urg

bloggtorka. vad har hänt sen sist? tja, om vi börjar  med mittpunkten i mitt liv så har majken börjat att ställa sig upp på allt. hon förflyttar sig även i sidled men vet inte hur hon på ett bra sett ska sätta sig ner igen, vilket resulterar i mkt gråt såklart. inga mer tänder sen sist men har haft feber nu ett tag och är gnällig så något är på gång i alla fall.
skolan går bra, nyss hemkommer därifrån och fått reda på att jag hitills har mvg i samhällskunskap och g i matte. yeah. högskoleprov i lördags, usch och fy men kom hem till ett hus som var nystädat, blommor och en jättegod måltid och allt detta stod min sambo för <3.
träningen går också fint. -16 kilo. -15 cm på magen och -7 cm på vardera lår. kanon. men jag har inte nått mitt mål ännu och nu står det still. arg. snart london och då ska jag vara smal!
ja, det var allt kort sammanfattat.
till det ni väntat på, kort på lilla tjejen. håll till godo.


                                 
en blöja på huvudet.                     blir skjutsad av bästisen miranda.



                                          
står själv.                                               leker med dosan i vanlig ordning.


               
fina vårjackan.                               redo att gå till öppna

                         
                                                          bita på tårna är kul.


en stolt mamma

min tjej är den mest underbara tjej i hela världen, jag är säkert ensam om att tycka så om sitt barn=) men majken är verkligen vårat allt. idag har hon för första gången krypit på riktigt, från vardagsrummet och ut till köket. våran tjej är nämligen lite lat och vill gärna inte krypa och efter det hittade jag henne ståendes mot vårat vardagsrumsbord igen, stolt som en tupp såklart men visste inte riktigt hur hon skulle komma ner på ett bra sätt.

idag kommer alex hem, jippi! men vi kommer mötas i dörren i princip, jag ska nämligen jobba ikväll på harry´s. har pluggat menyn lite idag och känner mig laddad till tänderna, men innan det ska jag bara vara mamma och det blir öppna förskolan med underbara johanna och underbara miranda och sen en liten tur till birgit.
 
denna helg kommer att innehålla en storstädning av huset, melodifestival final, byte av en toalett, träning och att hinna umgås lite, så kallad kvalitets tid mellan alex och mig.

if i were a boy

jag har insett att jag har ett beroende, eller jag har nog flera beroenden men mitt största är mat. jag vet inte riktigt när det började, kanske med mammas eviga tjat när man var mindre om att vad man skulle äta och inte äta och man ville gå emot strömmen och reta upp henne... det jag lärt mig nu i alla fall med den här viktnedgången är att mat är min tröst. det enda jag vill är att leva sunt men jag vet inte, jag tror inte jag kommer kunna vara en sån som bara tar "några" chips eller "lagomt" med mat, hur lär man sig det?
jag har en deppdag igen och det är lite synd om mig idag, jag sörjer på riktigt att jag inte får äta godis, men det är nog för att jag har sett på hela helgen när folk har tryckt godis, det går över snart.
vi var ju nämligen i grebbestad i helgen och hade det i vanlig ordning supermysigt och kul. vi gick på bio (se män som hatar kvinnor!), badade i badhuset, var ute o gick, åt gott, shoppa i nordby och bada umgicks med alexs underbara familj. en riktigt toppenhelg med andra ord och det var lite surt att komma tillbaks till verkligenheten i söndags (men tur att vi kom hem i snöovädret, hade jag vetat att det var det vädret på vägarna skulle vi aldrig åkt, synd=) ).

idag har jag prov i samhällskunskap och sitter och pluggar lite samtidigt som jag håller koll på en liten majken som precis har kommit på hur man ställer sig upp med hjälp av vårat vardagsrumsbord. hon blir jättestolt och rädd och släpper taget på en gång, vilket resulterar i en del tårar. fort går det i alla fall. tyvärr har jag inga bilder då kameran är i göteborg med alex men det kommer. 2 nya tänder har även kommit och totalt har hon nu 6 st.

och efter provet är det träning i vanlig ordning och så hade även denna tisdag gått.





en tung måndag

oh... okej att jag var bakis igår men den denna dag är fan värre... torr i munnen, ont i huvudet och jag känner att jag skulle kunna sova ett dygn till men icke! har en tjej som ska aktiveras och då är det bara att gå upp och se glad ut.
i alla fall var både alex och jag ute i lördags på det anrika stattshotellet och det var fruktansvärt roligt! skönt att komma ut och gå klä upp sig lite. men det dröjer nu igen.

denna vecka blir det pluggning på hög nivå, prov  i morgon och sedan åker jag och majken ner till grebbestad på onsdag, jippi. det ska bli så skönt att komma bort lite och träffa alex familj.

nu frukost sedan en låååång promenad.

RSS 2.0