god fortsättning


idag är jag trött. juldan ska ingen gravid behöva jobba på. idag hoppa vi upp ur sängen och gick till stan i alla fall (för det är ju flera mil) för jag var tvungen att ha nya kläder. det inhandlades ett par byxor, en klänning, en stickad sak och lite vanliga tröjor. det var jag värd=)
nu efter att ha satt i mig en club toast på paris så ska jag lägga mig att sova middag. min bättre hälft får packa i ordning våra saker för i morgon åker vi ju till sälen. wiehie.

jag bjuder på en tjockis bild. haha.


god jul!

igår var det städning och bakning som stod på schemat. vi baka julgodis som ska med till mamma o bo idag. otroligt smaskigt blev det!
vi har precis haft julklappsöppning nr 1 här hemma. fick en massa fina saker från hans familj. dom skämmer bort mig något så fruktansvärt. ja jag ska erkänna, jag hatar det inte=)
snart ska vi göra oss fina och gå iväg till mamma i alla fall där vi blir hela julafton. wiehie.
och igår köpte vi oss en fin kamera så vi gör inget annat än att ta fula kort på oss. haha.

ha en bra jul alla ni där ute.


jag får be om ursäkt

jag har inte bloggat och ber tusen gånger om ursäkt men lilla jag har legat och spytt konstant sedan i tisdags. dom trodde det var magsjukan på barnmorskan o jag vet inte, jag har liksom aldrig haft det. i alla fall så önskar jag inte min värsta fiende att åka på det. dom här dagarna har inte varit bra. sedan är jag så jävla nojjig så fort det är något, skit i hur jag mår men bara det är okej med bebis. har inte vågat tagit några alvedon eller liknande, man vet aldrig.

men idag har jag varit på benen och med alex på den beryktade marsipantävligen som hålls varje år hos min mamma o pappa. jag var vass iår, men simon, sofias kille vann med en storseger. jag trodde inte att alex hade det i sig, att göra skulpturer i marsipan och okej... han gjorde det bra för att vara hans första år. en snögubbe blev hans alster. haha! jag gjorde en alien som kom på en nämnvärd 5:e plats.

nu ska vi laga gröt och kolla på film. i morgon ska vi baka julgodis o åka in till örebro för o handla kamera. jag vill ta kort på min bullmage nu.

äntligen hemma

nyss hemkommen från jönköping och personalfest med harry´s. 500 pers som åt julbord och sen vet jag inte hur många mer som kom o bara festa. i alla fall blev det julmust och pepsi hela kvällen off course för min del och jag hade det mkt skoj. kul o komma bort lite och när de andra söp skallen i småbitar så spela jag bort massa pengar på black jack. haha. vid 12 snåret där kasta jag dock in handduken o tacka för mig. för då började alla som var med på resan sluddra sådär skönt berusat. haha.
inte alls kul o komma hem o alex inte är hemma. grymt jobbigt o inte vara med honom igår, söndagar är ju våra dagar liksom. men jag har på mig hans tröja så det luktar honom lite i alla fall, som den tönt jag är.
nu ska jag slänga omkull mig lite och sen är det bara att gå till jobbet. 5 timmar sömn kommer sätta sina spår senare ikväll. uh.

jag är så jävla inne

alla ska ha barn. ALLA. så är det när man bor i en mindre stad då alla känner alla. kul iofs med att det är yngre personer, kanske man känner igen någon på föräldragruppen, om vi ska gå på det.
till och med jessica alba ska ha barn, förstå hur inne jag är. hoho.
idag kommer äntligen alex hem! även om vi inte kommer ses den här helgen så får jag i alla fall sova med honom. wiehie. men det är sista helgen nu, sen är det alex-o-kristin tid. mys.
nu ska jag göra mig fin för det är återigen dags för lunchning med jenny.

ses.

jag får äntligen prata om det

jag är en riktig skvallerkärring jag. får jag reda på något smaskigt slänger jag mig på telefonen o ringer jenny o alex. skvaller är himla kul. jag vet ganska mkt för alla i min omgvning är precis likadana som mig och är dom i min närhet får dom veta saker även om dom vill eller inte. därför har det varit himla svårt att hålla käft om det här.
och äntligen har alex gett klartecken om att jag får gå ut med det faktum att vi väntar barn här i bloggen.
vi fick reda på det himla tidigt, vilket har varit jobbigt för det är en jävla väntan. men nu, efter att ha spytt varje dag i 6 veckor tror jag att jag äntligen har slutat med så börjar jag se ljuset i tunneln. har varit så jävla trött o det är jag fortfarande, men inte alls på samma sätt. folk vet nog det här och visste ni inte det här, ni kära läsare så go ahead and tell the world! jobbigt har det varit för jag är så himla stolt över att jag är med barn o det vill man skrika ut till hela världen.

alex o jag har inte varit tillsammans länge, det vet vi också men det är något vi aldrig diskuterat, det här har aldrig känts mer naturligt och vi är himla lyckliga. allt klaffar perfekt mellan han o mig och jag blir tårögd när jag tänker på alex om hur han varit emot mig den sista tiden. han gör allt för mig o bebis medans jag är trött och sover heeela tiden.

så nu tänker jag inte dölja min lilla kulmage längre, äntligen får jag gå o vara stolt. hihi.

men det är konstigt för samtigt som man är så jävla glad och tacksam att man kanske ska bli föräldrer så är jag så jävla rädd för att det ska vara något fel. ultraljud den 4:e januari och tiden går för sakta dit.

skönt att äntligen fått skriva om det.

jo ibland kan även jag

jag har varit duktig på min lediga dag faktiskt. var på stan o köpte mig bland annat självbiografin av sångaren i red hot chili peppers, kommer inte på vad han heter nu. jag kan inte läsa några seriösa deckare eller något sådant, det måste vara självbiografier eller verklighetsbaserade böcker. tragiska människoöden har jag en fetisch för på något konstigt sätt. sen har jag varit o handlat o lagat mat. fick besök i form av alex mormor o morfar som satte upp en persienn i sovrummet, eller hans morfar gjorde det medans birgitt o jag satt o snacka skit i över en timma. underbara människor det där.
nu ska jag värma mig lite saftglögg (vanlig glögg med alkohol i smakar skit) och sen ska jag vänta in dokumentären om michael moore på ettan kl 22.

jag har det bäst i världen

jag har haft en sån bra helg så ni vet inte. jag ville inte åka hem igår. det är så skönt att komma bort till alex familj och som tar så bra hand om en=) dom är bäst.
helgen har i korta drag handlat om god mat, en hel väska med presenter, ännu mer godis, en massa prat och skratt, julmarknad och idolfinalen. igår passa vi även på att stanna i karlstad på IKEA off course=) det handlades en massa praktiska förvaringslådor och ett databord till älsklingens fina dator. det enda i princip han får ta med sig från sin lägenhet=)

sista helgen som jag jobbar nu sen ledighet en massa dagar. då blir det sälen på bröllop och sånt. oh få vara med alex hur mkt jag vill. det brukar gå bra när han lämnar mig på måndagar för det är så tidigt på morgonen och jag vill helst sova då men imorse var det grymt jobbigt. jag låg o vänta på honom efter han åkt och log och halvsov bara. och jag som är ledig i dag o imorgon. snart ska jag i alla fall ut o gå lite, sen blir det en repa på stan, måste handla en bok till mig, ja ni läste rätt. jag läser numera böcker mkt, men det är bara tills vi får tv i sovrummet=) sen är det mkt annat kraffs som ska inhandlas, så som lite mat o sånt.

nej, sätta på sig lite kläder kanske?

oh, i look good

idag ska ni få höra. då var jag uppe kl halv 9! jo det är sant. för kl nio så satt jag på stråt vassare och gjorde mina naglar fina. en förstärkning samt fransk manikyr och det är topp snyggt. tänk vad lite sånt kan göra skillnad. nu ska jag i alla fall fixa så jag har en bestämt tid varje månad så dom alltid är snygga. långa naglar är mkt viktigt för mig. det är kvinnligt. oh alex kommer tycka dom är så fina! det här är det enda jag kan lägga pengar på nu så det känns mkt bra. kläder känns halvkul.
kom i alla fall hem vid halv elva och gick o la mig igen och gick upp nu, lagomt till oprah. haha.

sista kvällen idag på jobbet nu o min karl kommer hem idag. wiehie! sen mår jag bara bättre o bättre. det börjar bli värt allt nu=)

ja må jag leva!

i dag har det varit en stor dag ska ni veta. för idag blir jag hela 23 år. ett stort grattis till mig. innan jag var med min familj så var tv4 snäll emot mig och körde ett idol maraton med gamla avsnitt från detta års idol, alla avsnitt jag missat. väl hemma hos mina päron så åt jag för en hel armé och fick presenter i form av det vanliga... trosor, strumpor, lotter och en massa pengar. för detta år har jag inte önskat mig ett dugg förutom pengar. måste spara till våren=)
sen fick jag presentkort av min jenny på strå´t vassare för jag ska göra en nagelförstärkning. oh det kommer bli så jäkla skönt att göra något för mig. bara mig.
sen är ju min pojkvän den bästa pojkvän som finns. han skämmer bort mig bortom eran vildaste fantasi. hihi. ja jag klagar inte.
så min dag har varit toppen, slappat lagomt mkt, fått god mat och bra grejer. synd att inte alex är med bara. äckliga sthlm.
imorgon är det jobb igen, imorgon o på torsdag. sedan är jag ledig igen. wiehie. då ska jag o alex ner till hans familj i grebbestad o äta julbord och gå på julmarknad. mysigt jag vet. sedan får vi inte glömma bort idolfinalen på fredag som jag o alex mormor inte missar för allt smör i småland.

this is it

hej på er. hoppas ni haft en bra helg. min har bestått av jobb och jobb. men igår var jag o alex ute o kolla in skyltsöndagen, den locka ut mkt folk faktiskt. för mkt för alex o min smak så vi åkte till örebro o gick på deras skyltsöndag i stället. haha. sen hyrde vi film som tog mig 3 minuter cirkus att somna till. gud så ovanligt. o sen mös vi bara. vi lever för söndagarna när jag jobbar känns det som.

jag och min älskade sambo ska på kent den 1 mars! jag har övertalat honom nu och det är bokat och klart. jippi jippi jippi. även då någon gång är vi sugna på att åka till london. vi får se hur jag mår och om jag får flyga då. mkt är det.

och min älskade dank har kommit hem från sälen och snat ska vi luncha. jippi.

nu ska jag göra mig i ordning.
ha en trevlig dag!

RSS 2.0