma dam i fråga. Jenny är en mkt stekig tjej som är ute i pulsen och att höra om hennes upptåg varje helg på Statt på söndagar är roligt ska ni veta. Haha. Men snart har jag semester o då ska jag allt med ut (för det är verkligen så kul att gå ut på det stället man jobbar).
Happy Feet måste förresten alla se! Jag som har en fetisch för tecknade filmer älskade såklart när pingviner flackar omkring och sjunger hippa o fräna låtar. Jag är helt såld på pingviner nu.
Men varför har dom inte vingar som alla andra fåglar?
Eller är jag dum nu?



Come on and save me

Lördag. Denna lördag som jag egentligen hade hur mkt som helst att göra slutade med att jag ligger här på soffan och tar igen mig. Jag hatar att vara förkyld! Och försvinner gör den aldrig. Märkligt.
Igår var en lyckad kväll enligt mig. Bra med folk och det var mkt gemytligt. I love my job.

Att vara uttråkad till max och att tycka sjukt synd om sig själv kan bara resultera i en sak... naturgodis! huhu så gott.

Måste ringa till jossan och säga att jag inte kommer på hennes kalas idag. Vilken skam. image1



Kan inte någon komma o rädda mig från min tråkhet? komsi komsi...

Välkommen ska jag vara.

Jaha. Då har man hängt på den hela den här blogg grejen. Vi får se, jag kanske går o blir superseriös med det här... eller så tröttnar jag efter en vecka.
Välkommen ska jag vara i alla fall.

RSS 2.0