school`s out for summer

imorse när vi var ute på våran dagliga promenad jag och majken så var det inge vidare väder, blåste och höll på men helt plötsligt när vi var uppe hos johanna och totto och spela kort så kom solen, jippi!

majken ligger bredvid mig och snarkar något fruktansvärt, haha. hon vilar för hennes farmor kommer ikväll och ska sova här i några dagar (?) ich då brukar det bli massa bus. passade perfekt med tanke på att jag har nationellt matte prov i morgon och då får hon agera barnvakt. jävla prov. men det är det sista och på torsdag har jag sista samhällskunskapsprovet och nästa vecka är det betyg, håll tummarna för mig att det ska gå vägen!

annars består veckan av lite jobb på torsdag och på fredag åker jag och alex till stockholmför lite shopping, god mat och trav på lördag. ja, vad i helvete ska jag på trav att göra tänker ni? det undrar jag med men min sambo älskar det och den snälla sambo som jag är så följer jag med. han vinner mkt nu så jag klagar inte=) skönt att komma bort lite i alla fall och majken ska inte med denna gång, hon blir hemma med sin favorit moster.

nej, mot skolböckerna.

tårar rinner...

jag ska aldrig mer ta något eller någon för givet. det här är nog det värsta som man kan få uppleva i sitt liv och det får mig att förstå hur otroligt tacksam man ska vara över sitt liv.

läs den här bloggen och känn likadant.

http://denstarkastestjarnan.blogg.se

Im in love

ja då var helgen förbi och resultatet av den är två sjuklingar. majken producerar mer snor i näsan än vad arla producerar mjölk på en dag och jag sitter och varvar alvedon och kaffe. en mkt bra start på denna morgon. men annars ska jag inte klaga, idag fick jag sovmorgon till kl 10! det har då aldrig hänt förut. jag tackar och tar emot. jag jobbar även ikväll så då måste jag vara frisk.

för ganska exakt 4 och en halv månad sedan på nyår så satt jag och min familj i bålstad och hade det trevligt. då sa alla runt det bordet att 2009 ska bli ett hälsoår och att nästan samtliga skulle ta tag i sin vikt. då planerade jag och min syster att vi skulle springa vår ruset som slutligt mål och träningen inför det loppet har faktiskt gått riktigt bra och vi har varit peppade och ja, i torsdags sprang vi det med våran lilla mor som peppa oss. 20 kilo lättare så kom jag i mål och sprang hela loppet. kan ni fatta att jag klara det?! jag är sjukt nöjd över mig själv  faktiskt, utan att skryta=)

ifredags var vi på bio, änglar och demoner... njae, den var sådär. kul att det var i rom i och med att vi ska dit, det var det som var bra... annars var den ganska tråkig och förutsägbar.

igår fick majken en ny vagn, eller ja, en till vagn i hennes samling. en vagn som ska ligga i bilen och som ska vara shoppingvagn. grymt skönt för mig som får fixa med allt såntdär själv annars.

det är ävl det som händer nu i våran lilla värld, det och en massa jävla plugg. blääää.



det tar sig...

det finns inget bättre än att se min sambo och dotter leka med varann, hon blir så himla pappig när han kommer hem vilket är kanon såklart och dom har så roligt tillsammans. buspappan. nu sitter dom och lyssnar på musik, alex tar en fredagsöl och inväntar hockeyn, majken står och håller i sig i vardagsrumsbordet och diggar med musiken, hur gullig som helst förstårs. det är sånahär stunder man ska ta vara på, sånahär bara vanliga fredagar för många. men det gör ont samtidigt, skulle ju vilja ha honom här varje kväll såklart.

spinning idag och prov i samhällskunskap har stått på schemat. imorgon är det matte för hela slanten. suck.

nu ska jag gosa med min familj i soffan och bara njuta av stunden...

jag är nog världens lyckligaste.

lite bilder...

bättre sent än aldrig!

        




           




      



       



         

     

 

otroligt skönt men bäst var att komma hem till den här godingen!

Rom är bokat nu, 2 septembet bär det iväg, jobbigt liv. hehe.

plugg framöver nu, mkt som ska göras i slutet och det känns som det är andra grejer som är roligare, men jag ar bra kraktär ändå tycker jag. snart stan och luncha med jenny som hittat hem. jippi.

världens bästa mamma har hunnit fylla 50 år också. kalas var det ihelgen som var jätte lyckat. jag älskar min mamma, väldigt mkt.





RSS 2.0