i väntans tider, thihi

idag är det ingen vanlig dag, för idag är det kristin´s sista kväll på harry´s, hurra, hurra hurra! idag blir det smörgåstårta på jobbet... jo men jag får ju bjuda till lite jag med ibland. hihi. igår kväll var jag jätte ledsen på jobbet och kommer säkert vara det i dag med. jag har förberett dom att jag kommer börja gråta... det är så sjukt mkt minnen jag har från harry´s och statt och jag sitter och ler nu bara jag tänker på ett axplock av dem.
så, sista kvällen på harry´s ikväll och sen jobbar jag natt på statt på lördag. johan, min chef åker till dubai och behöver någon som styr upp, klart jag hjälper till=)
johan fråga mig vad jag ska göra under min tid hemma i väntan på bebis. jag sa alla tusen saker jag ska göra, enligt mitt tycke. johan sa att det där gör jag på en vecka, och efter det, vad ska jag göra då? eh... ta hand om mig själv typ. hihi. jag kommer klättra på väggarna, i know.

oh vet ni vad jag inhandla igår? jag är ett steg före bebis hela tiden och köpte små förpackningar av tvål, schampo, lotion, tandkräm och små resetandborstar. då är det redan nerpackat och klart när vi ska till BB, slipper alex springa omkring som en yr höna efter allt när det väl är dags. mmm, smart.

plugga körkort nu och städa till alex kommer. den här veckan har gått mkt fort, skönt.

att kalla någon sin vän

jag skulle egentligen ha pluggat idag men har ägnat mig åt att kolla gamla kort och haft en liten nostalgi dag, ibland är såna dagar roliga med. bara för ett år sedan så hängde jag all min vakna tid med andreas och vi gjorde mkt tillsammans. träna, skratta, åkte runt möckeln och hade stora planer att flytta till göteborg. haha. nu bor han i katrineholm och är förlovad. vi pratar inte längre och det är synd, för han är nog den enda "gamla" vän som jag verkligen saknar. vi pratar mkt om honom på jobbet och det är minnen för livet som jag skaffa med honom. dåliga skämt som påminner om honom och små saker hela tiden. sen var ballen (isabelle) med titt som tätt och jag läste precis att hon jobbar i sthlm. det som hände med ballen tänker jag inte ta upp här, för hon var rätt vilsen när vissa saker hände och jag skulle ha varit där mer för henne än vad jag var och det är synd att vi inte pratar längre... vi var ett bra team, hon jag o andreas.
det där med vänner är rätt kul för man har gått igenom en del över åren. vissa har sinkat ner än värre i skiten och vissa har sugit ut mer energi än vad dom gett mig, men såna har jag lärt mig att sålla bort rätt snabbt.

jag har många bekanta men bara tre personer jag kan kalla mina VÄNNER. den ena är ju jenny off couse. vi är himla olika hon och jag men ändå så kommer vi så himla bra överens. hon kommer aldrig att bli av med mig.

hon ska flytta till kalmar till sommarn, något jag inte tycker om såklart, men jag vet ju inte vart jag är om ett år... förhoppningsvis i göteborg med min nya familj och startar upp ett nytt liv. det blir långt att pendla bara för mig till kalmar, men hon får komma upp till mig så vi får ha en shopping helg=)
sen är det Karro som jag inte ser lika ofta som jenny men hon är en sån person som jag alltid vet att jag har och vända mig till. hon fick barn för ett tag sen och då var jag inte alls på samma mognadsnivå som henne utan behövde själv skaffa bebis för att förstå henne. haha.
jossan är och kommer alltid vara en stor del av mitt liv, även om jag ibland inte vill det. jossan är en mkt förvirrad tjej som det alltid händer något runt om. jag önskar hon själv kunde se vilken potential hon har och vilken bra tjej hon är. mina bästa stunder i livet har jag haft med henne och jenny och någon dag kommer hon också slå sig till ro, till allas förvåning. haha.

på ett år så har mitt liv gjort en helomvändning och jag är så tacksam och glad över att jag träffa alex. han rädda mig på så många sätt och jag önskar att jag bara träffat honom tidigare i livet. han älskar mig för precis den jag är och det är första gången jag får uppleva något sånt, allt är äkta rakt igenom.


sverige

jaha. min sista arbetsvecka, kan ni tänka er?! när alex och jag ses nästa gång har jag gjort mitt sista pass på harry´s på lååång tid. det känns jätte konstigt. otroligt skönt för nu börjar jag bli otymplig. grät igår av smärta för jag hade förvärkar, smärta som kommer oftare och oftare nu. minst sagt skönt.

så har det varit påsk, en helg som inte var något spec i mitt tycke, bara för vi inte hade någon familj att fira med. i lördags lagade vi i alla fall påskmiddag till oss båda. det blev jansson, köttbullar och ägghalvor, jag äter inget annat=) vi slängde i oss det och som efterrätt blev det kladdkaka med grädde. hihi. sen åkte vi till karlstad för att se färjestad slå ut frölunda i kvartsfinalen. hockey, suck tänkte jag men alex ville verkligen, verkligen in och han följde med mig på kent, så jag var skyldig honom det här tyckte jag och jag ska erkänna att jag tycker hockey är ganska kul nu, men det är bara för att ha sett ett RIKTIGT lag spela, lite mer ös än när Bofors spelar. haha. jag satt och skrek åt domarn, klappa händerna, åt popcorn och tyckte även att jag skulle göra ett mkt bättre jobb som tränare än tränaren själv såsom många andra. så igår satt vi bänkade framför tv:n när färjestad mötte linköping. linköping gjorde en mkt bra match och förtjänade att vinna... men på fredag får färjestad ge allt igen på löfbergs lila för då ska jag dit igen och kolla. jojo. ni kan kalla mig hockey hora, det gör inget.
annars har vi inte gjort så mkt i helgen, även vi behöver vila ibland. haha. vi har hyrt film, ätit god mat, sovit ut och bara tagit hand om varann.

idag blir det plugg och jobb.

all this time with you

igår kom alex älskade mormor till mig och jag fick påskägg med godis, trisslotter, en blomma och massor av kakor. jag är för bortskämd=) väntar på att min karl ska komma hem ikväll så vi kan skrapa triss tillsammans, gullig jag är va? haha.

igår åkte mina päron till teneriffa av alla ställen, första gången dom åker själva, någonsin utomlands. jag unnar dom det, även om dom skiter i våra traditioner under påsk med påskmiddag och att jag ska leta påskägg. fnys. mamma tyckte jag var för gammal för sånt och att det är bebis tur att leta påskägg sen, inte jag. jaha.

idag blir det fika med jenny innan jobbet. jag slutar tidigt ikväll och får kramas med alex som kommer redan ikväll. wiehie. jag har varit som vanligt, sjukt jobbig den här veckan med emot honom och gråtit och hållt på bara för han är borta. jag skyller på alla hormoner.

isglass är min bästa vän by the way.en isglass så fort jag mår dåligt efter frukost och det är borta. så jag slipper dom äckliga må-illa-tabletterna nu, dom blev jag bara sjukt trött av och mådde ännu sämre. länge sen jag spydde nu, det är skönt att det går åt rätt håll.

ingen hör

så då har ännu en helg gått. helger går alltid för snabbt, det är tusen saker man ska göra när alex är hemma och dagarna går för fort.

ifredags i alla fall var för omväxlings skull inne i örebro. först till babyproffsen där vi skulle kolla skötväska och babysitter. jag hitta mkt fin babysitter men alex gillade inte alls färgen och skötväska är svårt... den ska passa mig, alex och barnvagn. dagens i- lands problem. efter mkt fram o tillbaks inne på babyproffsen så åkte vi först till elgiganten och handla ny, fin mobil till mig. det är en sony ericsson, lila med jättebra mp3 och mer vet jag inte=) haha. den är söt i alla fall. efter en ny mobil slängde vi oss igenom IKEA och sen till stan i örebro där vi såklart gick på bio. 10 000 bc såg vi och det är en riktigt killfilm. tur att dom har gått godis på filmstaden, för det var det jag ägna mig åt i 2 timmar, åt godis. haha.
i lördags så fika jag med jossan, jenny D och jenny på paris. var evigheter sen jag fika med mer folk än jenny. skönt o höra skvaller. sen hem där alex o jag bara mös i några timmar för att sedan sätta på oss finkläderna och vänta in jossan och jimmy som skulle kolla på schlager finalen. runt halv elva kom dom, och jag är inte ett dugg förvånad när det gäller jossan. haha. vi gick i alla fall upp till statt, ja det är sant. jag var på statt! jag ville verkligen se Vincent och alex ville gärna dricka lite öl. haha. i 45 min var på statt cirkus. jag kände mig jätte obekväm med magen i vädret och alla som ska kommentera och känna på magen, folk jag inte ens känner! bara för att jag är gravid så är det okej att säga att jag är tjock och ta på mig. men hade jag inte varit gravid skulle inte en själ säga att jag blivit fet. jag är allmän egendom nu. det var kul att komma ut och se folk i alla fall. även om fulla människor när man är nykter inte är trevliga. haha.
i går, söndag så sega vi hela förmiddagen för alex hade lite ont i huvudet. haha! sen åkte vi på kalas. alex´s bror Calle fyllde 15 så hela familjen från grebbestad kom upp för en dag och gratta honom. vi åt god mat och ännu godare tårta och jag var så jäkla trött efter maten att jag satt o gäspa hela tiden. roligt sällskap=)

och vet ni?! två veckor kvar på jobbet nu. wiehie. jag har haft ångest över vad jag ska ta mig till under min ledighet men insåg igår att jag har jätte mkt att göra. fixa inför bebis ankomst, handledarkurs med bosse för att få övningsköra, högskoleprov, uppskrivning, resor till brebbestad, calle´s konfirmation och sen ska jag plugga massor inför uppskrivningen såklart. skönt att ha mkt att se fram emot, tiden går fortare då.

det snöar verkligen ute.

nu sista filmen i mods triologin och frukost.

det händer grejer

idag har jag varit duktig. jag har varit på bilskolan och bokat upp mig på uppskrivning som jag inte kommer säga när samt ska bosse o jag gå en handledarkurs för att jag ska få övningsköra igen. wiehie. det tar sig sa pyromanen.

min karl kommer hem redan i morgon. tjobido. det gör han för att vi ska till barnmorskan på torsdag och han har inte hört bebis lilla hjärta slå ännu så nu är det dags.

by the way, det finns inget bättre i hela världen än snickers glass. jag är helt såld och förstår inte hur jag klarat min graviditet såhär långt utan det. jag är frälst!
intressant liv va?

don´t go and die on me

jävla helg. jag har haft feberfrossa och har gjort över med 3 toarullar för jag har varit tvungen att snyta mig konstant. jo men det har varit för jävla roligt faktiskt. får jag säga att jag är trött på det här nu? jag gör´t i alla fall. belive me, att vara med barn är det bästa som hänt mig och skulle ALDRIG vilja byta ut det här, men 9 månader är en för lång tid, spec när man går runt och känner sig fet och blek=) jag har inga kläder och vägrar handla mammakläder nu i slutspurten (jag ska inte vara en sån som har fortfarande mammakläderna efter bebis kommer ut, icke!) och jag är verkligen konstant sjuk. jag har haft feber 4 ggr nu på 6 månader och tackar gud för att jag jobbar med så förstående människor.
sen känner jag mig totalt jävla ensam. jag måste ha jenny hemma för prat.



erkänn att det är lite gulligt i alla fall?




jag trycker snart upp en t-shirt där det står "ja jag vet att jag är stor. ja visst, bara i 7:e månaden. Nej det är inte tvillingar."
alla säger för övrigt att jag har en riktigt killmage, vad säger ni?


idag är en bra dag

idag gick jag upp kl 12. det ni! det gäller att passa på att sova ut för det kommer jag inte få göra på ett tag sen=) har hunnit tvättat lite och fastna vid datorn som vanligt. i morgon får jag städa till alex kommer hem. hihi.

ikväll får jag gå ifrån jobbet när det blir lugnt. oh så sköööönt. komma hem tidigt förhoppningsvis.

imorgon kommer alex, imorgon kommer alex, imorgon kommer alex. wiiiieeee. jag har nog gråtit varje dag den här veckan för småskit som tillslut leder till att jag är ledsen för att han inte är här. små nervösa sammanbrott. jag vet att jag är skit töntig och tjatar om hur mkt jag jämt saknar honom eller tycker om honom... men så är det! han och jag är ett starkt team tillsammans och försvinner ens bättre hälft så blir det snabbt tomt. ingen att mysa med och göra vardagliga saker med. det suger.
imorgon kommer bebis och jag vara som ett plåster på honom igen. oh han kommer inte få en lugn stund.

nu ska jag slänga på mig lite smink och sen till jobbet.

spyor och allmänt klagande

jag har precis spytt upp hela min frukost och sitter och suger på en isglass, det enda som hjälper när jag mår dåligt... men jag får skylla mig själv. jag som mådde så bra i morse tog aldrig någon illamående tablett och resultatet ja... blev inte bra. mellan kl 12- 13 där så är jag inte människa. då ligger jag i fosterställning och pratar med alex som inte kan göra ett skit från sthlm, men jag måste få klaga till någon=)
3 månader kvar, sedan får jag belöning för allt som har hänt de senaste 6 månader. haha.
försäkringskassan har godkänt min havandeskapspenning och den börjar den 2 april. halleluja! äntligen får jag ett datum att se fram emot och en befrielse att det gick igenom, annars vet jag inte vad jag hade tagit mig till.

nu måste jag få i mig något mer att äta innan jobbet. suck.

socker

då mina vänner var en fantastiskt helg slut. buhu.

i fredags åkte jag och min älskling till örebro för lite shopping. hihi. vi handla bara grejer till oss faktiskt och bebis fick inget alls. hihi. men i torsdags hade alex med sig 3 hammarby tröjor, ett par strumpor och hammarby napp som bebis kommer vara så tjusig i. haha. jag har sagt till honom att det är inte får bli för mkt hammarby men jag, som hatar all form av sport måste erkänna att det var för jävla gulligt. men i alla fall, efter en massa shopping så blev det bio, vantage point som började riktigt bra och föll platt på slutet. sen ville inte bebis vila en stund på hela dagen så jag var helt slut. kan ju inte sitta ordentligt utan får ont i röven på en gång så jag satt mest o vände o vred mig=)

och lördagen började lugnt med att vi slöa lite och sedan åkte vi till mor o bo för lite fika och sedan hem för att sätta på sig lite kläder och smink och sedan in till karlstad och harry´s där vi först åt god mat och när både alex o jag var sådär spymätta så var det bara att rusa iväg till kent konserten som var i löfbergs arena. det var inte så mkt folk men det gjorde inget för det var ju kent! alex hatar kent och satt mest i början och inte sa så mkt, men sen kom även han igång och jag kände på slutet att han till och med satt och höll takten med ena handen. hihi. helt suveräna var dom och bäst helt klart var revolt, socker och kent´s bästa låt någonsin mannen i den vita hatten. var duktig och kom ihåg kamera för en gång skull men tror ni inte att det var dåligt med batterier i den? haha. hann inte ta alls många bilder. orutin.
bebis tyckte kent var otroligt bra men tyckte nog det var lite högt för det öste på non stop från början till slut.










o igår var det söndag och vi som missat schlagerdel tävlingen isolerade oss fram till 18.30 då reprisen var. haha. vi var på nöjesbutiken under dagen för att hyra film och böjde ner huvudet så långt det bara gick för att missa löpet och ingen radio på underfrukosten som vi alltid har ifall dom skulle säga något om vilka som gick vidare... inget internet eller text tv. haha. men vi klara det med, schlager nördar som vi är.

och efter en suverän helg är jag själv igen, något jag var ledsen hela kvällen över igår. men jag ska sysselsätta mig med att plugga teori och annat skoj hela veckan så går det mkt fortare tills alex kommer hem igen. jenny är i frankrike också och åker skidor med hennes henrik så jag är verkligen helt själv i veckan. blääää.


"Ni kan skratta om ni vill, håna oss, vi rör oss ni står still"










RSS 2.0