grattis mor

idag blir min älskade mor hela 49 år. imorgon ska vi gratta henne med grillat och maräng tårta. märligt det där, det är hon som fyller år men det är jag som bestämmer mat och vilken dag vi ska fira henne. jag har makt. moahaha.

det värsta just nu är att jag har en shoppingtokig bästa kompis, jenny. jenny gör inget annat än att hänga i alla affärer här i stan och shoppar. då blir det lätt att jag följer med och trånar efter alla snygga vårkläder. alla bikinis har börjat kommit nu och det skär i mig... jag vill också ha en snygg bikini. mitt hjärta gråter blod. eller i alla fall ha en snygg vårgarderob. men, det kommer blir vårar och sommrar med att springa runt med en snygg bikini, det ligger på is nu bara. haha.

tänk att kunna ha på sig vanliga jeans. oh, jag längtar.

annars är det bra, bilskolan samt fikning med jenny har stått på schemat idag. nu ska jag plocka i lägenheten och ta fram mat som ska lagas till alex kommer.

kanske blir någon majbrasa idag, vi får se.

pojke eller flicka?

jag vill också veta om vi har en pojke eller flicka i min mage! :P okej, kul att inte veta också men det är olidligt! man kan planera så mkt mer då. men vi får en pojke, det känns liksom i hela kroppen att det är så, och får vi en tjej så kommer den få det svårt med påtvingade hammarby tröjor. haha. jag bryr mig inte vad det blir, bara det är frisk bebis som kommer ut så är jag mer än nöjd, det är bara att den här väntan suger hästballe.

idag har jag varit hemma en månad. det har gått fort enligt min mening, det har alltid funnits något jag har sysselsatt mig med. men en månad kvar... jag har ju faktiskt inte packat bb väskan eller tvättat bebis kläder, det är himla bra för att vara mig. vill att det ska va fräscht och sätter i gång med det nästa vecka tror jag.

annars idag har jag varit på horbilskolan i vanlig ordning, men det gick bra idag. det känns bra.

imorgon kommer alex! sen har vi fullt upp framöver känns det som. på torsdag ska vi till mamma som fyller, fredag barnmorskan, lördag åker vi till uppsala för att hälsa på min släkt och kommer hem på söndag igen. men det blir bara för mig att åka hem o packa för på tisdag åker jag till grebbestad utan alex. blä. men skönt att komma bort. han kommer upp på torsdag för hans bror, calle konfirmeras. mysigt med grebbestad och jag längtar! då blir det helpension i några dagar igen och hoppas på bra väder. alex familj är bra härlig.

nej, nu ska jag sy kuddar igen. ibland ger jag mig in i projekt som är bra jobbiga. det låter som en bra idé i mitt huvud men i verkligheten är det bra jobbigt.

with you

ja men då är även denna helg avklarad. det går alldeles för fort. men denna vecka är en kort vecka så alex kommer hem redan på onsdag. wiehie! då fyller min mor så då blir det grillning.

iaf, denna helg innebar en ny, jätte soffa som fick plats i lägenheten utan problem. det bästa köp vi någonsin gjort och vi har legat i den så mkt vi har kunnat i helgen. vi har denna helg även hunnit med att storhandlat på ICA Maxi i kristinehamn (vuxenpoängen haglar tätt nu), varit på IKEA och bara handlat saker vi behövde faktisk och varit inne på babyproffsen för att handla blöjhink och diverse hygien artiklar till bebis, hyrt film och bara tagit hand om varann i vanlig ordning.

idag har jag fullspäckat schema. nu till bilskolan för plugg. sen ut o övningsköra med bosse och ska följa med hem till dom för att sy kuddfodral till nya kuddar vi köpte på ikea igår samt att syster ska slinga håret på mig. puh, ni hör vilken upptagen kvinna jag är. haha.
har kollat på nätet om det är okej att slinga håret under graviditet och det är grönt. mest jag som är nojjig för alla möjliga konstiga grejer. och by the way, ångesten jag skrev om i förra inlägget har lagt sig, för nu... men vänta ni bara, om två veckor kommer jag vara lika töntig igen. haha. kan ni tänka er att vi är i vecka 36 nu?

Min graviditet - BF Tors 29 maj 2008
Uträkning utgår från dagens datum: Mån 28 apr 2008.
Din graviditet startade Fre 24 aug 2007.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Fre 7 sep 2007 (ägglossningen).
 Du har gått 248 fulla dagar av 280 (89%).
Du är i vecka 36.
Du har gått 35 fulla veckor och 3 fulla dagar(v35+3).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 29 maj 2008
Du har 32 dagar kvar till förlossning.

graviditets ångest

jag skulle aldrig ha kollat på barnmorskorna igår. det handla om plötslig spädbarnsdöd och att alla par som föder barn inte får med sig en bebis hem. det kändes som det var vårat barn som dog igår och jag var ett vrak och är fortfarande. klart att allt kommer gå bra men det finns en chans att det inte gör det och jag gör inget annat än att går och funderar på det nu. alex försökte lugna ner mig så mkt det gick, men den värsta paniken har inte gått över.
jag tror inte någon där ute som inte har barn eller är gravid kan förstå hur snabbt man får känslor för sitt barn. känslor som man aldrig haft för någon innan och som inte går att beskriva i ord. man älskar det från det att graviditetstestet visar plus.
man har en oro som aldrig kommer försvinna för mig. jag kommer kolla till bebis hela tiden efter födseln, om den andas när den sover ordentligt. en riktig hönsmamma. haha.
jag måste sluta tänka på att det kan gå fel, för det ser jättebra ut för våran lilla bebis. värden och växt och allt...
usch. jag vill bara att den här dagen ska vara över, har en riktig piss dag.

idag åker våran gamla soffa i alla fall, en bra sak. för imorgon ska vi hämta våran nya, fina. hoho. imorgon blir det mys i den hela kvällen.
idag kommer äntligen alex, kul o komma hem till ett vrak till sambo. men han är mer än van. jag skyller på alla dessa jävla hormoner, lättast så. haha.

nej, göra fint innan sambon kommer hem. ikväll ska jag äntligen få pussa på honom.

grus i ögonen

jag är trött. inte för att jag gjort överdrivet mkt idag. inte ett skit faktiskt fram till kl 16. då var bosse o jag ute o övningskörde igen efter ett uppehåll på 5 år från min sida. Skodan hade saknat mig och vi kom tidigt överens. jag körde på stora vägen till och med, jag som trodde att vi bara skulle köra runt på en parkering. icke. jag är stolt och känner att jag visst kan klara det här med körkort.
sen hem till mor o bo för lite mat och kortspel off course. jag tycker om min familj väldigt mkt, mina föräldrar gör allt för sina barn och dom är helt underbara att bara hänga med. har precis kommit hem nu och funderar på vad för gott jag kan äta till barnmorskorna. haha. jag som har varit så duktig o inte ätit godis på hela veckan. hihi.

nej, jag har så ont i röven så jag måste ligga ner, älskar att vara med barn=)

just a magic tuesday

jag vill inte upp till bilskolan idag och plugga. jag vill inte! men vad ska jag annars göra med mitt upptagna liv? haha. nej jag behöver verkligen gå upp dit o mata frågor på datorn, det är så jag lär mig något ju.

gårdagen bara flög förbi. först solning med jenny vid näset. vi drog fram en filt och hade med oss tidningar och fika, som två pensionärer. haha. det var mkt mysigt. sen ringde karro och jag följde med in till kristinehamn där vi besökte maria, julia, frida o anders. satt ute där o snacka skit som vanligt medans dom små underhöll oss. det är nog det jobbigaste, att vara med små barn när man själv snart ska få gosa med en alldeles egen. men mer redo för att bli föräldrar tror jag aldrig att vi har varit, eller ja... redo är man nog aldrig.  jag tycker det är så konstigt, hur man kan älska någon så mkt som man aldrig mött?

nej in i duschen och försöka bli lite fräsch. haha.

jesus he knows me

helgerna går för snabbt. då sitter jag ensam här igen, med kanon väder utanför mina fönster och slänger i mig frukost. jenny kommer om en stund och vi ska sola. vart vet vi inte än. haha. så är det när man inte har balkong. att inte ha balkong har aldrig stört mig förut, men det vore gött att ha något som man kan öppna upp.

den här helgen har alex o jag inte gjort ett skit, typ. i fredags var vi inne i örebro och beställde soffa. den hämtar vi på fredag. wiehie! en ordentlig, jätte stor och inge IKEA skit och en som hela våran familj får plats i. hihi. oh den ska vi ligga i hela helgen. sen har vi varit hos alex´s mormor o morfar och solat och bara varit. ätit god mat och bara kramats och skrattat hela helgen. såna helger är sköna dom med=)

den här veckan måste jag plugga, plugga och plugga. sen ska jag fixa i vardagsrummet tills soffan kommer. möblera om gör jag gärna igen. not.

nu, pannkaka och sylt. mums!

torsdag betyder alex

idag kommer min älskling! äntligen. det är på riktigt extremt jättejobbigt att han är borta nu. förut jobba ju jag ändå och hade ett liv. nu är jag hemma och bara blir tyngre och tyngre=) allt kan jag inte göra längre och på kvällarna när min rygg är som värst så är det skönt att ha någon hemma som kan hjälpa mig runt i lägenheten. haha. jag skulle behöva sånadär hjälpredskap som pensionerena har. så jag kan sätta på mig mina strumpor ordentligen och sånt. haha!

nej, nu ska berget med disk bort och alla dammtussar på golvet. det är helt sjukt. för två veckor sedan damma jag, damsög och våttorka alla golv och nu så är det skitigt igen. jag blir galen!

imorgon ska vi till barnmorskan igen. får vi se om bebis växt något. det känns inte som det på så kort tid, men hoppas det. jag hoppas ni alla där ute såg barnmorskorna igår? jag kan inte förstå att om en månad drygt så är det jag som ligger sådär och skriker. om en månad ska alex o jag bli föräldrar. helt sjukt underbart. när jag ser det programmet så vill jag föda bebis på en gång. jag är så sjukt förväntansfull och kommer vara laddad till tänderna.

ha en bra helg!

jag har flyt

jag är så jävla driftig. igår kom jag på, från ingenstans att det fula kaklet vi hade i köket måste bort. nu. egentligen så ska man inte ha en hyresrätt för att lägga pengar på lägenheten gör man ju inte då. renovera köket skulle dom gjort innan jag flytta in, men det har inte skett någon förändring. men som det geni jag är så åkte jenny o jag till Hallberg´s idag och jag köpte fusk kakel. alltså klisterlappar som jag fäst nu på alla kakel plattor. 175 kr kostade den här förvandligen + att jag fick något att fördriva denna onsdag med=)

                                        

innan. kolla kaklet, fint va?                            och TADA! efter. ignorera diskbärget.


annars så har jag varit ute o gått med Jossan idag. hon har skaffat pojkvän! jo visst, du läste rätt. det fick mig att inse att man är ganska gammal nu. haha. till och med jossan blir seriös liksom.

jag får ge mig ut att övningsköra från och med idag förresten! jag är himla glad för det och nästa vecka ska Skodan få sig en jävla åktur. haha.

och så missar ni inte barnmorskan idag som vanligt kl 21. lova?

i väntan på min mor

min mor är en väldigt fin människa. jag önskar jag kommer vara en sån bra mor som hon har varit emot mig till bebis. när man själv väntar barn så förstår man sina föräldrar mkt mer. jag tyckte mest att hon klaga och tjata om allt hon kunde komma på när jag bodde hemma. städa rummet, bädda sängen... ni vet, det vanliga. men det var ju bara saker som man gör, man städar sitt rum och bäddar sin säng. det var inte något att jag skulle hjälpa till hemma eller något sådant, bara saker som gynna mig och ändå så var hon så jobbig. haha.
min mor och jag har gått igenom mkt ska ni veta, ujujuj. jag har testat henne många ggr. trodde hon skulle ge upp och försvinna hon med, men hon höll sig kvar. i min familj är det inte en självklarhet att man gör det nämligen.
jag tycker om min mor otroligt mkt och är otroligt tacksam för hon och bosses tjat och gnäll. även om jag hatade dom just då.
det finns inga snällare föräldrar än mina, men så känner inte alla va?=)

min mor kommer snart och vi ska gå på stan och kolla ut några kläder som jag kan ha. jag är trött på mina mysbyxor. sen får jag riktig ångest över att gå och kolla på kläder. alla vårkläder som kommit in och som sitter förjävligt på mig. jag måste hitta något idag.

nu, the hills. hoho. bättre serie finns inte!

det här med lilla Engla

jag är uppe med tuppen idag. ska till colusseum och bråka med dom. jag varnar er alla där ute, gå ALDRIG med i colusseum club. för det är ett jävla helvete att ska försöka gå ur medlemskapet.
har även hunnit slängt in en tvätt och ska snart bege mig iväg.

vi alla har rutiner på morgonen och en av mina är att läsa aftonbladet medans jag käkar någon form av frukost. i söndags grät jag när dom sa att dom hittat englas kropp och att han 42- åringen erkänt. det var ju bara en tidsfråga innan han gjorde det... men jag, som de flesta andra i vårat avlånga land hade nog inte förlorat hoppet om att hon fortfarande var vid livet. nu läser jag allt jag kan om engla och det andra mordet han erkänt. jag tycker två saker och den ena är att när det handlar om barn, vilket brott det än handlar om så tycker jag inte att den som begått brottet ska få leva. jag tycker inte att 42 åringen ska få sitta och äta bättre mat än skolbarnen, ha fri tillgång till tv och leva på våra skattepengar. har man ihjäl någon, avsiktligt eller inte så ska man vara beredd att sätta sitt egna liv till.

det andra är vad har hänt i arboga? man har inte hört något sedan engla försvann. det är gamla nyheter nu och även om livet går vidare för oss så ligger det en 23 årig tjej som mirakulöst överlevde och har precis förlorat 2 små barn. hur mår hon? jag undrar om det fallet kommer att lösas. har man kapaciteten till att ha ihjäl en 1 åring och en 3 åring med en hammare så kommer det här brottet inte vara det sista den här personen gör.

ibland vaknar man upp och inser att det är i en konstig värld man lever i, sedan läser man nöjessidorna, skrattar åt serierna i de alla olika morgontidningar man läser och går vidare. hur englas mamma, pernillas familj, 42- åringens familj och de inblandade i arboga ska gå vidare då? 

baby converse

Oh jag vill inte vara hemma. haha. helgen i grebbestad har varit toppen som vanligt och det är verkligen helpension med god mat, en massa prat, promenader, lite shopping såklart och bara ha det mysigt.



Blivande farmor o farfar.
 


Finast på Telegrafen.

                                  

Nya huset i grebbestad. Wiehie.           Kallt och ruggit, men fortfarande hur mysigt som helst.
det kommer bli kalas fint.

                                  

Äntligen hitta jag dom!                            Blivande farmor o farfar hann med lite shopping 
Baby converse.                                         till bebis förstås.



och äntligen börjar det bli lite rörelse i grebbestad. synd bara att vi hade så tråkigt väder, men det regna inte i alla fall=)

denna vecka vet jag inte alls vad jag ska sysselsätta mig med. en massa plugg typ.
alex kom hem!

prisa gud!

här kommer skatteåterbäringen! jag har alltid fått tillbaks ganska mkt men det här året slog jag alla rekord! det passar inte bättre för två unga, blivande föräldrar att få lite pengar att börja sitt nya liv med. wiehie.
det här kommer bli en bra dag.

snart ska jag till kristinehamn med karro för att hälsa på maria igen. tjejfika är alltid mysigt. sen ska jag på äckliga handledarkurs ju. bläää.

alex kommer hem sent ikväll. men ikväll får vi äntligen sova med varann igen. tjobido. och i morgon bitti åker vi ju till grebbestad över helgen... vi ska inviga något ställe som öppnar för säsongen igen med god mat och något band som spelar. det kan bli kul. skönt att det börjar bli lite rörelse där nere, för det är så jäkla mysigt.

nej frukost nu, sen väntar jag in alex mormor som ska komma förbi. världens bästa mormor ska jag tillägga.

äckliga mammakläder

jag skrattade högt och länge inne i alla provrum idag. inte en klänning satt bra och jag såg ut som en säck potatis. mamma byxor är så konstigt sydda, dom sitter inte alls bra. är det meningen att jag ska ha på mig mysbyxor hela dagarna? tydligen.
så klart att det blev shopping till bebis istället=) två bodys till samlingen. men alex sa till på skarpen nu att det inte blir så mkt mer shopping till bebis men sen när jag skicka bild på mina fynd så förstod han också att bebis var TVUNGEN att ha det. hihi.
 


erkänn hur gulliga som helst? i know.



magen vecka 33.



så jävla snygga. haha. och vi kommer få världens bästa bebis.


plugga nu. missa inte barnmorskorna i kväll på ettan kl 21.

men helt ärligt...

... det snöar seriöst ute. det har jag inte märkt. äckliga väder!

4 minutes

jag går upp helt tidigt nu. halv tio ville bebis upp och höll på i tio minuter med att sparka konstant på revbenen, bebis bestämmer redan nu... det är inte bra=)

jo men igår så färga jag ju håret. jag är himla nöjd med färgen, ljust och fint. hihi. tack syster. det är skönt att få komma hem ibland till ens familj och bara få va. vi käka lite mat och spela kort i vanlig ordning. men också mkt skönt att få komma hem tills ens egna hem där man får vara lite ifred=)
imorgon ska jag och Bo på handledarkurs med körskolan. suck och pust vad tråkigt. men efter det får jag ge mig ut på vägarna igen, be aware!

idag ska jag plugga, tvätta lakan till både bebis och oss och ska möta jenny om en timma på paris. en snabbfika och sen en sväng på stan. jag måste ha ett par tygskor. det är inte billigt att ha mig hemma, jag shoppar för mkt... haha.

nej, hänga tvätt nu.


fniss

jag tar en paus i mitt pluggande som jag hållt på med sedan i morse. äckliga körkort. men jag känner mig mkt stolt över mig själv att jag tar tag i det.
ska snart laga mig själv lite mat och senare ska jag gå till mor o bo där jag bokat tid hos min syster som ska få färga mitt råttfärgade hår. måste ju vara vårfräsch. haha.

igår handla jag för mkt på IKEA, det är konstigt det där. kom där ifrån med grejer jag inte alls skulle handla. haha. men bebis fick en badbalja, tvättlappar och andra badrums artiklar. sedan köpte jag två lampor, två mattor, en kudde, 3 örngott, ljus i vanlig ordning och en massa smågrejer till köket. alex vill gärna vara delaktig i hur vårat hem ser ut men efter 3:e mms:et på olika grejer fick jag tillbaks "du bestämmer". då tröttna han och jag tog mig friheten att handla ännu mer smågrejer. thihi.

efter jag slutat jobba så mår min kropp sååå mkt bättre. jag mår inte alls dåligt längre, orkar mkt mer under dagen och har inte spytt något alls. jag börjar njuta av att vara gravid. haha.

idag har jag kollat på ringar till alex o mig. vi ska även in till strömstad i helgen och kolla på ännu mer ringar. jupp. det är dom ringarna ni tänker på och vi ska bara kolla, mer säger jag inte.


all right now

jaha... ni märker va när alex inte är hemma? då är jag en mkt flitig bloggerska medans på helgerna så försvinner jag totalt, jag förstår att ni gråter blod där ute och väntar ivrigt att det ska bli måndag så ni får ta del av mitt liv. jag förstår.

som vanligt summerar jag helgen för er. håll till godo.

i fredags var vi först hos barnmorskan och bebis har växt hela 3 cm på tre veckor är mkt bra. för förra gången vi var där hade bebis inte växt alls=( så då blev jag orolig såklart och har gått och grubblat i 3 veckor. jag är en tönt. men allt såg så bra ut, men både mamma och barn. hihi. ska börja gå varannan vecka dit nu. 7 veckor kvar nu. det kommer  gå fort. efter BM så åkte vi till örebro där alex´s pour byxor äntligen hade inkommit. han handla jätte mkt, såsom jeans då, en ursnygg kofta, hår produkter och rakgrejer. jag kom hem tomhänt. det har ALDRIG hänt. men jag har handlat så mkt till vårat hem istället som nu är jättefint. alex var jätteglad att komma hem i torsdags. sen när vi kom hem från örebro åkte vi till alex´s mormor o morfar och fika. smaskigt. efter det blev det bara fredagsmys framför tv:n med en massa godis. hihi.

i lördags var jag uppe 07.30. så tidigt har jag inte gått upp på ett år cirkus. bara för att göra högskoleprovet. jag var som en elefant i en poslinsaffär med magen i högsta hugg. folk kolla konstigt på mig så då fick dom konstiga blickar tillbaks=) jag sög i alla fall på provet och kommer ALDRIG göra om det, för helvete vad det var tråkigt.
efter det i alla fall åkte jag hem o vila och sen på kvällen så var jag, alex, jenny o henrik på parmiddag på harry´s. mkt mysigt men alla var mkt trötta eftersom jenny också var med o gjorde kuk provet. kul att komma ut lite tillsammans och det blir fler pargrejer framöver. kalla mig töntig men jag tycker om det.

och igår, hämta vi våran barnvagn. wiehie! den ställde vi hos mamma för vi får inte riktigt plats i våran lägenhet, dom har ju ett helt hus till vårat förfogande. hihi. sen hyrde vi film, laga pizza och bara umgicks.
en kalashelg och nästa blir inte dålig den heller, för då ska vi grebbestad!

nu måste jag skynda mig, jenny kommer och vi ska först till statt och prata skit med våran shef sen IKEA. jippi.

Mina tAKiDa

äntligen får takida lite cred! jag stod och laga mat precis och hade på radion som spela curly sue och det gör dom jätteofta tydligen. wiehie. curly sue är så förra sommarn, med grillfester och allsång. haha. redan när vi var uppe på releasefesten i sundsvall för takidas nya album så spela vi sönder den låten på vägen hem. bra killar det där, kolla precis på videon på youtube, dom har blivit feta. haha.
det enda som gör att jag inte kan tycka om det här bandet till 200% är att dom stavar takida med små och stora bokstäver, så som man gjorde när man var fjorton. dagens i-lands problem.
"den här låten är till jossan". haha.

konstigt det där att de flesta minnen man har och pratar med vänner om är när man festar... man gjort bort sig i fyllan eller det är då grejer händer. nu har jag varit nykter i 7 månader och saknar det inte för en minut. jag ska aldrig mer vara full känner jag nu. fulla människor är det värsta som finns. däremot sitta med vänner, lyssna på bra musik och skratta åt varann och dricka vin är himla kul o det saknar jag. men dom här skit-i-byx-fyllorna är så över. jag ska ju faktiskt bli mamma. haha.

nu so you think you can dance.


lägenhets fix

jag är så jävla bra på att vara hemmafru. hihi. dagarna går mkt fortare när man gör något, inte bara ligger i soffan och drönar. men igår tog jag mig vatten över huvudet och rensa i vårat förråd som var så organiserad för att vi bara slängt in grejerna... så jag bar både flyttlådor och en säng helt själv, gick jätte bra tills igår kväll då jag inte kunde sova ordentligt för jag hade så ont i ryggen. men idag har jag damsugit och torkat alla golv, rensat rent i köket, köpt nya gröna gardiner som är uppe i vardagsrummet och sen är alla mattor nu tvättade så det är fräscht i lägenheten, får se om det ser likadant ut på söndag.
imorgon ska jag fixa i badrummet. ska köpa nya handdukar, duschdraperier och två badrockar... bebis har vi redan köpt badrock till=)
och i morgon får jag förhoppningsvis skötväskan. fick sms om att den kommit och sprang till kulan för att hämta ut den, men nej den var visst i skövde för bara mitt paket hade åkt med fel buss. "jag orkar inte!" skrek jag till kinesen som stod i kassan som ett frågetecken och sen vände jag på klacken. hormonerna är på topp=) och med skötväskan kommer lundmyr of sweden filten också, den är så sjukt söt. oh jag ville verkligen ha det idag och gulla med. äckliga buss som åkte med mitt paket till skövde.

imorgon kommer alex. wiehie. hela helgen ska jag försöka övertala alex om att bebis ska heta Lennon om det blir en kille. vi har sagt att det blir en Sigge från dag ett och ibland har jag svävat iväg med namn men det har vi alltid återkommit till. tjejnamn är svårare, för vi båda är så övertygade om att det blir en kille. mamma säger till och med "hälsa sigge" när vi pratar. haha. men blir det en tjej så blir det en Wilda. och tar någon av er där ute dom här namnen så kommer jag jaga er till världens ände! mamma mejla mig listan på de vanligaste namnen igår, men jag inte något för vanliga namn. det är tråkigt=)

nej nu ska jag fixa klart med småplock här i lägenheten. missa inte för allt smör i småland barnmorskorna på 1:an kl 21. hur mysigt som helst.

mamma ledig

jaha... då ska man vara hemma i 1,5 år från och med den här veckan om allt går som det ska. det är riktigt skönt att inte gå till jobbet ska ni veta. känns konstigt men skönt. vad där igår och hjälpte jenny med lite saker och ska dit snart igen för de ska inventera... men jag får gå hem när de andra ska börja jobba, wonderful!=) jag kan inte släppa allt riktigt än, jag erkänner.

min första lediga dag bestod av fika med maria, karro och jenny + lilla goa emilia, julia och frida som skrek konstant i en timma. lilla tjejen har kolik. marias älsta barn julia är cirka 1,5 år och frida är kanske 1,5 månad nu däromkring och att hon orkar med två små barn är ett mysterium. jag fick i alla fall öva till det som komma skall och blev inte avskräckt, tvärtom... jag vill ha bebis nu och mysa med! kolla även på tv serien barnmorskorna på svt, jag blev inte avskräckt där heller, alex skratta och jag grät mest=) har tvingat honom att kolla på det i morgon. hihi.

och nu håller jag på att boar för fullt här hemma, allt för att få så mkt utrymme som möjligt tills bebis kommer.

tråkigt att färjestad är utslagna nu förresten, jag kolla faktiskt på matchen igår, utan alex! han blev jätte förvånad. han var o kolla på hammarby matchen igår i ljungkile och var så glad över att "vi vann"... som han är en nyckelspelare i laget. haha! varför måste alla killar vara intresserade av sport? jag skulle bli jätteglad om alex var intresserad av so you think you can dance?, grey, the hills eller någon sån riktig tjejserie.

nej borsta tänderna och sen iväg. idag blir det mysbyxor till jobbet... wiehie.

RSS 2.0