uppe med tuppen

jaha.. klockan är 07.00 och vi startade denna morgon med att majken kissa ner hela skötbordet, mig och golvet på toan. då var det bara att piggna till för både mig och alex och städa. nu sitter hon i sin babysitter och pratar för fullt med något, haha. alex får sovmorgon idag för han drack öl igår. medans han var på harrys och kolla på fotboll så var miranda och johanna här. vi bestämde oss för att åka till badhuset nästa vecka. YES! äntligen får jag strutta runt i en badräkt! haha. den ångesten är inte att leka med. men det är för majken för hon kommer älska badhuset.

igår handla vi även en gåstol som hon inte når ner benen till golvet ännu med samt en hoppgunga som även den var på tok för stor. men nu har tjejen allt vi skulle handla, hennes  grejer är i hela lägenheten. haha.

för övrigt har våran tjej fått börjat med ersättning morgon och kväll. vi har haft ett par riktigt jobbiga nätter och hon sover mkt bättre med ersättning samt att det börjar ta slut i tuttarna tyvärr. men det är smidigt med ersättning, det går ju hur fort som helst för henne att äta.

idag är det redan söndag och alex åker i morgon igen. snyft. men nästa vecka kommer han ju hem redan på onsdag, vilken lyx.

so long suckers.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0