ja jag är sjuk

kände att det var på gång på jobbet igår. ni vet när man får stickningar i nacken? då börjar man bli sjuk. kom hem o la mig på en gång o kallsvettades något så grymt. ni som inte varit i min lägehet vet inte hur varmt det är här inne och här låg jag, med duntäcke och en filt och frös. sov inget i natt typ. har sjukanmält mig från jobbet också. det känns pissigt. jag hatar att vara sjuk från mitt jobb. det känns som jag inte ställer upp för dom, att jag sätter dom i skiten och jag vet att harrys klarar sig utmärkt utan mig, men jag hatar den här känslan. att man inte ställer upp.
så nu ligger jag o kollar på något lekprogram på trean. där man ska ringa in o gissa rätt ord. dom måste sluta med såna program, där programledaren pratar i en ton hela tiden och pratar en massa skit bara. alla låter precis likadana i rösten, ganska kul. en smått desperation och jag älskar deras "konstpauser" när dom för en mikrosekund inser att dom bara pratar en massa skit och sen inte har något mer och säga... så dom säger allt en gång till. men ibland skapar dom tv historia... som den tjejen som spydde i direktsänding. jag skrattar så jag skriker varje gång till det klippet på youtube. "tölp?" och sen spyr hon rakt ut. hahahahahahahaahaha.

det som är pissigast med att vara sjuk är ju att vi har bokat hotell i karlstad i morgon. tjejerna åker ju in ändå men alex o jag får väl avboka. jag ringde till hotellet och jag har i morgon på mig att boka av. jag som sett fram emot karlstad! alex o jag på hotell med mina flickor. utgång och se takida. jag vill! jag måste bli frisk. så är det bara. imorgon skulle vi ju ha lika kul som vi hade i helgen. allt skulle vara perfekt. jag får ångest bara jag tänker på det.

idag kommer min bubbe hem i alla fall och han får pyssla om mig, för ovanlighetens skull. hihi.

nu ska jag kolla på shrek 3 innan oprah.

kom o ta på mig!

jag går upp för kanske 10 minuter sedan. jenny hade ringt o jag ringer upp henne yrvaken. hon säger till mig att klockan är 12.00. 12?! herregud. nu kan jag inte säga att jag är trött sen. dom här dagarna har jag bara sovit. men det har varit skönt.
och idag går man på jobbet igen. det ska faktiskt bli kul. det är skönt att man kan få längta till jobbet, det var ett tag sen.
jag måste hitta något jag kan ha på mig på fredag. något nytt. men jag som lovat mig själv att det ska bli en köpfri månad av kläder. gah.


jag o mitt nyklippta hår

jag rapar vitlök. oh det finns inge värre än att gå o stinka vitlök... jossan o jag åt tacosallad tillhörande den jättestarka såsen. tur jag är själv för denna lukt skulle alex aldrig stå ut med. haha.

idag har jag klippt mig. en stor händelse i mitt liv. men jag vill vara fin till våran tripp till Karlstad ju, alex ska ju inte gå o skämmas över mig=) jag älskar att ha nyklippt hår. sedan fick jag säsong 3 av nip/ tuck skickat till mig så det har jag kollat på en hel del idag. men det handlar om seriemördaren the carver och det vågar jag inte kolla på när det är mörkt ute.. tycker ni jag är en stor tönt? tycker jag med=) sen har jag laddat hem blades of glory o det ska jag se på efter idol.
ni hör ju, ett fullspäckat schema.

jag förstår inte grejen

det där med facebook retar gallfeber på mig. jag förstår inte vad det är... vadå "pokar" någon? nej det är ett fenomen jag inte kommer hänga på. helt enkelt för att jag inte förstår mig på det. så sluta skicka en massa mejl till mig via facebook att vi ska bli vänner, för det kommer aldrig att ske!

idag är det tisdag och jag är ledig även denna dag. skulle tvätta men det fanns ju inga tider. min tvättkorg är pinsamt överfull. men kanske kommer alex med en tvättmaskin till mig. oh det vore guld det. tycker ni han skämmer bort mig? det gör han också! mihihi.

det slog mig nu... jag jobbar bara 3 dagar den här veckan. imorgon, på torsdag och säkerligen bakis på lördag. men ändå. vilken skön vecka!

idag blir det filmhyrning med mig själv och sen ska jag laga kalasgod mat till mig själv. idag ska jag skämma bort mig själv. det sker ju inte så ofta menar jag. haha. it´s all about me!

vilken tv kväll!

jo men visst vet ni... krilla fixar biffen med internet så det är up and running. jag är bäst!

vilken tv kväll jag har framför mig nu. nu snart är det idol, sedan en dokumentär om victoria beckham och CSI samtidigt. det blir att zappa. sen är det boston tea party. är det något fredrik o filip gör så är det säkerligen briljant. och efter det är det Dexter. jag har sett ett halft avsnitt hos alex innan. en helt okej serie men lite för äcklig tror jag i min smak för att se själv på, men sen är jag superkänslig också.haha.

annars är jag trött, mätt sedan Harry´s och irriterad när jag tänker på min lön. jag är ledsen också för att alex är 30 mil ifrån mig. när man är kär i en person vill man ju vara med den så mkt som det går... men det är det vi har helgerna till för.

har även fått delar av lördagen förklarad för mig denna dag. jag kommer inte ihåg mkt men delar av kvällen. inte vad folk sa till mig eller vad jag sa till dom. en riktigt bra fylla med andra ord. haha. och på fredag går vi på´t igen och jag ska jobba dagen efter. eurika.

hor internet

jag har ett problem. jag har gett mig på att försöka installera en rauter (eller vad det nu heter) för att få en trådlöst modem. men den har nu gjort så att  hela mitt internet än nere. jippi. jag hatar internet. därav mitt uteblivna bloggande. sorry guy´s.

denna helg har varit en mkt bra sådan. jag har varit i örebro med alex i fredags. vi var på ikea, sprang på stan, åt gott och gick på bio. en mysig dag helt enkelt. i lördags bokade jag, dank, jenny, jossan o alex bord på harry´s där vi åt gott och drack ännu mer. haha. det var den roligaste kvällen jag hade på länge på anrika stadt´s hotellet. haha vad många minnen som vi kommer skratta åt länge.
kul är också att alex kan vara med mina vänner, för han säger i alla fall att hade det lika kul som jag hade det=) han är så go, min pojkvän. han ställer alltid upp. han tycker om mina vänner, det betyder himla mkt i ett förhållande det. 
igår var en mindre rolig dag, så bakfull som jag var då var det länge sen. ojoj i min lilla låda. men tur hade jag alex vid min sida som passade upp på mig. äta på harry´s när jag är ledig kanske ni tänker? haha, jag med. men dom har god mat där hade jag hört. haha.

så på min lediga dag sitter jag nu på jobbet och knepar ihop ett schema. men det var bara en ursäkt att komma hit så jag fick skriva av mig här i min blogg. oh så genomskinligt. dank är med mig och snart blir det mat... på harry´s såklart. thihi.

på fredag blir det förhoppningsvis fest igen. då åker jag, alex, dank, jenny, jossan, jessica o magnus till karlstad för o se takida. sedan har vi bokat hotell allesammans. tänk er vad mysigt. fast jag är mest ute efter den där hotellfrukosten. haha.

how i make love like a pornstar

jag håller sakta och säkert på att vända på dygnet. min dagsrytm kommer att svajja något fruktansvärt sen känner jag. då kommer jag bli trött. och trött är likamed grinig. oh vad det kommer bli kul o vara med mig. haha.
nyss hemkommen från jobbet. det var mkt folk ikväll, vilket såklart är jättebra. imorgon blir desto lugnare i think. min sista dag innan min 5dagars ledighet. och i morgon kommer alex äntligen hem! äntligen får jag pussas lite. att sova själv är inte kul. jag ligger o fryser om nätterna, med duntäcke o allt. jag behöver alex varma hud bredvid mig.

jag har precis köpt mig nip/ tuck säsong 3 och jenna jamesons bok "how to make love like a pornstar". nip/ tuck var det jag var ute efter. boken blev ett impuls köp. jag ska bli lite kulturell o fortsätta mitt bokläsande på nätterna innan jag somnar. så varför inte läsa om jenna tänkte jag? hon är ju grymt snygg i alla fall, det är alltid något. sen får ni som läser detta gärna komma med bokförslag. dom ska vara roliga, intressanta, fänglande, mkt bilder och gärna en självbiografi.
tack på förhand.


nej nu är klockan fan mkt. ska jag kanske slänga omkull mig så det blir tordags någongång?

here are my heroes

dom här två människorna är mina stora idoler. jag behöver den där boken. alex ska kolla efter den i sthlm annars ska jag leta i hela örebro efter den. i need that book.
gynning för att hon är sig själv och har otroligt mkt skinn på näsan, hon har humor, kan skoja om sig själv och hon har en skön självdistans. Alex Schulman för att han skriver den bästa bloggen, för att han är vass, skriver så otroligt roande och för att han också har en skön självdistans. det finns 3 bloggar jag följer slaviskt.... calle schulman, alex schulman och alex fru katrin schulmans blogg. men alex gör min dag.
och det bästa är att de två bästa profilerna nu i sverige  har kommit ut med en bok. det är genialt!
image11




nu ska jag moppa mina golv. jippi.


en liten monolog

ja joakim, jag snodde din lista rakt av, so what are you going to do about it? mihihi. men jag har så tråkigt.
håll till godo.



Tio första:

Första bästa kompis:

Jossan och Linn.


Första bil:
Har inget körkort och därför ingen bil.


Första kärlek:
Emil var det nog.


Första husdjur:

En hamster som hette Calle. jag fick honom av Jossan.


Första semester:

Grann Canaria I think?


Första jobb:                                                              .

Hos mamma på Cambrex.

Första köpta skiva:

Roxettes crash, boom bang eller vad den nu hette.


Första riktiga kärlek:

Joakim.


Första piercing:

Förutom öronen så var det i läppen.


Första konsert:

Roxette när dom spela i nobelstadion... ja jag gilla roxette när jag var liten=)




Nio senaste:


Senaste alkoholdrycken:

Champagne.


Senste bilfärden                                   
Från Alex till Harry´s i söndags. han bor jättenära men det regna. hihi.

Senaste filmen du såg:

Factory Girl. den var helt okej.


Senast ringda telefonsamtal:

Ska kolla... Alex 19:38 igår.


Senaste bubbelbadet:

Oj, det var flera år sedan.


Senast spelade CD:

En bland cd med Evanescence.


Senaste kyss:

Måndags morse.


Senaste gången du grät:

I söndags grät jag ganska mkt.


Senaste måltiden:

färsk pasta med parmesan och morots juice.




Åtta har du nånsin:


Dejtat en av dina kompisar:

Jo, det har jag. haha.


Blivit arresterad:
Japp, det med.


Blivit kär vid första ögonkastet:

Nej, men blivit intresserad.


Fastnat med blicken i någons urringning:

Varje kväll på jobbet. hi.


Fått ditt hjärta krossat:
Oh ja.

Sagt att du älskar någon utan att mena det:

Aldrig.


Haft ett one night stand:

Eh, ja.


Busringt till någon:

Självklart!




Sju saker som du har på dig:

1. Trosor.
2. Tubsockor.
3. Jeans.
4. Alex´s pilla på picken mysbyxor.
5. Jacka.
6. Skor.
7. Nycklar.



Fyra personer du kan berätta allt för:



1. Mamma.

2. Jenny.

3. Jossan.

4. Syster.



Två saker att göra innan du dör:


1. Få barn.

2. Öppna en egen bar.



En sak som du ångrar:


Jag ångar inget alls. Det är ingen idé att blicka bakåt längre.



1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 ? vad står där?


Ligger ingen bok närmast mig.


 

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?


Min soffa.


 

3. Vad var det senaste du såg på tv?


Oprah.


 

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:


14:36 (och den var 14:35, attans)


 

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?


Tv:n har på cityakuten, så det skugglyssnar jag på.


 

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?


Jag gick hem från jobbet.

 

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?


Alex´s schulmans blogg.

 

8. Vad har du på dig?


Mysbyxor, statt tröja och trosor.

 

9. Drömde du något i natt? I så fall ? vad?


Att jag var på konsert med Beyonce och sedan tävlade vi i en skridskobana.


 

10. När skrattade du senast?


På jobbet igår. Våran kock Rickard kan vara rätt rolig.

 

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?


Bara några tecknar jag gjort, annars är det helt kalt.


 

12. Har du sett något konstigt på sistone?


Nej, inte sådär på rak arm.

 

13. Vad tycker du egentligen om den här listan?


Jag har inget bättre för mig.


 

14. Vilken var den senaste filmen du såg:


Fortfarande Factory Girl.


 

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?


En lägenhet i Göteborg, kläder i massor, en butler och en massa annat skit.


 

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till:


Jag är vänsterhänt?



17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?


Jag skulle se till så att alla länder i världen skulle ha samma förutsättningar ekonomiskt.


 

18. Tycker du om att dansa?


Jag älskar att skaka mitt lurviga.


 

19. George Bush?


Det är inte Bush det är fel på, det är folket som röstar på honom.


 

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka?


Pojke: Noah, Poe, Milton.
Flicka: Saga, Odette, Felicia, Liv.


 

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?


Oh ja, när jag blivit miljonär.

 

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?


Hallå där.


 

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?


Inga.


SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng
: Me.
såg dig gråta: Alex.
fick dig att gråta: Alex.
fick dig att börja skratta: Alex.
du gick på bio med: Alex.
du gick på stan med: men va fan, Alex där med.
skickade ett e-mail till dig: En massa spam.
skickade ett sms till dig: Niklas.
skickade ett lunarinlägg till dig: Är inte aktiv där.



EXTRA STUFF:
Vad är du mest rädd för:
Ensamhet.
Vem hatar du verkligen: Det skriver jag inte här. haha.
Varit kär: Ja.
Har du ett jobb: Ja.
Gillar du att ha folk omkring dig: Hela tiden.
Är du ett hälsofreak: Nope.
Är du ensam nu: Japp.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Alltid är det någon låt man hör på Idol.


Så, nu till jobbet.
puss.



 


vem snodde osten?

oh my lord. jag är trött och ja jag ska lägga mig vilken sekund som helst... men måste först skiva några rader såklart, för bloggandet är som en drog. ha.
efter personalfesten igår för harrys så gick jag till min alex, runt kl 04 och kl 05 ringde hans klocka för att han i vanlig ordning skulle åka till sthlm. men en timma fick vi tillsammans i alla fall. det var jobbigt o säga hej då i morse, det är alltid jobbigt men denna gång har varit jobbigast. men vi har hela helgen tillsammans när han kommer tillbaks. jag är ledig från fredag till tisdag. det ni! det vet jag inte senast det skedde på statt´s hotellet. ledig på schema så. jippi!

nej nu ska jag läsa Vem snodde osten? en bok man måste läsa när man jobbar på harrys. tjobido liksom. jag som vill läsa alex schulmans o carro gynnings bok. i need that book.

sleep tight, hoes.

har jag sagt idag hur mkt jag tycker om dig?

klockan är nu 00:41 och jag sitter på jobbet. ja jag skriver blogg på min arbetstid, so kill me. harry´s från västerås är här och har firma fest o visst fick man jobba. dom grisar lika mkt som artonåringarna ungefär och restaurang folk är inte roliga alltså, men okej, dom här är okej... vissa i alla fall. haha. jag väntar på att skandaler ska blomma upp som det alltid gör på personalfester... hoho vad roligt. men dom här verkar bara vara kompisar med varann. inget att götta mig i med andra ord. tråkigt.

jag vet inte riktigt hur personlig jag ska bli i den här bloggen riktigt. kan man verkligen skriva om allt här? svar nej. men lite känslor i alla fall? här kommer det i alla fall. peronen i fråga vet att det är till honom i alla fall. ni andra som jag inte känner något för kan sluta läsa nu. tack på förhand.
du får mig så jävla glad. varenda sekund jag är med dig känns så himla trygg. det är ett tryggt förhållande vi har, ett förhållande precis som jag vill ha. du får mig att känna mig som den finaste och bästa människa i världen och jag är så jävla glad att jag har hittat dig. jag kan vara mig själv med dig, på gott och ont... haha.
du får mig att känna mig betydelsefull och du stöttar mig fan som ingen annan har gjort.
du gjorde jävligt rätt i dag att du inte lät mig gå. du släppte inte taget om mig.
nu tar vi nya tag, starkare och ännu bättre om det nu går. för det vi har är något jävligt speciellt.
det krävs mkt, mkt mer än såhär för att jag ska släppa dig. mkt mer.

jag älskar dig. jag gör verkligen det.

nu ska jag jobba. jenny lär ju undra vart jag har tagit vägen. sitter på kontoret o trycker. haha.

3- års kalas

snart ska vi iväg på kalas, alex o jag. det är alexs kusin ludvig som fyller 3 år. sötare kille får man leta efter=)
idag vill jag inte jobba. alex o jag var på systemet förut o då slog det mig hur länge sen jag hade en fylla här hemma. gah. idag är jag sugen på att vara full med mina vänner. ibland suger det att jobba helg.

imorgon är det söndag. söndagar är snudd på heliga för alex o mig. det är en dag man gör så lite man bara kan och myser mest. en dag då man hela dagen är iförd mysbyxor. men denna söndag blir annorlunda. Harrys från västerås ska komma o ha personalfest hos oss. det finns inge värre fok än restaurangfolk i fyllan. så det blir för mig att jobba det. suck.

annars är det bra med mig. jag är tok kär och jag är inte längre sjuk.
just so you know.


take me out

god morgon! eller det är inte en sån himla god morgon. jag känner mig helt sjuk... eller det vill aldrig bryta ut ordentligt, som vanligt. just nu vill jag bara bli ordentligt jävla sjuk så det försvinner.

idag ska alex o jag äntligen greja lite i min lägenhet. jag har skaffat mig en händig pojkvän som kan skruva upp hyllor och sånt... mkt bra med tanke på att jag är helt kass på allt sånt där. 
jag är ledig från jobbet också så ikväll blir det mys i vanlig ordning. jag skulle kunna vänja mig med att ha alex här på veckodagarna. jag kommer inte kunna släppa iväg honom på söndag.
take care!


hallå där!

i´m back. hoppas det är bra med er alla där ute och det inte har varit allt för tomt utan mig.
vill ni att jag ska berätta om min helg? okej då.
i torsdags så åkte ju jag och alex till grebbestad för att umgås med varann och med hans familj. på torsdagen var det väldigt lugnt med lite god mat och bara massa prat. mysigt liksom. hans föräldrar och 2 bröder är väldigt mysiga. det var ju inte något att vara orolig över. haha.
på fredagen så var vi uppe med tuppen och satt på några klippor ett tag över grebbestad. låter det romantiskt? det var det också. hihi. sen shoppa jag lite i vanlig ordning och vi luncha med kjell (alex låtsaspappa) och lite sådär. på kvällen var det kräftkalas (jippi med tanke på att jag inte äter kräftor. haha) men jag fick hemmagjorda pizzor så jag klaga inte. berusad blev jag den kvällen. men kul var det. många skratt bjöds det på den kvällen. på lördagen var vi ju tvungna att åka hem för jag skulle jobba, tyvärr. hade gärna stannat en eller två dagar till.
sen jobba jag hela lördagen. en kväll som tog på mitt psyke något så fruktansvärt. fy.
och igår så var vi bara... mös med bra filmer och en massa idol repriser. men ni missa inte chipp chopparen som sjöng i don´t wana miss a thing va? herregud. skönt att det börjat igen, och att alla repriser går på söndagar. då har alex o jag att göra. hihi.
med andra ord hade jag en toppen helg, återigen med alex. vet ni? den här veckan har han inte åkt till sthlm. han är sjuk. hihi. jag var inte beredd att släppa honom ännu.
det känns så sjukt bra med honom. såhär har jag inte känt på länge.
 jag är jätte kär i honom.
det är på riktigt det här.

det där med stil

jaha. trött är jag men har hunnit med ett läkarbesök på morgonen samt så har jag inhandlat en jätte stor tavla för en massa pengar. oh, jag har gjort av med mkt pengar den här månden. skönt att få börja jobba igen så jag inte kan göra mig av med med slantar. men konst kan jag lägga hur mkt pengar som helst på. hittar jag någon tavla jag gillar så är prislappen inte viktig. det lägger jag hellre pengar på än alla kläder jag handlat den här månaden=)

idag åker jag o alex till grebbestad. wiehie. först lunch med jenny o sen ska jag börja packa.skönt o komma bort lite och med alex förstås. hade någon sagt till mig för tre månader sen att mitt liv skulle se ut såhär nu skulle jag skratta hejdlös. jag är väldigt glad att jag har alex. han gör mig glad och jag är jätte kär i honom. och idag ska jag träffa hans föräldrar. jag är inte så nervös, men det kommer väl. är dom lika goa som honom så har vi inga problem. haha.
kommer tillbaka på lördag så försök alla där ute att klara sig utan mig i några dagar? var starka, okej?

kyss mig i arslet.

god morgon slynor

underbara morgon. och idag var jag duktig och gick upp kl 10.00 faktiskt. jag lär mig. och denna morgon har jag ägnat mig åt att plocka i lägenheten, såklart.

och idag är det onsdag. vilket betyder att snart kommer alex hem igen. jag saknar mig alex, tok mkt också. livet är så mkt roligare när han är här.

nej, nu är det frukost som gäller.

jag känner mig snäll idag och inte har något direkt banbrytande att skriva, så jag bjuder er alla på en bild på jossan o mig från gutekällan, gotland. nyktra såklart. haha.
image10

ha en bra dag.

jag ska sova nu egentligen

men det går ju inte när man inte kan sova ordentligt. är uppe i varv ännu från jobbet. idag var det en hel del att göra. det är då det är som roligast.

nej. jag ska slänga in mig i sovrummet och skumläsa elvis. eller ja, kolla på bilderna för jag orkar aldrig läsa dom där bubblorna som är med i tecknade serier. elvis är i alla fall klockren. det är kärlek.

vad gör jag för fel?

sitter i min soffa och slö kollar på något skit program med mitt duntäcke. kollar ut och inser att det kommer bli en blöt dag idag.
jag ska genast göra mig lite te och sitta här o mysa.
jag kan inte sova längre. jag har tappat den enda saken jag är riktigt bra på.

idag är du, ja just du en av cirka 50 personer som läser det här. kul va?

god moron på er. hoppas ni får en bra dag där ute.

ibland så

då var det måndag... denna dag alltså. jisses.
alex o jag har inte gett varann nycklar till varandras lägenheter (vilket efter denna incident måste ändras på darling. hihi) så i vanlig ordning när jag lämnar hans lägenhet på måndags morgonen så låser jag hans dörr och slänger in nyckeln i brevinkastet. och mkt riktigt även denna måndag. dumt med tanke på att i samma sekund jag släppte ner den insåg att jag glömt min jacka i lägenheten, där mina nycklar låg. så där stod jag utan nycklar varken hem till mig eller till mina föräldrar där extra nyckeln ligger. jippi. ringer förbrilt till min mor som inte vill svara. ringer till fastighetsägaren och han var heller inte där. så jag går till paris och väntade... i cirka 2,5 h på att bosse skulle komma hem från jobbet och cykla o lämna min nyckel. ibland känner jag mig dum. detta är en av gångerna.

men jag har jobbat idag! min första dag på harry´s och jag måste säga att jag tyckte det gick ganska bra. mkt nytt men jag kommer lära mig. fick även schema idag. som det ser ut nu så kommer jag kunna vara ledig varannan helg, vilket är bra. förut kunde jag ju jobba hur mkt som helst. men då hade jag ju bara mig själv att tänka på. nu har jag ju min alex och vi har ju bara helgerna att träffas på liksom. äckliga stockholm. hihi.

första natten i lägenheten nu också. och då sover jag själv. duktig va?!

damn i miss him. men okej, måndagar är värst.

imorgon blir det lunch med dank o sen måste jag ha något nytt klädesplagg till grebbestad... någon söt klänning eller något sånt.

nu börjar jag bli trött.
sleep tight.

jag hatar dig så mkt att jag...

då var det söndag. denna helg har inneburit en tripp till nya IKEA i karlstad där det inhandlades en jätte stor spegel, lite galgar och annat kraffs. igår var vi på marken i filipstad. där handlade jag bara marknads godis. hihi. och sen på kvällen så var vi ute o käka på harry´s med jossan. var riktigt gemytligt. idag är det fotbolls söndag. hoppas på att jag får pina mig igenom en match bara. eh.

och i torsdags, då var det ju harry´s invigningen. det var sådär halvkul att vara nykter när alla andra balja i sig alkohol... jag var partysänkaren kan man säga. men jag hade en pojkvän som drack för både han o mig. haha. men det unnar jag honom. han behövde en fylla efter förra helgen.

jag måste börja jobba snart igen. huh. imorgon tänkte jag småbörja lite bakom baren. får se hur det går. men jobbar bara kort vecka. på torsdag åker alex o jag ju till grebbestad för att hälsa på hans föräldrar. tror ni jag är nervös? nej nej. inte alls. jag darrar av rädsla. jag gör mig inget bra med föräldrar första gången har jag fått för mig. blir otroligt blyg, vilket jag inte ser mig själv som vanligtvis. hihi.

nej nu blir det en massa pussar hela dagen, luncha med jossan o jenny i vanlig ordning på strandcaféet och bara ligga o mysa.
i love söndagar.


RSS 2.0