smärta

förvärkar är inte roligt. börjar komma ordentligt nu och på ett sätt är det skönt, att det är nära och det händer något, även om det gör sjukt ont och gör det så här ont med en förvärk så vill jag inte veta hur det känns under själva förlossningen. uh.

vi var i alla fall på UL igår och allt såg så bra ut så. fick se bebis som sög på tummen och bökade omkring i magen. bebis försökte även suga på ena sin tå men var inte så smidig. haha. en underbar känsla i alla fall och igår var jag den lyckligaste tjejen på jorden. det blir så verkligt när man ligger där och tittar på ens barn. och nej, jag kollade inte kön, det är inte så viktigt när man väl ligger där och alex o jag hade kommit överens innan att jag inte skulle det.

jenny är på gång hit och ska dra med mig ut, det är bra att någon gör det när alex inte är hemma och drar med mig ut.

våran lilla skatt

jaha... ännu en vecka full med saker att göra... eller inte. haha.

denna helg har jag i alla fall varit ett vrak med utbrott och har gråtit för ingen anledning. jätteroligt med en hög gravid kvinna just nu. stackars alex. sen har vi varit på IKEA, varit hos mor för att fira mors dag såklart och så har vi grillat uppe hos birgit o lasse. har varit en toppenhelg, trots mina humörsvängingar och det faktum att jag inte är sådär dyngrörlig just nu.

men nu får det inte komma någon bebis förens på torsdag. stackars liten. vi ska till doktorn idag och få oss undersökta, varför tänker jag faktiskt inte ta upp här. men det är nog det som har varit i bakhuvudet hela denna helg. det är inget allvarligt, men man förstorar upp allt när det gäller ens bebis.

alex är borta och saknaden är total. jag vill bara ha honom här.

äckliga måndagar.


my lover

idag kommer min karl hem. wiehie! jag ska slänga mig över honom när han kommer innanför dörren och inte sluta pussa på honom förens han åker igen måndag morgon. när han kommer hem ska vi till jysk för att hämta en bänk vi köpt. eller ja, bänk o bänk. det är en sån där låg sak man har i hallen och sätter sig på när man ska sätta på sig skorna. förstår ni? ska sy om dynan som är på och det lämnar vi in hos birgit. hihi.

denna morgon har jag ägnat åt att rensa skit från min gamla bärbara dator. mkt roliga kort var det i den samt en dagbok från ett år tillbaks. ojojoj säger jag bara. livet förändras drastiskt på ett år, i mitt fall till det bättre. miljoner gånger bättre. det enda var att jag läste min träningsdagbok och jag måste börja träna så fort min kropp mår bra igen. blev sjukt taggad att få tillbaka min gamla kropp och ska lägga upp en plan för det när allt har lagt sig lite. det får ske i omgångar och jag får bara inte ha för bråttom bara. det kommer ju faktisk en till att ta hänsyn till när som helst=) jag ska försöka att inte hänga på den här hysterin om att man genast måste gå ner allt man gått upp under graviditeten direkt efter man klämt ut bebis.

och bebis är duktig och kniper igen tills idag. nu kan bebis jättegärna vilja komma ut. tills på söndag natt har den på sig, sen är det bara att hålla igen till nästa torsdag. haha. det är inte lätt, redan har en massa press på sig.

nu ska diska berget av disk som jag samlat på mig under denna vecka samt kolla på top model 10. hoho.

äckliga teater människor

jag ska ALDRIG mer bo över en teater. de har repat deras äckliga teater i flera månader och nu är det olika skolor som är här och ska kolla på det. vi fick en lapp för ett tag sedan om att de ber om ursäkt för att det låter så och som kompensation fick vi mer än gärna kolla på genrepet helt gratis. JA! jag går jättegärna dit efter ha lyssnat varenda söndag på samma skitlåtar och vet precis när det är paus och när de kör igång igen. JÄTTEGÄRNA att jag kommer. äckliga teater och äckliga teater människor. 

ska bära ner saker till förrådet nu, kommer gå förbi teatern och de som står utanför och röker och kolla på dom med förakt.

usch vilken bitterfitta jag är. haha. men låt mig ha det här.

är det jag som är dum i huvudet?

alltså, jag har väl aldrig varit en riktig "inne" människa när det gäller mode men tycker det är kul med kläder. jag handlar mkt kläder vanligtvis och tycker jag ändå har lite koll... förutom dom senaste nio månaderna. har liksom lagt det på is nu för att klä en gravid kvinna är inget kul. men snälla, rara människor där ute... jag ber er på mina bara knän att detta tjat om denna fula klänning måste få ett slut! vilken blogg man än är o snokar i så måste denna fula klänning komma upp och att dom MÅSTE ha just den klänningen. alla är slutsålda, så hur jävla kul är det att alla kommer springa runt med den klänningen i sommar på stans uteställen?
snälla tjejer, bara för att en modebloggerska i sthlm sitter o skriver hur het den är betyder det inte att den är det!
sen spyr jag på alla dessa modebloggar. för alla ska vara så orginella och ha sin egen stil, men alla ser likadana ut och "dagens outfit" där man gärna ska stå framför spegeln och ta kort på sig själv så man ser kameran eller stå i en posé där man ska se lite skönt avslappnad i. kom igen, haha.
och när man handlar sina kläder på lindex, HM, jc eller gina tricot förstår jag inte hur man kan lägga ut bilder på det, skriva vart man handlat kläderna och hur mkt dom kostade. för troligtvis så har jag redan sett dom kläderna du köpt, på någon annan person eller i affären själv.

tack för mig.


image40

spännande liv

inatt fick jag sova ut, big time. 12 timmar och gick bara upp 2 gånger på toa. det är rekord! bebis var himla snäll och jag är tacksam. får se om denna snällhet håller i sig. för det bökar omkring som attan annars på nätterna.

idag tar jenny ut mig på äventyr. igår gick jag inte utanför dörren. försökte några gånger men hade för ont... hade besök i form av birgit, alex mormor. vi satt o prata skit i vanlig ordning. det är en rekordelig kvinna det där.

sen idag ska jag boa ännu mer här hemma. har insett att vi har för mkt skit i våran lägenhet. det är helt sjukt, för vi slänger o slänger grejer hela tiden och det tar aldrig slut.

roligt inlägg, men det händer verkligen INGET i mitt liv. det enda roliga är att jag har ett project runway och dirty, sexy money marathon. undra vilken serie det blir härnäst?


det här är långdraget

nej då, ingen bebis ännu. inte ens en tillstymelse till en bebis enligt min mening. och nu får bebis knipa igen i tre dagar, för pappa alex måste vara hemma när det händer. haha.
annars har helgen varit mkt lugn. vi har grejat i lägenheten, hyrt film, varit på BB besök (som var mkt nyttigt), lagat god mat, varit hos barnmorskan,  hälsat på totto och johanna och deras två veckors Miranda. det var mkt nyttigt för mig, fråga dumma frågor till en som precis gått igenom det vi har kvar. deras tjej var den snällaste lilla bebis jag träffat och vi får hålla tummarna att vi också får en sån snäll bebis=)

så då var det måndag igen och denna vecka har jag som vanligt INGET att göra. det suger big time att vara hemma nu. är trött konstant, stel, kan inte plocka upp saker från golvet och svullnar upp så fort jag går. jag är redo att åka till BB nu och få bli mamma. men tyvärr så kommer det dröja. suck.

man har det för bra

helt plötsligt, när man minst anar det så händer det något som kastar om hela ens värld. det kan vara att någon dör, en olycka eller att man förlorar någon nära på annat sätt. man blir aldrig förbereda sig på något av det och det lyckas alltid komma så olägligt. den ena dagen kan vara precis som vanligt till den andra som gör att ens liv aldrig kommer vara det samma. när något sånt här händer på så nära håll så tänker jag på hur bra jag har det och att jag måste visa min omgivning mer uppskattning, varje dag måste man göra det. för när man minst anar det så är det borta. någon trygghet i livet.

varenda dag ska jag säga till våran bebis hur älskad den är och visa att det är okej att prata om känslor. det har vi aldrig gjort i min familj. jag vet att min mamma älskar mig, men hon har aldrig sagt det. hon kan messa "love you" men kan inte säga det. jag säger till alex varje dag hur mkt jag älskar honom, men kan inte säga det till min kära mor, konstigt va? jag har tatuerat en dikt till min mor som är på vaden, det är mitt sätt att säga att jag älskar henne, för oboy vad jag gör det.

tänk på hur jävla bra ni har det där ute, och är ni deprimerade så tänk att det finns alltid någon som har det värre.

idag blir det en massa plock i lägenheten, sedan till harry´s för fika. jag saknar mitt jobb. inte jobba då, utan människorna. haha.

äckliga killar

vi har köpt för mkt bebis kläder. har tvättat allt nu och även lakanen som är i bebis säng, igen. dom var dammiga för att vi var ute i väldigt god tid med att göra i ordning den. haha. har tagit kort på alla kläder vi har men vi har en ny bärbar dator som jag inte vet hur man för över kort ännu på. jag är så teknisk. puh.
ska packa bb väskan idag och även handla blöjor. kan ni förstå det? jag kommer hänga på den avdelningen nu på kronhallen.

snart ska jag upp till golfrestaurangen med jenny o hennes far o käka lunch. RAGGMUNK! det finns väl inget godare. huhu. dom ska få se där uppe hur mkt jag ska svulla.

annars står inte mkt annat på dagens schema. packa bb väskan då, städa lite och tvätta. wiehie.

ni har saknat mig förstår jag?

men här är jag! men jag vill hellre vara i grebbestad med min karl och hans familj. det har som vanligt varit helt underbart där nere och vilket väder vi har haft! jag är brun nu=) eller ja, jag är inte likblek som förut i alla fall.
nästa gång vi träffar alex föräldrar så har vi en liten bebis. otroligt. det har i alla fall varit otroligt skönt att få komma bort från stan och bli ompysslad. hihi.

nu är jag klar med precis allt jag skulle ha gjort under min tid hemma innan bebis ankomst, förutom att tvätta bebiskläder vilket jag håller på med för fullt nu. mkt kläder har bebis att komma ut till=) så vad ska man hitta på nu... jag känner i alla fall att det inte är långt kvar nu av våran graviditet, för helvete vad bebis trycker nu och bökar omkring där inne.

sen händer mkt annat just nu men inget jag tänker skriva om här, lite lämnar jag inom mig... otroligt.

JAG KLARA DET!

jag är så stolt över mig själv och det kändes som jag inte skulle klara det när jag satt o vänta på att få skriva upp, men kristin gör det! hon klarar uppskrivningen med hela 53 rätt! haha, men mer behövs inte. lyckan är total ska ni veta. jag har aldrig varit bra på prov och har skitsvårt att plugga men har varit sjukt envis med det här och faktiskt tagit tag i mig själv och det ger resultat. idag känns det som jag klarar vad fan som helst. wie!
nu har jag ett år på mig att bli en bra bilförare, men det är ju det roliga av allt det här. ska kalva ut bebis bara så sätter bosse o jag igång på allvar med körningen.

idag åker jag till grebbestad, i think. alex mormor har inte hört av sig än men annars åker vi imorgon, hon måste nämligen klippa sig till konfirmationen. hon är för söt. jag gör ju inget och kan åka närsom. och alex kommer direkt från göteborg till grebbestad på torsdag. står i tidningen att det ska vara topp väder hela helgen, hoppas hoppas.

nu ska jag fira uppskrivningen med lite ben & jerry glass, nya smaken med vanlijglass och bitar av vit choklad är den bästa helt klart. i love.

i´m a mess

den här helgen har varit en mkt underhållande en. i fredags var vi ju hos barnmorskan som berätta att det är så himla bra med våran bebis, vad dom kan se. fina hjärtljud som slog 128 slag/ minut och bebis hade växt hela 2 cm igen på två veckor, alltså precis som den ska. sedan aktivera vi oss med att åka runt och kolla efter lite grejer till lägenheten och vi har mkt som vi ska handla nu, tyvärr=) alex har kommit in i någon shoppingmani.
i lördags åkte vi ju till uppsala med bosse, mamma o sofia. jag sitter ALDRIG mer i en trång bil gravid. jag svällde upp och såg ut som michelingubben innan vi ens kommit fram till västerås. haha. det var i alla fall mkt trevligt att komma till uppsala och träffa min släkt, var för länge sedan. vi kom hem igår och då var det såklart hammarby match som vi inte kunde missa för allt smör i småland=)

snart ska jag till bilskolan, har en yrsel som måste lägga sig bara. ikväll blir det packning för i morgon åker jag på nya äventyr, nämligen grebbestad. wiehie. prata med svärmor igår som berätta att det är fullt drag där nere nu. jag kommer aldrig vilja åka därifrån. hoho.

jag mår fan inge bra idag. jag som mått som en prins den sista tiden.

RSS 2.0