hey ho, let´s go

på morgonen har jag varit duktig. jag har diskat, plockat rätt i lägenheten och sen har jag börjat att göra plats i mina garderober till min blivande sambo. thihi. jag trodde inte det skulle vara möjligt att få så mkt plats som det till slut blev. han får nästan en hel garderderob. det ni. sen vet inte han om det, men det blir nog IKEA i morgon för att inhandla en ny byrå tills den nya sängen kommer på fredag, förhoppningsvis. men det blir han snart varse om.
alex föräldrar är i london nu och jag skulle göra vad som helst för att få åka dit. oh, london. eller bara åka bort... åh. men snart ska alex och jag åka till göteborg över en helg. ska bli så underbart skönt att åka bort med honom i några dagar och bara få shoppa lite grann. men det blir mest julklappar som ska inhandlas.
ska dra över lägenheten med snabeldraken nu sen börjar det se fint ut i lägenheten igen.

ha det bra.

en toppen dag!

oh, den här morgonen går till historien som en av dom sämre. jag planerar att ligga i soffan hela dagen innan jobbet idag. kolla lite på prison break, oprah, våra bästa år och äta både frukost och godis i soffan. ett vinnande koncept.
förhoppningsvis kan jag ligga o småsova lite sen också. känns som jag varit vaken i flera dygn men kan inte sova. jag är nog kroniskt trött.

hoppas ni får en bättre dag där ute.

apologize

jaha. har ni haft en bra helg där ute? min har varit upp och ner. jobbat blandat med att varit sjuk. jag vet inte hur mitt immunförsvar är men det har väl hänt mkt med min kropp på väldigt kort tid så jag blir väl sjuk så fort jag går ut utan vantar och mössa. men min förkyldning har hållt i sig i ungefär ett halvår nu. jippi.

förutom jobb och illamående så hann vi luncha med alex föräldrar på lördagen. mkt mysiga människor det där. jag tror att dom skulle komma bra överens med mina päron, faktiskt. sen har vi hittat en dubbelsäng som kommer på fredag förhoppningsvis. huhu vad skönt men huhu vad ensamt när han inte är hemma. och igår kväll käka vi med jenny o henrik. kul med pargrejer sådär, det var en första gång.
peter jobbade sin sista vecka med oss. nu kommer han bara jobba helger. det är jätte tråkigt. han har blivit som en extra pappa för oss. han är beskyddande och ska försöka leda in oss på bra vägar. han är ett leende på jobbet som verkligen kommer vara saknad. hörde att han gjorde karriär i helgen på harrys. haha.

sen är jag förbannad. folk som inte står för saker man säger till vissa folk men inte till mig och som beter sig så falskt vill jag inte ha i mitt liv. förstå det.

luncha med jenny nu off course. vad annat innan jobbet. ha.

this is my 9 crimes

jaha. då var det onsdag och jag går på att börja jobba igen. det känns okej (vågar inte skriva något annat när min arbetskollega peter smyger omkring här)  men det är bara för att vi får smörgåstårta idag! tänk er vad gott. jag har enbart ätit frukost idag för att magen ska kurra när jag går till jobbet. hihi. en sån liten sak kan göra mig så lycklig. det är något allvarligt fel på mig, jag vet.
annars har jag haft en mkt produktiv förmiddag. jag har varit ute o gått, fixat här hemma i form av diskning och dammning och börjat organisera lite i min garderob. jag är duktig.
försöker få ihop ett schema till statt också. börjar knyta ihop säcken nu. slipper tänka på det.

sen är jag nervös för i morgon. jätte nervös fakiskt. intalar mig själv att det kommer gå bra, men man var ju aldrig.

nej, lite smink på det här likbleka ansiktet och ett ombyte så är jag fit for fight igen.

take care.

lugn o fin

har äntligen kollat på sista avsnittet på säsong 4 av nip/tuck. det är en serie jag helt enkelt älskar! ni där ute som missat det måste ladda hem första avsnittet och i alla fall ge det en chans. den serien har allt och den är i samma klass som grey´s anatomy. oh gray.

kollar nu på nothing hill och vill inget annat än att ha alex bredvid mig. jag vet att jag tjatar mkt om honom här men han är en stor del av mitt liv. den man tycker om vill man vara med när mörkret kryper på och man är själv i en relativt stor lägenhet. då gör sig ensamheten sig påmind.

mitt te är klart nu och jag ska lägga mig i sängen med den och läsa jenna jamesons bok. oh, den är bra.

seriöst, dra du åt helvete

vet inte om det är mina hormoner som spelar mig ett spratt men det du senast skrev gjorde mig riktigt sagt förbannad. du känner dig "sviken" som vi fortfarande skulle ha en relation till varann? förstår du inte nu efter mitt beslut att jag gått vidare, för länge sen så är det dig det är synd om. du ska veta det att hur det än går nu så kommer jag aldrig ångra det här beslutet. självömkan kan du ägna dig åt på din egna kant, för hur mkt jag än skriver om hur mkt jag inte tycker om dig just nu så kvarstår det faktum att det här som håller på att hända är större än dig, större än något annat.
det här ett beslut som jag aldrig tänker be om eller ska be om ursäkt för.

ord går inte att beskriva hur underbara folk har varit i min omgivning. tack för att ni lyssnar, låter mig prata om det om och om igen och för att ni frågar hur det är med mig. det betyder allt att veta att man har folk som står bakom än, vilka beslut man än tar i livet.

toblerone i min ensamhet

jag är trött, vilken shock va? trött och helt ensam. jag är beroende av två saker i mitt liv. mina vänner och alex. just nu känner jag mig bara ensam. jenny är ju med hennes nya kille henrik. ja visst vet ni, äntligen har en kille lyckas fånga henne. nu är det bra jossan kvar, men det berget är svårt att bestiga. haha. det känns som vi vuxit upp, som min mor sa idag. det är jättekul att jenny har hittat någon, för det är hon verkligen värd. en kille som genuint gillar att vara med henne, inget spel eller utnyttjande. den tjejen förtjänar det bästa i hela världen. så är det bara. och alla som gått miste om henne får skylla sig själva. det verkar som den där henrik är en bra filur faktiskt. jag brukar vara otroligt skeptiskt till hennes val av killar, men det är för att jag inte vill se henne sårad. och vet ni? han spelar gitarr och sjunger som en gud tydligen. gitarr är ett plus.
och alex är i uppsala och är på kurs. pust. kom hem och håll om mig! tråkigt att vara ledig från jobbet och inte umgås med honom.

joakim var här idag. var tvungen o prata och det var kul att se honom. han såg ut att må bra och det är kul. skönt att få prata med honom också. någon dag i framtiden hoppas jag att vi kommer att kunna vara vänner.

nu mår jag sjukt dåligt och måste lägga mig.


columbus

idag har alex och jag återigen varit i örebro. hihi. vi tycker om att aktiveras oss och denna dag var inget undertag. vi gick på den där animerade råttfilmen som jag inte kan stava till. fattar ni vilken go pojkvän man har som följer med mig på såna filmer? haha. men jag kolla allt då och då på honom och han satt allt och log ibland. jag älskade filmen såklart i och med att jag är en riktig disney tönt och filmkriterna har rätt, det är Pixars bästa film hittills.

passade även på att köpa kents nya cd tillbaka till samtiden och kent gör mig inte besviken... men kent och jag har vuxit ifrån varann lite grann. kent för mig är ångest. ångest och kärleksproblem. du kan sätta på vilken låt som helst från deras tidigare album och det finns ett minne till den. oftast dåliga minnen. så dom skivorna är nerpackade. någon dag i framtiden kommer jag att kunna lyssna på dom utan att gör ont, men inte nu. så kent o jag behövde en ny skiva med ett nytt sound o det levererar dom. tack för det.

för övrigt lever jag. jag har ett mkt bra jobb med roliga medarbetare, jag har en pojkvän som jag snart ska bli sambos med och som jag är upp över öronen förälskad i. han är bäst och sen är det mkt tankar fram o tillbaks nu men hur det än slutar nu så kommer det bli bra.

och för övrigt igen så kan comhem suga min salta. mitt internet ligger nere nu igen. jag hatar dom.

sambolivet

alex o jag ska bli sambos! hihi. roligt va? det är självklart att vi ska bo tillsammans, vi älskar ju varann och är tillsammans jämt när han är hemma så det är ett mkt naturligt steg. han har sagt upp sin lägenhet nu och flyttar hit inom 3 månader. jippi! ingen är gladare än jag.

luncha med jenny som vanligt innan jobbet.

monday, bloody monday

god morgon. jag tvingar i mig ett glas apelsinjuice såhär på morgonkvisten. det är bra för kroppen säger dom, juice... och  jag hatar det!

idag blir det lunch med jenny o jenny i think. har inte hört något men i alla fall dank o jag gör nog det innan jobbet.

igår sov jag till 15 och låg i sängen resterande tid av min vakna söndag och mådde pissdåligt. jag får igen nu efter att ha jobbat helg. jätteroligt för alex att umgås med mig i alla fall, men han börjar väl bli van. stackars honom. nu till helgen är jag ju långledig igen och då ska jag allt vara pigg o allert. hihi.

nej, nu ska jag till mig o göra mig i ordning för lunch.
hej då.

spiderpig, spiderpig

förlåt! mitt internet är nere hemma så jag skriver från alex. hihi. mkt har hänt sedan jag skrev men det är FÖR privat att ta här. så här sätter jag en gräns på mitt liv på vad som jag delar med mig till alla er där ute. hur det än går nu så kommer jag skriva mindre i denna blogg. det som tar upp nästan hela min vakna tid nu kan jag inte skriva om, så då är det ingen idé att skriva alls tycker jag. men vi får se, jag kanske hittar tillbaks hit. det ska bara lägga sig.

Peter, min arbetskollega har hittat till den här bloggen så där försvann även mitt snack om mitt bajs-jobb. haha. och vet ni? igår fika vi alla på jobbet och då drar han upp hur mkt jag smutskastat mitt jobb här på bloggen. tack peter, tack ska du ha. (jag tar dig en vacker dag, då gör jürgen upp!) moahaha.

nej, nu ska jag ringa till min mor.

och inget skrivet om alex i detta inlägg... det är helt otroligt!
alex<3

IKEA is the shit

alex duschar, så jag passar på att skriva ett inlägg för att stilla er hunger där ute... jag tänker på er. haha.
igår, fredag så gick vi upp sent och fika med jossan o jenny på pari´s såklart. efter det skulle vi tvätta alex bil men jag fick ett sug efter IKEA så vi åkte in till karlstad. hihi. min lägenhet är nu komplett med "stora" saker. det ska bara upp tavlor o sånt kiss. sen laga vi tacos och kolla på Idol. en mkt trevlig fredag med andra ord!
alex är den finaste människan jag känner.

idag ska vi gå lite på marknaden som är på nobel tänkte vi. sen börjar ju jag jobba vid tre säkert. bajs jobb. eller ja, jag är utvilad och det ska bli rätt gött o få jobba helg nu, det var ett tag sen sist=)

puss på er.


om min oprah winfrey

jag har två drömmar som ska bli verklighet innan jag dör. den ena är är att jag ska bli tatuerad av kat som är med i Miami Ink. hon är skön och jag skulle vilja vara som henne (minus lite tatueringar) och hon gör grymma tatueringar. den andra drömmen är att jag SKA träffa Oprah. oprah är som en mentor för mig och har varit under en lång tid. tycker ni jag är sjuk i huvudet? det gör alla andra också på jobbet som vet om min kärlek till oprah, men det skiter jag i. hihi. Oprah klär det jag tänker i ord. hon är en mkt vis människa och jag har lärt mig mkt av henne. nu är michael moore med i dagens program, vilket är fantastiskt! oh han är bra.

ska ta en kopp med jenny innan jobbet så jag måste sätta på mig mig mitt ansikte. jobbigt.

gapskratt mitt i natten

nyss hemkommen från jobbet och kollar på ett ordprogram på fyran. hon som spydde är med och jag skrattar hejdlöst... haha! oh jag är trött... undrar om hon själv har sett hur övertänd hon är i tv. om hon skäms? att hon orkar höra sin egna röst... haha. jag hatar alla såna program men tycker det är underhållande att såga dom som ni kanske märkt=)

jag måste sova. 11 timmar på jobbet var kämpigt idag. jag var trött ikväll.

imorgon kommer min älskling hem! få kramas, pussas och ligga sked hela helgen igen.
oh han är som en drog min karl.

sex me up

jag låg med justin timberlake inatt. han var allt jag hade föreställt mig och mkt mer. så när jag vaknade gjorde jag ALLT för att somna om igen. haha. jag vill byta frikort alex, jag vill ha justin som det nu. ha.

jag har laddat hem avsnitt nu på nip / tuck säsong 4. jippi. hann ju aldrig se klart dom där hos joakim och det är med spänning jag börjar kolla nu. hihi.

sen kom jag på mig själv sittandes på zoovillage och hade cravings på nya kläder. men icke! denna månad är en klädfri månad, dvs att jag inte får handla några kläder. det är psykiskt påfrestande. sen får jag inte träna och jag får inte sola för min förkyldning eller gå ut o gå... så jag ligger i soffan som vanligt. suck.

tunisien kanske?

jag är trött. men måste skriva av mig lite. min blogg är min blogg, det är bara att inse.

det gick trots alla mordhot och onda blickar till morfars bög hund Cajang bra idag. jag var ju bara med henne i 6 timmar, men det var enligt min mening 6 timmar för mkt. jag har varit på alex ganska mkt om en liten vovve. eller varit på och varit på... vi har en deal han o jag, eller två rättare sagt. vi skaffar vovve den dagen han sätter sin fot på Oleary´s som ska öppna här i stan och vi skaffar vovve den dagen jag skaffar körkort. jag ska gå till bilskolan nu och skriva upp mig för teoriprov. hihi. och vi pratar hundnamn, så jag känner nu att det är på rätt väg det här. hihi. nu vet ju jag att man måste bo tillsammans för att det ska funka med en liten vovve... så... ja... vi får se=) så avsmak för vovve har jag verkligen inte fått efter den här dagen, tvärtom, MEN det ska vara en oppfostrad och gullig hund.

nej jag måste klubba ner mig i min säng och läsa Privat nu. Gynning skriver mkt bra måste jag säga! hon är en mkt smart flicka. jag är kär i henne.

i´m the worlds greatest

äckliga bög hund. kl halv åtta kom morfars hund Cajang och började springa runt som en galning i lägenheten. jippi tänkte jag med tanke på att jag låg o fnissa till alex´s o gynnings bok till kl 01.30. jag slängde omkull mig själv igen men Cajang var inte sugen på att sova, hon ville skälla och få uppmärksamhet hela morgonen. okej, normalt hund beetende, men inte när jag sovit 6 timmar! så nu går jag runt o kollar snett på henne. jag vill jätte gärna ha en liten vovve, men en vovve som man har pli på... den här hunden har ingen alls.

sen har jag tagit en rond med comhem denna morgon. och jag kom vinnande ur den off course! dom tycker att jag ska betala 955 kr för mitt gamla modem som är trasigt, jag var inte sugen på det.
spännande grejen händer i mitt liv just nu, jag är sur för att Cajang är här och trött o det går ut på någon kille på comhem. haha.

nu ska jag och den där äckliga hunden gå ut o gå... nåde henne om hon bajsar på offentlig plats.

god morgon mina soldater

i´m back. inte starkare än någonsin men nu får vi några dagar tillsammans igen, innan det blir helg och jag umgås hela min lediga tid med min alex. den här helgen går väl inte till historien som den mest produktiva. jag har varit (och är) förkyld. jag har haft feber och en jävla magvärk som aldrig tycks gått bort. jag måste kolla med en doktor vad det är för fel på mig men det verkar vara helt omöjligt. man ska ju få en telefontid först innan man blir uppringd av läkare, men oj dom var visst slut idag! sug av mig.

denna helg kan jag inte beskriva i ord hur mkt alex har betytt för mig. likamkt betyder han för mig vanligtvis också såklart men han finns där för mig i verkligen ALLT. han skämmer bort mig bortom eran vildaste fantasi. nyp mig i min arm för alex är bäst och vet ni? han är min. thihi. men en grej har vi gjort denna helg, vi har tvättat min gigantiska hög med tvätt. haha.  vi har averkat sägong 1 av serien Dexter också. kolla klart på den inatt och självklart fick jag mardrömmar. hur ska detta gå inatt när jag måste sova själv. men det är en otroligt bra serie som ni inte får missa nu på kanal 6.

så ni förstår nu att det inte blev något Karlstad för min och alex del. skit tråkigt såklart men vi tar igen det istället med att åka utomlands med varann över nyår där någongång. thihi. vi har inte riktigt bestämt vart vi ska ännu men det blir något varmt och jag vill kunna bättra på min bränna lite (vilket skämt, såhär blek har jag inte varit på länge). mysigt i alla fall.

jag har äntligen fått gynnings & schulmans bok!!! ja! ja! ja! men jag fick inte läsa den när alex var närvarande, han blev inte blown away av den kan man säga när han skumläste första sidorna. ha. men det blev jag! och inatt efter jobbet ska jag äntligen få sätta tänderna i den. woho. sen fällde jag en liten tår för en stund sen. det kändes som om jag och alex schulman har haft en slags relation. en relation han väljer att ta slut på i och med att han ska sluta blogga. jag har vissa rutiner i mitt liv och en av dom är att läsa hans blogg och skratta hejdlöst varje morgon. han lämnar ett tomrum utan dess like. jag är RIKTIGT ledsen för det. jag kommer sakna alex...

RSS 2.0