det där med tid

nu när min man är hemma är det mkt som ska fixas med. och vi har lite tid på oss att fixa för vi är borta hela tiden, men inte mig emot=) idag åker vi till sthlm och till mellandags rean. alex jobbar i två dagar så jag, majken och syster åker med för seriös shopping i två dagar. wiehie! sedan på onsdag åker vi till bålstad och till brorsan och hans anette för att skåla in det nya året, det ska bli jättemysigt och något jag verkligen ser fram emot. sedan hem torsdag, tvätta för på fredag så sitter hela familjen björntoh/ kölbro i bilen upp till sälen. jag ska lära mig åka skidor, något jag har sett fram emot. ska även åka längdskidor. majken har vi köpt hörselkåpor till så vi kan sjunga hur högt vi vill på after skin. hihi.
full rulle men det är roligt som sagt.

igår prata jag äntligen med min jenny, oh vad jag saknar henne. då blev allt så verkligt att hon var borta och jag var depp hela dagen. kom hem snart!

och vet ni? lilla tjejen har fått sin först tand. hon är lite gnällig över det och spry hon inte kaskader så dreglar hon som en stor hund. haha. hon är så stor. så går hon runt is sin gåstol och säger ma ma ma ma ma ma... hur stolt tror ni inte jag blir då? hoho.

hoppas ni får ett bra nyår (årets överskattade dag eg) så hörs vi. då ska jag ge er min årskrönika.


6 månader

idag fyller majken 6 månader. kan ni förstå hur tiden kan gå så snabbt. 6 månader sedan man blev förälder och äntligen fick se henne när hon låg där på ett kallt sterilt bord med gröna skyddslappar och kolla på mig med en sån blick och hon hade så mkt hår. haha. nu ser hon ut som en gammal gubbe i håret. men det kommer. än idag kan jag gråta när jag tänker på förlossningen och ser bilder därifrån, det är det starkaste man kan uppleva det där. jag är så stolt över våran lilla tjej som bara är för rolig. redan nu är hon så envis, det kommer inte bli lätt för alex det här. haha.
det händer nya saker varje dag och det gäller att man är med.
vi skulle aldrig ha gjort något annorlunda, visst när hon är jobbig på nätterna så kan jag byta bort henne ibland. men så är det att ha små barn. hihi.

idag blir det örerbo med johanna och miranda hoppas jag.

nyfödd till 2 månader:

                                       


                




                                  


3 till 4 månader:


                                         




                    


5 till 6 månader:


                     



        



        



tiden går för fort. vad vi älskar våran lilla sumo.

säg grattis då

idag fyller jag år, kan ni tänka er. 24 år och har radhus, volvo, bebis, världens bästa sambo, icakort och pensionsparar varje månad. haha.
och igår blev världensbästa moster myndig. nu kan vi äntligen gå ut tillsammans.
denna helg kommer hela släkten. det vankas marsipantävling samt firande av  syster och mig.

idag är ingen vanlig dag, för idag kristins födelsedag, hurra hurra hurra hurra!

verkligen

tiden går fort när man har roligt. den hihi. jag har kört hela helgen så mkt jag bara kunnat. vi har en stor bil som jag måste lära mig. skönt med automat, gäller bara att lämna vänsterbenet hemma.
i fredags började vi med projekt slipa-och-måla-om-trappen-till-källaren. något som änu inte är klart som jag ska fortsätta med i veckan för på fredag måste det vara klart då brorsan och hans anette kommer (i think?). på kvällen åkte alex och jag in till örebro för att gå på bio. majken fick vara hemma med moster. otroligt skönt att komma bort bara han och jag lite och vi såg årets bästa film, twilight. herregud vad bra den var! en film i min smak.
sedan blev det lördag och johanna och jag var först på barnloppis därdet inte var så mkt roligt. kom hem med en stor badbalja och en leksak bara. men majken har redan mkt av allt redan=) sedan ägnade vi hela lördagen åt att fortsätta med äckliga trappen som vi även ägnade hela söndagen åt. men jag hann åka iväg en timma för att träna (ja ni läste rätt, ni ska graviditets kilorna + allt det andra äntligen bort) på träningslagret. core stod på schemat och jisses vilken träningsvärk jag har idag. men det är bra, ska jag bära på en 8.2 kilos bebis hela dagarna måste jag ha en stark rygg.

jenny lämna mig för åre igår. något  som känns i hela själen såklart, men det är snart april... typ.

nej idag ska vi se om majken får vara lite mammaledig uppe hos birgit o lasse så jag får fortsätta med trappen. suck. men fint blir det.

                       
bästisar i sthlm...                     ... och här är familjen johansson/ hallstensson



                        
inbäddad i kylan.



                               

att tugga på mammas och pappas vardagsrumsbord är roligt.

RSS 2.0