en liten uppdatering

ja då har man varit här i grebbestad i snart två veckor och dagarna flyger iväg. på fredag styr vi våra arslen åt karlskoga och jag kommer nog gråta hela långa vägen hem (och det kommer nog majkens farmor o farfar också, haha). det vi har ägnat oss åt de här veckorna har varit att sola, varit på liseberg, shoppat en massa, alex o jag har firat ett år och så idag har vi varit på nordens ark, ett zoo. jag tvinga med alex för det det är ju sååå kul att gå och skratta åt djur. och majken trivs också här nere, får uppmärksamhet dygnet runt. hon mår jättebra och har tappat så mkt hår mitt på huvuet så hon ser ut som en gammal gubbe nu. haha. men hon är världens sötaste tjej ändå. sover fortfarande mkt bra på nätterna och börjar bli mer och mer med nu och skrattar åt dom hon känner igen, vi smälter ju.

jag har blivit det jag befarade, har inget annat att skriva om förutom mitt barn, mitt liv har slutat totalt. haha. nej då.

sen har majken fått en kompis, johan och annie har äntligen fått en liten Svea. konstigt det där, vi båda skulle ju få pojkar. haha.

på tisdag ska alex o jag till göteborg för en shopping resa. vi ska kolla på saker till vårat nya hem och sen kommer det säkert bli lite kläder. majken stannar hemma hos farmor o farfar och jag har ägnat mig åt att pumpa ur tuttmjölk, tur det för dom här bomberna sprängs på nätterna annars. haha.

så... jag ska inte klaga här alls, vi har en underbar semester och saknar inte våran äckligt varma lägenhet och vardagen ett dugg.

hur mår ni?

tutt problem

då var det äcklig måndag igen och det regnar och regnar ute. suck. det enda majken och jag har på kalendern idag är att gå till BM  så hon får väga och mäta sig. annars vet vi inte alls vad vi ska göra. vi får ha tjej mys med en film kanske. nu ligger hon bredvid mig och försöker sova men den jäkla nappen åker ut ur munnen så fort hon somnar så då vaknar hon till och så håller hon på. vi har i alla fall kommit in i rutiner ganska bra tycker jag. hon är ju världens snällaste och bästa bebis.

alex jobbar denna vecka och sedan har vi semester i 4 veckor tillsammans. wiehie. vi kommer spendera dom veckorna i grebbestad mestadels.komma bort från depp karlskoga.

annars händer det inte så mkt, såna vardagliga saker skjuter man liksom framåt hela tiden, såsom att gå o handla mat, duscha och städa lägenheten. helt sjukt hur livet förändras efter man fått barn. jag kan ligga och titta på majken på morgonen och glömma bort att äta frukost. men snart kommer jag kunna klämma in såna saker att göra med, det tar bara lite tid. haha.

till något helt annat. jag och alex har köpt hus/ lägenhet eller vad man ska kalla det i rosendal. vi kommer äntligen att få en liten gräsplätt. wiehie. vi var o kolla på det här huset dagen innan Majken kom till världen och mitt i allt annat som hände under tiden vi var på BB så la vi bud på det, som sedan blev vårat. den 15 september har vi tillträde med då ska en målare in och göra som vi vill ha det och i månadskiftet september/ oktober flyttar vi äntligen. så nu vet jag inte hur många vuxenpoäng jag har snart. haha.  jag vill aldrig mer bo nära stan, det är en sak som är klar i alla fall. fy.

                                            

festfin.                                                                  Majken bara några timmar gammal.



                                

nybliven pappa matar Majken.                      nybabad på BB.

RSS 2.0