i badhuset

vi har upptäckt att calle, majkens farbror är en  läsare av denna blogg och majken hälsar så gott till dig! hoppas du mår väl.

majken är mammaledig nu. hon är ute och går med syster och mamma. jag behöver plocka i lägenheten och det går mkt smidigare om hon är borta då. hon är helt slut för idag har vi varit i badhuset med miranda och johanna. majken tyckte det var jättekul och det tog ett tag innan hon förstod att det var vatten hon var i. hon skulle dyka på en gång. haha. jag har fixat in mig på babysim nu på torsdag och det kommer bli jättekul. bra är att miranda och johanna också går nu på torsdagar. så det blir full rulle nu från och med på torsdag. då ska vi ta ner alla köksluckor i nya huset som ska iväg på målning och alex fyller + att vi ska till örebro med majken och sen babysim. sedan får vi äntligen nyklarna till huset på fredag! WIEHIE! så vi ska köra flyttkartonger hela helgen. JAG LÄNGTAR SÅ! och få fixa ett hus och köpa grejer till. huhu vad roligt.

nej nu ska jag slänga i mig en fiskgratäng som jag slängt ihop och sedan ska jag köra igång här hemma. skönt.

Kommentarer
Postat av: mia

heje hej bytt telefon så jag har inte ditt nummer haha igen skulle bara säga att jag ska till kga på lör och läste att majken får lite ersättning... Har massor hemma som jag köpte som aldrig blev använt (oöppnat) och så ä man ju lite sjuk i bollen som inte slänger de men så är de snälla får jag ge detta till dig...hihi slår en pling när jag är där får vi se annars blir de soporna kram

2008-09-10 @ 20:21:01
URL: http://miahjartabarn.blogg.se/
Postat av: madeleine

åh va kul tt de gillade att bada:-) då måste vi också testa det efter samtal med celines hjärtläkare imorgon. va söt hon är lilla majken, kul att se er igår:-)

2008-09-10 @ 20:38:43
URL: http://madeleine1985.blogg.se/
Postat av: Calle

Klart jag läser, min "ända" kontakt med majken eftersom ni int ehar fixat en mobil åt henne än =D



Ses snart hoppa sjag :p

2008-09-16 @ 22:12:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0