how i make love like a pornstar

jag håller sakta och säkert på att vända på dygnet. min dagsrytm kommer att svajja något fruktansvärt sen känner jag. då kommer jag bli trött. och trött är likamed grinig. oh vad det kommer bli kul o vara med mig. haha.
nyss hemkommen från jobbet. det var mkt folk ikväll, vilket såklart är jättebra. imorgon blir desto lugnare i think. min sista dag innan min 5dagars ledighet. och i morgon kommer alex äntligen hem! äntligen får jag pussas lite. att sova själv är inte kul. jag ligger o fryser om nätterna, med duntäcke o allt. jag behöver alex varma hud bredvid mig.

jag har precis köpt mig nip/ tuck säsong 3 och jenna jamesons bok "how to make love like a pornstar". nip/ tuck var det jag var ute efter. boken blev ett impuls köp. jag ska bli lite kulturell o fortsätta mitt bokläsande på nätterna innan jag somnar. så varför inte läsa om jenna tänkte jag? hon är ju grymt snygg i alla fall, det är alltid något. sen får ni som läser detta gärna komma med bokförslag. dom ska vara roliga, intressanta, fänglande, mkt bilder och gärna en självbiografi.
tack på förhand.


nej nu är klockan fan mkt. ska jag kanske slänga omkull mig så det blir tordags någongång?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0