mina älsklingar

idag kommer äntligen alex hem. majken och jag saknar honom så. men den här veckan har gått fort faktiskt, eller det gör alla nu för tiden. men det är mkt som ska hinnas med på dagarna. idag har vi äntligen kommit överens med kyrkan i grebbestad om dopdatum, det blev när det passa för alla vilket är kanon.

och när tjejen sover så springer jag runt i lägenheten som en skållad iller och packar ner våra grejer i flyttkartonger. men nu ska jag unna mig ett avsnitt av so you think you can dance. jag har laddat ner säsongen som går på tv nu för det går för sent på kvällarna för mig och majken, kl 22 ligger vi och dyngsover. haha.

min sambo har börjat spela bandy igen vilket är mkt kul så snart blir det att sitta och heja på honom på matcher. det som suger är att det är träning på torsdagar och när han väl är hemma så vill jag ju vara med honom, men han måste ju få ett liv utan oss också ibland. hihi.


sötnosen

det är konstigt det här... ena dagen är det sommarvärme igen (nåja) och andra spöregnar det ute. men regnet har inte stoppat majken och mig ifrån att gå på stan och shoppa. vi köpte en jättespegel på vita rummet till alex i födelsedags present. jag vill inte gå tomhänt därifrån så jag köpte mig två fina kuddar till soffan. sen var vi på bokia, hälsade på karro på paris och gick och hämta bilder på majken som vi tagit på Saxin. det blev en bild på hennes hand, en på en fot samt en bild när hon ligger och ser söt ut och en som hon gallskriker på. vi är mkt nöjda med dom och det är något roligt att ha när hon blir större sen.

sedan i morse var världens bästa farmor här och klämde lite på henne. hon är bra den där kvinnan.

idag blir det syskon mys. syster kommer hit och vi får se vad vi hittar på. jag tänkte äta godis och prata skit. hihi.

jag har även hunnit att mejla karlstad universitet, ja ni läste rätt. jag ska ta tag i mitt är det tänkt.

jag är så produktiv så hälften vore nog.

helgens bestyr

jag hatar försäkringskassan. dom ljuger och säger att dom fixar allt men icke. och varför kommer man alltid till den bittraste personen att prata med på hela stället? sug av mig! nu har jag väldigt tur som har en sambo som tjänar bra med pengar annars skulle det här aldrig gå, men dom som är ensamstående föräldrar då, jag lider med er när försäkringskassan är sen med pengarna för räkningarna väntar ju inte.
 
annars har det inte hänt för mkt denna helg. massa husplanering och en tur till ikea typ. idag lämnar jag majken hos hennes farmor och gammel mormor för jag ska ut med min släkt och fira min morfar som fyller 75, grattis till honom.
 
                                                   
bada är kul=)                                                                      väldigt glad tjej.


                                                   
tränas för fullt.                                                                     häftigtjej.com




                                                   
hon är för gullig!                                                                 hon hamstrar inför vintern. haha!

under mitt tunna skinn

världens finaste lilla bebis ligger i babygymet nu och tränar till beach 2009. men hon vill hellre ligga o glo på tv om hon får bestämma. OS är det bästa. haha.

alex har precis lämnat oss för en kväll med sina kompisar. kul för honom att komma ut lite.

och igår var vi på besök hos miranda, nästan fyra månader och johanna. papporna var och träna bandy. mkt snack om bebisar såklart och mkt skönt att prata med någon som också nyss fått bebis.
annars händer det inte så mkt. jag ringer runt till gud och alla människor om dop, adressändring, babysim och olika försäkringar. samtidigt som jag packar ihop våran lägenhet. men vi har rutin mer nu jag och majken och jag hinner väldigt mkt trots att jag är själv. mkt avlasting får jag runt om kring mig från både alex och min familj, vilket är skönt ibland.

vi var på BVC i måndags och majken vägde hela 5450 gram och var 57.5 cm lång! hon växer så det knakar. det går för fort det här.

nu vill hon inte träna längre, som sin mor. haha.

våran stora tjej

majken sitter i sin babysitter och så fort jag får lite tid över så sätter jag mig här, framför bloggen. skäms. duktig har hon varit idag då vi har varit och hälsat på annie, johan och svea. svea var ju pytteliten mot majken. dom fann varann inte direkt utan majken hade fullt upp att kolla in gardinerna hemma hos dom i stället. svea sov mest. haha.

ikväll får vi besök i form av min mor, moster och syster. vi ska käka här tydligen. jag vägra laga mat så mamma tar med paj. haha.

nej nu vill tjejen ha uppmärksamhet.

förlåt

jag glömde ju ge er några bilder på våran skatt...

                                             
sötnos                                                                             alexs tjejer


                                       
en nattsuddare                                                       första gången på sjön



                                         
finaste pappan                                                          converse skorna är på


 

linslus
 


vart tog jag vägen själv?

jag förstår mig inte på er där ute som har små barn och hinner blogga. haha. hur får ni tid till allt? okej att man börjar komma in i allt nu med att vara småbarns förälder, men fortfarande så flyger dagarna förbi. det känns som det bara är morgon och kväll.

majken och jag är själva nu för alex har börjat jobba igen, skit tråkigt såklart men såhär är det, bara att gilla läget just nu. vi ser i alla fram emot att få flytta snart, det kommer bli så himla fint hos oss. hihi. och majkens rum kommer vara finast, en massa vitt och rosa såklart.
fortfarande så kan jag bara sitta och titta på henne när hon ligger på min arm och glömma bort tid och rum.

med mig är det annars bra, upp och ner som för alla tror jag men i lördags slog jag på stort och gick ut med mina vänner på statt. eller ja, statt lämna jag rätt fort men innan var vi på fest hos charlotte som var jätte kul. jag drack ju alkohol för första gången på ett år och efter 2 cider var jag full typ. så det blev varannan vatten för björnfoths del hela kvällen, sjukt kul att träffa folk, men statt är alltid statt och där kommer ni inte se mig så mkt längre, har vuxit ifrån det på sista tiden=) samma människor, samma musik och samma händelser hela tiden.
mindre roligt var det att gå upp kl fem på morgonen i söndags med en huvudvärk som inte var av denna värld för majken ville ha mat. haha. ta det lugnt alla där ute, jag ammade inte såklart utan hade pumpat ut. stod även med den där jävla pumpen på toan hos charlotte lite slirig o var tvungen att pumpa ur, mina bröst höll på att sprängas.
kul var det att träffa ankan, jenny o karro tillsammans och jag tror alla hade kul? skönt att karro var med i alla fall, slapp jag vara den enda mamman på festen. haha, vi som är gamla i gemet.

idag ska jag och min syster boka tid för tatuering. jag o alex ska vara töntiga och tatuera in majken på våran kropp och syster vill göra någon blomma, spännande. sen så hoppas majken och jag att vi ska få träffa johan och annies svea äntligen, majken har tjatat så. hihi.

soo long.

RSS 2.0